Terhesség tüneteiben tapasztaltak! Nem lehet, hogy mégis terhes vagyok, mert annyira gyanús? Előfordulhat, hogy a teszt, ami korábban megbízható eredményt mutatott, most tévedett?
Mikorra nem várod?Vagy már késik?
Én a te helyedben akkor tesztelnék újra amikor már késik a "nemvárt".Ha már késik és még mindig - akkor pár nap múlva csinálj mégegyet.Sok sikert!Szorítok neked!
Egy szintén sikertelenül próbálkozó lány
Sajnálom, de szerintem nem vagy terhes. Akkor azt a teszt mutatta volna. Szerintem annyira akarjátok mindketten a baát, hogy már észre vesztek mindenféle tünetet, mintha az a terhességre utalnak. Ezeknek a tüneteknek egy jó része utalhat pl egy vírusfertőzésre vagy egy megfázásra is. Lehet, hogy kerülget valamilyen betegség, ebben az esős, hűvös időben. Nem is lenne csoda, hisz minden 2. ember beteg.
de ha meg akarod nyugtatni magad, akkor vegyél ma még egy tesztet, és holnap az első vizeletből csináld meg. Az már tuti lesz! Vagy ha még az sem győz meg, néhány hét múlva menjél el dokihoz.
mennyit késik?
miért nem veszel másfajtát?
lehet, hogy pár nap múlva kimutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!