Terhesség tüneteiben tapasztaltak! Nem lehet, hogy mégis terhes vagyok, mert annyira gyanús? Előfordulhat, hogy a teszt, ami korábban megbízható eredményt mutatott, most tévedett?
azt azért csak tudod, hány napot késik...
az nem függ a peteéréstől
Nem vagyok beteg! Nagyon egészségesen étkezem és vitamint is szedek! Sokat sétálok, mozgok...
Amiket leírtam egyértelműen hormonváltozásra utaló tünetek inkább!
Azt még mindig nem tudjuk,hogy mikor kellene/kellett volna megjönnie.
24 napja voltatok együtt???? Nem volt ez egy kicsit régen??? Ha babát szeretnétek kicsit gyakrabban kellene akciózni.Már amennyire ez lehetséges!
De hanyadikára nem vártad a menstruációdat????????
Hónap nap!!! Mit nem értesz ezen??????????????????????????????????????????
"Általában csak peteérés lefolyása után szokott mindenkinél elkezdeni fájni, feszülni,"
Ebben nem adok neked igazat.Nekem van ,hogy egyáltalán nem fáj/feszül,van olyan is amikor már a pé előtt majd megőrülök tőle és nem voltam még terhes sajnos!
De a tesztnek már ki kellett volna mutatnia.A biztonság kedvéért csinálj holnap reggel mégegyet,ha az is nega akkor most nem sikerült.
Mikor kellett volna megjönnie???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!