Terhesség tüneteiben tapasztaltak! Nem lehet, hogy mégis terhes vagyok, mert annyira gyanús? Előfordulhat, hogy a teszt, ami korábban megbízható eredményt mutatott, most tévedett?
:-D
Ahogy előttem is írták, ha csak akkor voltatok együtt utoljára, akkor már 5 hetes terhes lennél. Nincs olyan teszt, ami ezt ne mutatná ki.
De ha nem hiszel a tesztnek, csináltass egy ultrahangot, mert ilyenkor már bőven látszik a petezsák, ha van.
Ne minket próbálj meggyőzni arról, hogy terhes vagy, hanem szerintem fogadd el, hogy most sajnos NEM sikerült! De ha még mindig bizonytalan vagy, akkor reggel csinálj egy tesztet.
Egyébként ha elárulnád, hogy mikor kellett volna megjönnie, vagy mikor jött meg utoljára, akkor mi is jobban tudnánk neked segíteni.
Ezek a tünetek szerintem nem terhességre utalnak. Peteérés előtti mellfájás és növekedés még nem jelez terhességet, mivel peteérés előtt nem lesz senki terhes. Max. peteéréskor.
A has általában a 12-16. héttől szokott nőni. Az étvágy szintén később szokott jelentkezni. Na szóval ezek a tünetek nem stimmelnek. Én hamarabb gondolnék egy megfázásra, hormonzavarra, cisztára, stb..
5 hetes terhesen pedig már lennie kell minimum egy pozitív tesztnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!