Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt lombikosok vélemény...

Grófházy kérdése:

Tapasztalt lombikosok véleményére lennék kíváncsi! Milyen/mekkora az "optimális embrió" 2 naposan visszaültetés esetén?

Figyelt kérdés

23-án volt leszívás,10 petesejtem lett,amiből 6 termékenyült meg,és egyformán osztódtott mind.Egy 4 és egy 5 sejteset kaptam vissza pénteken.

Csak azért kérdezem,mert mindenki azt mondták a csajok,akikkel voltam,hogy nem lettek jók az embiók...

2011. márc. 3. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is BMC-s vagyok, Szűcshöz járok.
2011. márc. 4. 12:57
 12/17 A kérdező kommentje:

mi Tapolcára járunk dr.Török Attilához egy tünemény tényleg

éhes vagyok minden órában,de ha viszont eszek hányingerem lesz

a cicim nagyon fáj, mensi előtt sem szokott.hááát nemtom

remélem hogy valaki(k) az okozói a napok óta tartó rossz közérzetemnek :)

2011. márc. 4. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
szia! Én is Tapolcára járok (igaz pécsi vagyok:) a Török Attilához, nála a legjobb kezekben vagy:)!!!!! Én az elsőnél 5 és 8 sejtesen kaptam vissza 3.nap őket, nem maradtak meg sajnos. Másodiknál 4 sejtesen, és babás lettem, igaz sajnos méhenkívüli, most megyünk megint a köv. lombikra.Konkrétan tudok egy lányról akinek szintén szerdán volt leszívás (tanár úrnál Kaposváron), pénteken a visszaültetés 4 sejteseket kapott vissza, most két szívecske dobog a szíve alatt:) hatalmas drukk Nektek!!!!
2011. márc. 5. 06:46
 14/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok,én Budapestre a Kaáli Intézetbe jártam,nagyon megvoltam elégedve.Mint már írtam már másfél éves a kislányom!:))

Pihenj sokat,szorítok Neked!!!!Üdv!

2011. márc. 5. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Off: 12:57-es Szűcshöz járok én is. Meg vagy vele elégedve?
2011. márc. 5. 12:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát azok után, hogy Skribától jöttem, sőt Zekéhez is volt szerencsém, azok után meg vagyok Szűccsel elégedve. Nem mondom, hogy bőbeszédű, de legalább ha kérdezek valamit normálisan válaszol és nem tépi le a fejem mint a többi.
2011. márc. 7. 08:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Én is Szűcshöz jártam, maximálisan meg vagyok vele elégedve, korrekt és jó szakember, emberileg is OK.

20h km, akárhanyadik válaszoló

2011. márc. 7. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!