Lombikosok, ha nem tapad meg az embrio, akkor mindenkeppen megjon a mensi, vagy a huvelygel visszatartja a verzest es mestersegesen kell 'meghozatni' a menzeszt?
Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok, hogy tenyleg azert nem jon meg, mert terhes vagyok, vagy amugy sem jonne meg, mert a hormonok visszatartjak?2011. júl. 8. 14:52
1/9 anonim válasza:
Szia! Nekem amikor nem sikerült akkor a beültetés utáni 14.napon megjött az utrogestan mellett is!Akkor abba kellett hagynom a használatát és rendesen megjött!mikor volt a beültetés? nem csináltál tesztet?
Sok sikert hozzá!
2/9 A kérdező kommentje:
Juni 27-en volt a beulti es ma csinaltam egy negativ tesztet, szerintem meg korai volt, amugy hetfon megyek vervizsgalatra. Nem birtam ki, hogy ma reggel ne csinaljak egy tesztet. Kicsit elkenodtem, de azert meg remenykedem.
2011. júl. 8. 16:30
3/9 Manka68 válasza:
Még korai volt a teszt, lehet belőle hétfőig pozi. :-) Nekem is megjött utró ellenére. De van, akinek nem. Ha a vérvétel negatív lesz, abba kell hagynod a gyógyszert, és akkor megjön.
4/9 sumergo válasza:
Mikor nem voltam babás, hiába a progeszteron pótlás, időre pontosan megjött. Az utolsónál nem, azért sejtettem, h sikerült!
22+4 hkm
5/9 anonim válasza:
Én bizony már 6 napja abbahagytam az utrogestan hüvelygolyó használatát az amúgy mindig pontos menzeszem csak ma indult be. Szóval mki más. És igen a hormonok tarthatják vissza a mensit. Amellett az Utro mennyiség mellett amit én használtam ritka lehet akinek megjön. 3×2
Sok sikert a babához :)
6/9 Manka68 válasza:
Én is 3x2-őt kaptam, és volt, hogy még duphastont is mellé, 2x1-et, mégis megjött a mensim, amikor nem sikerült. Nem vagyunk egyformák. :-)
7/9 sumergo válasza:
Szintén 2x3 hüvelygolyót kaptam én is, és napra pontosan megjött, mikor nem voltam babás.
22+6 hkm
8/9 anonim válasza:
Én írtam tegnapelőtt 21.05-kor. Kicsit rossz érzés volt az Utrot elhagyni mert gondoltam mivan ha mégis baba van :S De gondolom a kórházi vizelet teszt nagyon pontos. Bár hallani néha fura eseteket mikor később derült ki hogy mégis baba volt :( Bár az én esetemben nem hiszem hogy volt :(
9/9 Manka68 válasza:
Igen, ilyenkor nagyon rossz érzés, sajnos nekem is ismerős. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!