Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Sziasztok! Én vagyok az októberben próbálkozó. Sajnálom, hogy így alakult nálatok. Ez a huzavona a legrosszabb. Képzeljétek írtam egy energy-s tanácsadónak. Leírtam a problémáinkat és mivel messze van, kérte, hogy küldjek fotót magunkról.
Ezt írta:
"Párodnál egy vírust érzékelek a herékben, nyilván ez lesz a legfőbb akadály. Drags Imunnal tudjuk kiirtani. 15 napig napi 3x10 cseppet, majd további 30 napig napi 2x10 cseppet használjon. Utána rendbe kell tenni a hormonháztartását. Ezt már csinálhatjuk úgy, mint az említett cikkben. Reggel 3 csepp Gynexet tegyen kevés vízbe, étkezés után igya meg. Este 3 csepp Renolt használjon ugyanígy. 60 napon át, szünet nélkül fogyassza, és rendben lesznek az értékei.
Te kezdd a kúrát egy laza bemelegítéssel, Lycium teát igyál 4 napig, napi 1,5 litert. Még mindig a piros színnel folytatjuk, a Vironal következik. Este 3 cseppet tegyél kevés vízbe, és étkezés után fogyaszd. Külsőleg is használd. Irrigátorba tegyél a vízhez 5 csepp Vironalt. Összesen 45 napig kell használnod szünet nélkül a Vironalt külsőleg és belsőleg egyaránt ahhoz, hogy ez a PCO megszűnjön. Utána nálad is hormonrendszer helyreállítás a már jól ismert Smilax teával. 5 napig napi 1,5 litert, majd további 15 napig napi 7,5 dl-t igyál belőle."
Ezt végig fogjuk csinálni. Mi már használtunk energy-s terméket és használt. Veszteni való nincs, kb addigra lesz vége a kúrának, amikor ismét kezdhetünk.
Szerintem is mindent ki kell próbálni, amiben hisz az ember! Sok szerencsét, remélem a következő sikeres lesz! :)
Szilvi! Mi is decemberben kezdünk, szóval tényleg ennél szebb karácsonyi ajándék nem is kéne!!!! :)
Mert már 38 éves vagyok és azt mondta, hogy ilyenkor már minden alkalommal nézni kell! Gondolom azért, h tudja mennyi hormon kell a stimuhoz! Bár az FSH-m jó: 6,4!
A HÍV, HEPA etc vérvétel nem kell újra, rákszűrés sem. De én magánszorgalomból elmentem, h nézze meg a nőgyogyim a fertőzéseket és mint már írtam, szerencsére, mert ugye volt! Nekem azt nem nézték meg a múltkor sem! A 3. napi vérvételt csináltál csak meg újra és a páromnak a spermavizsgálatot! Szerintem, amit te még gondolsz, csináltasd meg magánúton!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!