Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/354 anonim ***** válasza:
Én is negyeddel kezdtem, pedig fél volt előírva :) És közvetlenül lefekvés előtt vedd be, akkor úgyis alszol, ha mégis kellemetlen hatásokat tapasztalnál. De ne aggódj, ennek is nagyobb a füstje, mint a lángja... mindig azok a leghangosabbak, akik megszenvedték. (Persze érthető, de azért ne abból indulj ki, hogy ők a többség!)
2012. okt. 31. 19:36
 92/354 A kérdező kommentje:
Ok, köszi! Hétfőn kezdem! Nálatok mikor indulhat a stimu?
2012. nov. 1. 10:55
 93/354 anonim ***** válasza:
ha vége az újabb adag fogigátlónak. olyan nov. vége felé. ha nem sikerül, épp karikor derül ki. De ajándéknak nem lenne rosdz, ha mégis...u
2012. nov. 1. 12:27
 94/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én vagyok az októberben próbálkozó. Sajnálom, hogy így alakult nálatok. Ez a huzavona a legrosszabb. Képzeljétek írtam egy energy-s tanácsadónak. Leírtam a problémáinkat és mivel messze van, kérte, hogy küldjek fotót magunkról.

Ezt írta:

"Párodnál egy vírust érzékelek a herékben, nyilván ez lesz a legfőbb akadály. Drags Imunnal tudjuk kiirtani. 15 napig napi 3x10 cseppet, majd további 30 napig napi 2x10 cseppet használjon. Utána rendbe kell tenni a hormonháztartását. Ezt már csinálhatjuk úgy, mint az említett cikkben. Reggel 3 csepp Gynexet tegyen kevés vízbe, étkezés után igya meg. Este 3 csepp Renolt használjon ugyanígy. 60 napon át, szünet nélkül fogyassza, és rendben lesznek az értékei.

Te kezdd a kúrát egy laza bemelegítéssel, Lycium teát igyál 4 napig, napi 1,5 litert. Még mindig a piros színnel folytatjuk, a Vironal következik. Este 3 cseppet tegyél kevés vízbe, és étkezés után fogyaszd. Külsőleg is használd. Irrigátorba tegyél a vízhez 5 csepp Vironalt. Összesen 45 napig kell használnod szünet nélkül a Vironalt külsőleg és belsőleg egyaránt ahhoz, hogy ez a PCO megszűnjön. Utána nálad is hormonrendszer helyreállítás a már jól ismert Smilax teával. 5 napig napi 1,5 litert, majd további 15 napig napi 7,5 dl-t igyál belőle."

Ezt végig fogjuk csinálni. Mi már használtunk energy-s terméket és használt. Veszteni való nincs, kb addigra lesz vége a kúrának, amikor ismét kezdhetünk.

2012. nov. 1. 16:02
 95/354 A kérdező kommentje:

Szerintem is mindent ki kell próbálni, amiben hisz az ember! Sok szerencsét, remélem a következő sikeres lesz! :)

Szilvi! Mi is decemberben kezdünk, szóval tényleg ennél szebb karácsonyi ajándék nem is kéne!!!! :)

2012. nov. 1. 20:30
 96/354 anonim ***** válasza:
Eszter, tulajdonképpen miért kell neked újra AMH-t nézni? Mennyi idő van a 2 lombik között? A többi vérvételt is megcsinálják a következő előtt? Csak tudjam, hogy kell készülni januárban.
2012. nov. 2. 14:23
 97/354 A kérdező kommentje:

Mert már 38 éves vagyok és azt mondta, hogy ilyenkor már minden alkalommal nézni kell! Gondolom azért, h tudja mennyi hormon kell a stimuhoz! Bár az FSH-m jó: 6,4!

A HÍV, HEPA etc vérvétel nem kell újra, rákszűrés sem. De én magánszorgalomból elmentem, h nézze meg a nőgyogyim a fertőzéseket és mint már írtam, szerencsére, mert ugye volt! Nekem azt nem nézték meg a múltkor sem! A 3. napi vérvételt csináltál csak meg újra és a páromnak a spermavizsgálatot! Szerintem, amit te még gondolsz, csináltasd meg magánúton!

2012. nov. 2. 19:34
 98/354 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a dokikat. Elküldenek AMH-ra, és akkor mi van, ha rossz lesz? Csak idegesítenek vele. Úgyis nekiállnak a stimulációnak, nem? Nálam legalábbis a lehető legrosszabb érték mellett fognak próbálkozni... fura ez az AMH dolog. Külföldön rengeteg vele a sikertörténet, spontán babák tucatjai szaladgálnak. Itthon sajnos nem. Láttam olyan amerikai klinikát, ahol 20% a terhességi arány nagyon szar amh-val, csupán egyetlen próbára vetítve! Az átlagos értékük meg 60%. Ha jól emlékszem, itthon az öt próbára vetítve annyi. Hát én nem tudom, mit csinálnak, de elküldhetnék a magyar dokikat tanulmányútra... az ő honlapjukon (de már nem tudok linket írni sajna) volt az is, hogy ellenőriztesd az std-ket, mert bárkinek lehet, akár 10 éve is ott lappanghatnak benned. Írták még a glutén meg a tejtermékek kerülését, lévén gyakori allergének, akár alacsony szinten is, a szűrt víz fogyasztását, a kozmetikai termékek közül a parabén nevű összetevő hanyagolását (szintén allergén lehet)... amúgy én ezeket csinálom egy ideje, és szinte azonnal nagyon szép lett a bőröm. (Régebben pattanásos volt, de NEM a tesztoszteron miatt, mert az nekem soha nem volt magas.) Szilvi
2012. nov. 3. 12:08
 99/354 anonim ***** válasza:

A paraben nem csak allergén, hanem ösztrogént tartalmaz.

A körömlakk és lemosó is veszélyes a hormonháztartásra.

[link]

Egy kis segítség:

[link]

Azt még nem tudom, hogy mi a helyzet a műköröm alapanyagaival, nekem az van.Judit

2012. nov. 3. 15:51
 100/354 A kérdező kommentje:
A parabént és is kerülöm már régóta. Körömlakklemosó (acetonos)állítólag szárítja a nyálkahártyát, a tablettás C vitamin is! Nem ajánlják! De lassan már nem tudom, mire figyeljek, mi az, ami árt, annyi van belőle! :)AMH-t nézetett velem újra, viszont a múltkor is magas volt egy kicsit a prolaktinom, rá is kérdeztem, h nem baj-e?! Akkor azt mondta, h nem baj, nyugodtan kezdhetjük a lombikot! Most viszont ugye adott rá gyógyszert!Nem igazán értem én ezt!!
2012. nov. 3. 19:35
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!