Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
1/354 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul írtam! AMH hormon!
2012. ápr. 5. 16:41
2/354 Manka68 válasza:
Szia!
4 lombikom volt. Sosem nézték.
3/354 A kérdező kommentje:
Szia! nekem kérték. A petefészek kapacitását határozzák meg vele! A laborban is azt mondták, h mostanában a lombikhoz sokszor kérik ezt a vizsgálatot.
2012. ápr. 5. 17:15
4/354 Manka68 válasza:
Ha a petefészek kezd kimerülni, akkor az FSH is elkezd emelkedni, és ebből is jól látszik, mennyire lehet stimulálni. Nekem ez rendben volt, gondolom ezért nem foglalkoztak az AMH-val. Szerintem akinek ez alacsony, annak alapból nagyobb hormondózissal kezdenek. Majd írd meg mit mond rá a dokid.
5/354 A kérdező kommentje:
Az FSH-m nekem is rendben volt, mégis kellett az AMH is! Ma voltam a dokinál (BMC, Konc) és azt mondta, hogy nagyon jó az értékem!:) 1,3 lett! Szóval jól stimulálható vagyok! Hát, majd kiderül! :)
2012. ápr. 6. 11:52
7/354 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. ápr. 8. 12:35
8/354 anonim válasza:
OFF ! Nekem az AMH nagyon alacsony de az FSH jó ! Szintén BMC -be járok a Szűcs dokihoz rengeteg szuri ellenére sem reagáltam valami jól ,egyet tudtak beültetni ! Ilyenkor hogyan tovább ? Lehet már nem is tudnak semmivel sem stimulálni ????
9/354 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos ebben nem tudok segíteni! Én is azt hittem eddig, hogy elég ha az FSH jó, de mostanában nagyon favorizálják ezt az AMH vizsgálatot. Nekem annyit mondott a doki, hogy nagyon jó ez az eredmény a stimuhoz! Neked mennyi lett az AMH-d?
2012. ápr. 8. 13:55
10/354 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mi lett az eredmény? Én is Konc-hoz járok, most voltam és kezdjük majd a lombikot. Engem is elküldött az AMH-ra. A férfiaknak is meg kell csináltatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!