Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
11/354 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, akik a Konchoz járnak, mindenkinek menni kell! :) Nálunk a férjemnek nem kellett menni, csak nekem! Sajna az első nem sikerült, 3-mat ültetett vissza, de nem tapadtak meg! Szeptemberben megyünk a kövezkezőre! Sok szerencsét Nektek!!
2012. jún. 23. 19:09
12/354 anonim válasza:
Elkezdtétek a lombikot? Milyen volt a múltkorinál a méhnyálkahártyád, hogy nem tapadtak meg?
Mi is csúsztunk egy hónapot. Holnap megyek leszívásra.
13/354 A kérdező kommentje:
Szia! Most megyünk okt.9.-én! Múltkor jó vastag volt a nyálkahártyám, nem az volt a gond! Asszem a 10. napon volt már 10,5 mm és onnan még csak vastagodott! Elkezdődött a beágyazódás, de sajna nem jól és elmentek a babák! Remélem, h most sikerül! Neked megy a drukk! :) Remélem, h sok petesejted lett!
2012. okt. 4. 12:52
14/354 A kérdező kommentje:
megvolt a beültetés?
2012. okt. 8. 16:11
15/354 anonim válasza:
Nekem 0,1 alatti az AMH értékem, az FSH-m jó. Tűrhető ciklusok, mindben van peteérés, de sokszor barnázok mensi előtt. Jövő ciklusban megyek lombikolni. BMC-be járok.
16/354 A kérdező kommentje:
Én is köv. ciklusban kezdem a stimut! Szintén a BMC-ben! Sok sikert nekünk!:)
2012. okt. 8. 21:38
17/354 anonim válasza:
Húha... izgi lesz! Nekem nem adtak túl fényes esélyeket :(
18/354 anonim válasza:
Igen, pénteken volt a beültetés. Sajnos több petéből, csak 3 volt érett, és 1 termékenyült meg, de reméljük már jó helyen melegszik. :)
Látom, Te pont ma vagy. Nagyon szorítok.
19/354 A kérdező kommentje:
17-es!
Ha jó az FSH-d, akkor miért nem adtak túl nagy esélyt? Én úgy tudom, h az alacsony AMH hormon csak előrevetíti, h kb. 5 éven belül kimerülhet a petefészek. De ha most még jó az FSH, akkor stimulálható vagy!
2012. okt. 9. 17:26
20/354 A kérdező kommentje:
18-as!
Sok szerencsét!! :) Remélem jól megtapad a babácska!
Mi ma voltunk! Holnap újra AMH vizsgálat, vérvétel, UH! Szóval kezdődik....:)
2012. okt. 9. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!