Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
51/354 anonim válasza:
Nekem se lett volna fogigátló, ha nincs a ciszta! De örülök, hogy lett, mert így még időben volt a hemofília központban a randim. :) Remélem, elmúlik a nyavalyád! Állítólag ezek a betegségek akár évekig is rejtőzhetnek odabent észrevétlenül :( Jó, hogy megnézetted! Akkor nem olyan vészes a szurik hada? Mert nagyon parázom... valaki megmutatja, hogy kell beadni?
52/354 A kérdező kommentje:
No Para! :)) Nem tudom, mit fog adni a dokid! Van olyan, amit össze kell keverni, de van olyan is, ami előre meg van csinálva! A szurka nem vészes, nem kellemes, de nem fáj! Az asszisztensnőket megkérdezheted, ők megmutatják, hogy kell beadni.De beadathatod a meddőségiben is, sokan csinálják így, csak akkor minden nap menni kell és nem tudom, neked hány napig kell szúrnod magad!? Nekem szerencsém van, a szüleim orvosok és anyu adja be a szurit, de ha nagyon kellett én is beböktem! Ne aggódj, meg lehet szokni!
2012. okt. 16. 21:21
53/354 A kérdező kommentje:
mennyi ideig próbálkoztatok a lombik előtt?
2012. okt. 16. 21:22
54/354 anonim válasza:
Szia! Köszi a bíztatást! Hát, azért mindenap bejárni... nem lakom tragikusan messze, de azért mégiscsak jobb lenne, ha rászánnám magam a böködésre. És ott a hétvége is. A vérhigítóról nem is beszélve, amit akár kilenc hónapig is szurkálhatok, ha szerencsém lesz :) Két év volt október elején, hogy próbálkozni kezdtünk. Ti?
55/354 A kérdező kommentje:
Aki ma ment vérvételre!! Mi lett az eredmény? Remélem +++ !!:))
2012. okt. 17. 20:06
56/354 A kérdező kommentje:
Sztem, ha megmutatják, menni fog! Bőr alá kell szúrni, szóval nagyon el sem lehet rontani! Csak az első félelmetes egy kicsit! :)
Mi kb. 1 éve próbálkoztunk, mikor elmentünk kivizsgálásra! Ott kiderült, h a páromnál gond van, így azonnal lombikra küldtek minket! Engem sajna nagyon hajt az idő, már 38 éves vagyok és még nincs gyerekem! :(
2012. okt. 17. 20:08
57/354 anonim válasza:
Köszi, így már nem tűnik annyira ijesztőnek :) És a petesejtek leszívása, meg az embriók visszahelyezése nagyon gáz? Én 30 vagyok, és még nekem sincs gyerek. Hát most az amh miatt kérdéses is, hogy lehet-e egyáltalán...
58/354 A kérdező kommentje:
Biztos, h lesz! A Szűcs mit mondott? A petesejt leszívás altatásban történik, nem érzel semmit! Arra figyelj, hogy éhgyomorra menj /egy pohár víz sem fér bele/, mert különben nem altatnak és úgy nem vmi kellemes!A beülti nekem kicsit gáz volt, mert hátrahajló a méhem és előre kellett húzni, úgyhogy alig vártam, hogy vége legyen. Szerintem akinek nem ilyen a méhe, annak nem ennyire rossz! Kb. 15-20 perc, de közben arra gondolsz, hogy most teszik be a babákat és ez nagyon jó! :)Mi 3-mat kértünk vissza, nem bánnánk az ikreket sem! :) 30? még fiatal vagy! :) Sosem voltál spontán terhes?
2012. okt. 17. 21:10
59/354 anonim válasza:
Hát, leginkább csak sóhajtozik, és sanyarú esélyeimet taglalja. :( Nem tudok róla, hogy lettem volna terhes, bár az egyik ciklus egyszer gyanús volt. (Igen magas hő, kb. 2 napot késő mensi, de nega teszt.)Ok, akkor a leszívástól nem parázom. Végül is azátjárhatóságit is ki lehetett bírni... a visszahelyezés sem rosszabb, nem?
60/354 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem vészes! Tényleg!!! Csak azt nem értem, hogy azt írtad, minden ciklusban van pé. Akkor hogy lehet ilyen rossz az AMH-d??
2012. okt. 17. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!