Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/354 anonim ***** válasza:
Nekem se lett volna fogigátló, ha nincs a ciszta! De örülök, hogy lett, mert így még időben volt a hemofília központban a randim. :) Remélem, elmúlik a nyavalyád! Állítólag ezek a betegségek akár évekig is rejtőzhetnek odabent észrevétlenül :( Jó, hogy megnézetted! Akkor nem olyan vészes a szurik hada? Mert nagyon parázom... valaki megmutatja, hogy kell beadni?
2012. okt. 16. 20:57
 52/354 A kérdező kommentje:
No Para! :)) Nem tudom, mit fog adni a dokid! Van olyan, amit össze kell keverni, de van olyan is, ami előre meg van csinálva! A szurka nem vészes, nem kellemes, de nem fáj! Az asszisztensnőket megkérdezheted, ők megmutatják, hogy kell beadni.De beadathatod a meddőségiben is, sokan csinálják így, csak akkor minden nap menni kell és nem tudom, neked hány napig kell szúrnod magad!? Nekem szerencsém van, a szüleim orvosok és anyu adja be a szurit, de ha nagyon kellett én is beböktem! Ne aggódj, meg lehet szokni!
2012. okt. 16. 21:21
 53/354 A kérdező kommentje:
mennyi ideig próbálkoztatok a lombik előtt?
2012. okt. 16. 21:22
 54/354 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi a bíztatást! Hát, azért mindenap bejárni... nem lakom tragikusan messze, de azért mégiscsak jobb lenne, ha rászánnám magam a böködésre. És ott a hétvége is. A vérhigítóról nem is beszélve, amit akár kilenc hónapig is szurkálhatok, ha szerencsém lesz :) Két év volt október elején, hogy próbálkozni kezdtünk. Ti?
2012. okt. 16. 23:48
 55/354 A kérdező kommentje:
Aki ma ment vérvételre!! Mi lett az eredmény? Remélem +++ !!:))
2012. okt. 17. 20:06
 56/354 A kérdező kommentje:

Sztem, ha megmutatják, menni fog! Bőr alá kell szúrni, szóval nagyon el sem lehet rontani! Csak az első félelmetes egy kicsit! :)

Mi kb. 1 éve próbálkoztunk, mikor elmentünk kivizsgálásra! Ott kiderült, h a páromnál gond van, így azonnal lombikra küldtek minket! Engem sajna nagyon hajt az idő, már 38 éves vagyok és még nincs gyerekem! :(

2012. okt. 17. 20:08
 57/354 anonim ***** válasza:
Köszi, így már nem tűnik annyira ijesztőnek :) És a petesejtek leszívása, meg az embriók visszahelyezése nagyon gáz? Én 30 vagyok, és még nekem sincs gyerek. Hát most az amh miatt kérdéses is, hogy lehet-e egyáltalán...
2012. okt. 17. 20:39
 58/354 A kérdező kommentje:
Biztos, h lesz! A Szűcs mit mondott? A petesejt leszívás altatásban történik, nem érzel semmit! Arra figyelj, hogy éhgyomorra menj /egy pohár víz sem fér bele/, mert különben nem altatnak és úgy nem vmi kellemes!A beülti nekem kicsit gáz volt, mert hátrahajló a méhem és előre kellett húzni, úgyhogy alig vártam, hogy vége legyen. Szerintem akinek nem ilyen a méhe, annak nem ennyire rossz! Kb. 15-20 perc, de közben arra gondolsz, hogy most teszik be a babákat és ez nagyon jó! :)Mi 3-mat kértünk vissza, nem bánnánk az ikreket sem! :) 30? még fiatal vagy! :) Sosem voltál spontán terhes?
2012. okt. 17. 21:10
 59/354 anonim ***** válasza:
Hát, leginkább csak sóhajtozik, és sanyarú esélyeimet taglalja. :( Nem tudok róla, hogy lettem volna terhes, bár az egyik ciklus egyszer gyanús volt. (Igen magas hő, kb. 2 napot késő mensi, de nega teszt.)Ok, akkor a leszívástól nem parázom. Végül is azátjárhatóságit is ki lehetett bírni... a visszahelyezés sem rosszabb, nem?
2012. okt. 17. 21:43
 60/354 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem vészes! Tényleg!!! Csak azt nem értem, hogy azt írtad, minden ciklusban van pé. Akkor hogy lehet ilyen rossz az AMH-d??
2012. okt. 17. 22:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!