Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
 351/354 anonim ***** válasza:

Szia Eszti!

Mi a helyzet? Gyulladásod lement az arcodról?

Mikorra várható a kezdés?

Üdv,

Judit

2014. jún. 25. 08:35
 352/354 anonim válasza:
Érdeklödnék harmadik sikertelen lombikunk volt mennyi lehet annak az esélye hogy az Amerikai tesztem nem lenne jó csak hogy azért kérdezem mert gondolom hogy azért három lombik jól kimerisztheti a petesejteket elsőre 13 majd másodszor 12 harmadszor pedig már csak 9et tudott leszivni akkor negyedszer már csak 5-6tud talán gondolom 24 éves vagyok
2015. márc. 5. 21:56
 353/354 A kérdező kommentje:
Szia! szerintem nem attól függ, hogy hányadik stimuláció! Nekem pl a 3., 4.-nél lett a legtöbb. Nem értek hozzá, csak nálam így volt.
2015. márc. 26. 09:18
 354/354 anonim ***** válasza:

Kedves Eszti!

Van nálatok valami pozitív fejlemény?

Üdv,

Judit

2017. febr. 19. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!