Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
 341/354 anonim ***** válasza:

Szia Eszti!

Nagyon sajnálom! Mikor volt a 3.? Ez már a Kaáliban volt, ugye?

Onnan kezdem, hogy én tavaly márciusban voltam utóljára. Tavaly még el kellett mennem a mellemmel MRI-re (nem tudom erre még emlékszel-e). Júniusban voltam, és oda kellett vinnem egy teljes vérképet. Ezen elég magas volt a TSH-m 4 fölötti. Megnéztem a többi leletemet, azon 2 mindenhol 2 körül volt. Augusztusban mentem a BMC-be vérvételre a kezdéshez, és ott is 4 fölötti lett az érték. Mondták, hogy ezt kezelni kell, addig nem lehet kezdeni, úh. elmentem egy endokrin dokihoz, akit nagyon dícsértek. Alaposan megnézte a pajzsmirigy hormonjaimat, cukrot, IR-t, D-vitamin szintet. A gyógyszer hatására, amit adott normalizálódott a TSH-m, erre azt mondta, egyébként, hogy babaváráshoz 1-1,5 közötti értéknek kell lennie. A D-vitamin szintem viszont iszonyat kevés volt, úh. arra kaptam jó sok D3-at. Mire ezeket helyrehoztuk már november volt, és késett a mensim is, úh. csak most tudtunk kezdeni februárban.

Megint Gonalt, Luverist kaptam, de az ösztrogénem eléggé változó volt, úh. volt három nap egymás után, amikor mennem kellett vérvételre.

7 petécskét szívtak le, 5-öt termékenyítettek meg. 4 indult be, ebből 3-at kaptam vissza, febr. 28-án.

Azt mondta Konc, hogy 3 napig pihenjek. A három napban akkora voltam, mint a lufi, és olyan melegem volt, hogy iszonyat, de nem voltam lázas.

A beágyazódás utáni napra, teljesen elmúlt a haspuffadásom, el is keseredtem kellőképpen. A mellem sem fájt már annyira, csak oldalról, ha enyhén megnyomtam még fájdogált. Egyszer éreztem a mensi előtt 1-2 nappal, hogy olyan mintha a méhre rálógadtak volna egy súlyt és húznának lefelé. Ez elég kellemetlen volt, bár nem tartott sokáig. Mikor vissza kellett mennem vérvételre, folyamatosan megjön érzésem volt. Ráadásul nálam nem is volt benn Kanyó drnő, amikor Konc gratulált. Pedig a biológusok ilyenkor mindig benn vannak, így először azt hittem már megint semmi, ráadásul utolsó voltam.

És amit másképp csináltam: szedtem a D3-at, szerintem ez senkinek nem árt.

Már decemberben elkezdtem a DHEA, C-vitamin (1000 mg), Zinc (50 mg), E-vitamin (400IU) + a Femibion 800-at és a Vitexet a PCO-mra.

A vörösbort az elejétől kezdtem iszogatni, emellé a leszívás utáni naptól elkezdtem szedni az Aspirin Protect 100-at (magamtól), erre azt mondják, hogy lehet a ciklus elejétől, mert jó vérkeringést biztosít a női szerveknek is. Egyedül a leszívás napján nem szabad szedni. Hát gondoltam megpróbálom és hát...

Progit kaptam a jól ismert Crinon gélt, és van egy új, ami csak januártól van forgalomban Prolutex nevezetű injekció vízben oldott progeszteron. Erre azt mondta Konc, hogy ez nagyon jó mert rögtön felszívódik, százszor jobb, mint a szájon át szedhető gyógyszerek.

Aztán, hogy ez az új progi, vagy az Aspirin protect segített? Nem tudom, de talán kipróbálhatnád.

Végigolvastam a levelezésünket, de már összemosódik, hogy neked mi is az alapvető problémád? Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.

Judit

2014. márc. 15. 19:16
 342/354 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm a válaszodat!

Nálunk a párommal van a gond, mégsem ágyazódnak be a bébik!

A Kaáliba járunk a Krizsa doktorhoz. D3 vitamint most én is szedek, bár nem olyan rossz a szintem. Én végig szúrommagamat Claxane-val, ez vérhígító, állítólag ez is segíti a beágyazódást! Most elmegyek még egyszer, megnézerem az IR-t, hátha azzal van mégis gond, és kerestem én is egy jó endo dokit, kivizsgáltatom magamat! Laginkább sztem a korom a gond és a párom rossz minőségű spermái. Most arra is adott neki a doki egy újfajta vitamint, ami állítólag nagyon jó! Megyünk tovább...:) Szuper, h neked sikerült! Egyébként nálatok mi volt a gond! Én sem igazán emlékszem már!

2014. márc. 17. 08:43
 343/354 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk mind a kettőnknél probléma van. A páromnál 10 M alatti és azok sem a legfürgébbek, inszemnél feljavítva volt 8 M és kicsit gyorsabbak.

Nálam PCO, IR nincs, rengeteg tüsző, de nem repednek meg.

Tegnap még eszembe jutott két dolog, amit csináltunk. A páromnak még a vitaminokon kívül adtam folsavat, és királydinnyét.

És januárban tesóm javaslatára végigcsináltunk egy halpástétom kúrát. A beülti előtt egy héttel hagytuk abba. Egy dobozban kilenc db van, ebből 3 doboz egy kúra. Hatással van a hormonháztartásra és a vércukorszintre is, egyéb más dolgon kívül.

[link]

Tudom nem olcsó, de hát mi az? Amennyit itt már elköltöttünk...

Kb. egy évvel lehetsz tőlem idősebb, úh. ne add fel (ápr-ban leszek 38)

2014. márc. 18. 12:39
 344/354 A kérdező kommentje:
Elolvastam a halpástétomot, jónak tűnik! :) Köszönöm! Ti mennyi ideig szedtétek? 36 napig? Vagy kevesebb?
2014. márc. 18. 21:29
 345/354 anonim ***** válasza:

Nagyon finom. Nem nagyon érezni a halat. Reggel ezzel kell kezdeni a napot, legjobb, ha pirítósra kenve. Mi egy havi kúrát csináltunk, az egy emberkének 3doboz. (összesen így 27napra jön ki)

A királydinnyét nem olvastad?

Mikor mehettek/mentek legközelebb?

2014. márc. 19. 07:19
 346/354 A kérdező kommentje:
Ápr. 9-re van konzis időpontunk a dokihoz. Szerintem valamikor a nyár folyamán megyünk. Mondjuk most kiderült, h van egy bakteriális arcüreggyulladásom, már kb egy éve éreztem, h baj van, de csak most sikerült találnom olyan fül orr gégészt, aki rendesen ki is vizsgált. Ő azt mondta, hogy ez is kihathatott a lombikra, mivel egy folyamatos gyulladás van a szervezetemben! Most kezeljük, szóval remélem, hogy a 4.már sikeres lesz!
2014. márc. 19. 11:39
 347/354 A kérdező kommentje:
Utána kipróbáljuk a halat! :)
2014. márc. 19. 11:40
 348/354 A kérdező kommentje:
Még a királydinnyéről szeretnék kérdezni!Tea formájában itta? Meddig és mennyit? Köszönöm
2014. márc. 19. 21:18
 349/354 anonim ***** válasza:

A gyulladás tuti nem jó, én a 2. beültinél olyan beteg lettem, hogy nem csoda, hogy kiugrottak a helyéről.

Kapszula volt, belinkelem, ez a 260 mg-osat szedte, néha én is bekaptam belőle.

[link]

De most találtam kivonat formájában is, az lehet, hogy gyorsabban felszívódik.

[link]

Húúúú, nagyon izgulok érted. Írjál légyszi a fejleményekről.

2014. márc. 20. 08:59
 350/354 A kérdező kommentje:
Köszönet minden téren! Írok majd! Neked pedig jó egészséget és boldog babavárást! :)
2014. márc. 20. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!