Azt, hogy D tipusú, azt Konc írta a kartonomra, utána kezdtem el megnézni. Kategorizálva van, hogy hány tüsző van és így sorolják be A-tól, de most rákerestem és nem találom ezt a cikket.:(
2013. febr. 20. 18:50
282/354 anonim válasza:
Hát nincs szerencsém. Visszajött vérke, erősebben is, mint korábban. Próbáltam tesztelni, hátha, mert ha esetleg pozi, akkor mehetnék dokihoz, hogy nézze meg, mi a fene ez. Nem csak, hogy nega lett, de a kontrollcsík is alig jelent meg, és szétázott az egész teszt... több meg nem volt otthon. A kis nyálas mikroszkópom meg eléggé felemás képet mutat... bucik is, szálkás alakzatok is vannak benne. Attól tartok, kénytelen lesezk türelmesnek lenni :( :( :( Szilvi
2013. febr. 22. 13:00
283/354 A kérdező kommentje:
Hát sajna a vér nem túl jó! Mikor kell megjönnie?
2013. febr. 22. 20:14
284/354 anonim válasza:
Hali
Szerintetek Egészségügyi kaparast érdemes PCOS esetén ha igen a BMC ben kéne utána kérdezni vagy a saját nőgyógyásznál?
Egyik ismerősnek ajánlotta Zeke.
Vajon Konc miért nem ajánlotta!?
2013. febr. 22. 20:23
285/354 anonim válasza:
Kedden kell utoljára használnom az Utrot. Ha szerda reggel is nega a teszt, abba kell hagynom. De ma vagyok a peteérés utáni 14. napon, úgyhogy próbálkozom hétfőn a teszttel. Csak nem értem, mi ez a vér, hisz kapok progi pótlást. Idegesít. Főleg, hogy nem tudom, miért van. Miért lenne jó a kaparás PCO esetén? Szilvi
2013. febr. 23. 15:06
286/354 anonim válasza:
Sajna ma már ömlik.... az Utro ellenére. Szilvi
2013. febr. 24. 22:42
287/354 anonim válasza:
Nem tudom, de egyik ismerősnek aki Zekehez jár ajánlotta az EÜ kaparast mert PCOS. Meg is csinálták neki, és mire legközelebb menni kellett, már terhes volt. Otthon.
Azon filozom kihez kéne menni érdeklődni ezzel kapcsolatban Konchoz, vagy a saját nőgyógyászhoz, vagy a Zeket megkérdezni , hogy a további kezelések előtt kezeljük a PCOSt!
Sajna en is vereztem az utrogestan mellett, de amúgy a mellékhatásai között ott van hogy vérzés lehet, habár én nekem a 3 inszem+1 lombik után mindig megjött bármilyen gyógyszert szedtem. Már közben vérzett, és a gyógyszer abbahagytam meg jött estére, másnapra.
2013. febr. 25. 08:44
288/354 anonim válasza:
Sziasztok
Szilvi mi történt, remélem szorítok hogy jó hírekkel jelentkez.
2013. febr. 27. 04:53
289/354 anonim válasza:
Nega, sajna :( Bár nem igazán vártam mást, hisz a végén már szinte mensiszerűen jött a vérem. Pénteken megyek a dokihoz, és meglátjuk, most mennyi pete indul el a fejlődésben. Köszi a hajnali érdeklődést :) Hát ez nem volt egy nagy kör itt közöttünk :( :( :( Mindenki hoppon maradt :(
2013. febr. 27. 15:18
290/354 anonim válasza:
Hát sajnálom hogy neked se jött össze Szilvi, pedig reménykedtem hogy sikerül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!