Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
251/354 anonim válasza:
Hali.
Szurkolunk az egynek, es akkor nem kell a következő ciklusban újra csinálni.
252/354 A kérdező kommentje:
Mindenkinek megy a drukk! Mi is mindjárt megyünk, pikk-pakk eljön a március eleje! :)
2013. febr. 12. 13:38
253/354 anonim válasza:
De jó, akkor mindenki szurkol mindenkinek :) Szilvi
254/354 anonim válasza:
Egy mindenkiért, mindenki egyért.
Szilvi, Judit, Gina, ...
255/354 anonim válasza:
Húúú, ennyi féle esetet. :)
Szilvi, neked is megy a drukk. Már olyan jó lenne, valami jó hírt hallani.
A mai nap voltam a mell uh-n, és NEGATÍV!!! Igaz, hogy biztonság képpen elküldtek még MRI-re (mivel az egy harmadik megközelítése a dolgoknak és említettem, hogy lombik lenne - ezért a hormonbomba miatt még inkább javasolta), de mivel azt mondták, hogy 2-8 hétre adnak időpontot, így csak akkor megyek, ha nemsokára lesz időpont. Ha nem, márciusban indulhat a babaprojekt ismét.
256/354 anonim válasza:
Megnyugtató, hogy nega a mell vizsgálat! Lányok, gáz van! Ezt már tuti nem tudom hová tenni! Ma elkezdett szivárogni a vérem! Legalábbis vmi barna izé. A progi szintemmel nem lehet baj, hisz dugdosgatom a hüvelygolyókat (Utrogestan), a hőmérsékletem szép magas... mégis jön vmi vér-féle! Ötletek? Most vagyok 4 nappal peteérés után. Parázok, hogy esetleg méhen kívüli lesz a dologból! Mert améhbe elvileg mért nem érhetett le, ha van embrió, de kit udja, mi történt vele az úton! Help!
258/354 anonim válasza:
Szerintem beszélj a dokival, nehogy vmi gond legyen. Szorítok. Judit
259/354 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy az Utrotól van?
2013. febr. 14. 12:28
260/354 A kérdező kommentje:
Judit, szuper, h a mellvizsgálat negatív!Nekem a hormon szurik miatt a dokim 1/2 évenkénti mell uh-ot javasolt!
2013. febr. 14. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!