Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Szisztok!
Én érzéstelenítéssel kértem. Szerintem kibírható volt. Nagyon drukkolok nektek csajok. Én most hétfőn kezdtem volna, de a mammográfiára visszahívtak, hogy újabb felvételek kellenek, és nem mondták meg telefonon, hogy miért, úh. sík ideg vagyok. :( :( :(
Remélem, csak azért, mert nem lett jó a beállítás. Mióta tudom, azóta fáj a mellem.
Hétfőn azért elmegyek megcsináltatom a 3. napi vérvételt, de csak márciusban kezdek.
Lehet altatással is, bár nem tudom hány petécskéd van. Úgy tudom, ha kevés van, akkor előnyben részesítik az érzéstelenítést. Nagyon nagy élmény, amikor látod a monitoron mit csinálnak, és fel tudsz készülni a leszívásra. Én egy-egy erősebb mensi görcshöz tudnám hasonlítani. Bár ha félsz, akkor inkább altatás, ez kb 5
perces időtartam.
Mondjuk én a HSG-t is f.csillapító nélkül kértem, attól nem rosszabb.
Szoritok mindenkinek
Gina vok.
Most ültették be végül 2 lett egyik 3 a masik 4 napos.
Én is helyi erzestelenitessel csinaltattam, tényleg annyira nem fáj.
Van akinek rögtön a doki javasol valamit, de keresedre el lehet térni. Ezt a dokival kell megdumalni.
Én a cél miatt meg nagyobb fájdalmat is képes lennék elviselni.
De nem volt rosszabb mint a HSG, legalábbis nekem.
Kaptam fényképet a beultetes helyéről.
Sok sikert mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!