Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/354 anonim ***** válasza:
Sziasztok... régen olvastalak benneteket, de most pótolom :) Nem volt az igazi a hangulatom, és ma is vegyes a dolog. Elvileg startoltunk, de csak 3 kis tüszővel. Talán előbukkan még 1-2. Merionalt kaptam egyelőre. Drukkoljatok... Szilvi
2013. febr. 1. 22:44
 232/354 A kérdező kommentje:
Drukkolok mindenkinek! Aztán Ti is nekem márciusban! :)
2013. febr. 2. 14:49
 233/354 anonim ***** válasza:

Szisztok!

Én érzéstelenítéssel kértem. Szerintem kibírható volt. Nagyon drukkolok nektek csajok. Én most hétfőn kezdtem volna, de a mammográfiára visszahívtak, hogy újabb felvételek kellenek, és nem mondták meg telefonon, hogy miért, úh. sík ideg vagyok. :( :( :(

Remélem, csak azért, mert nem lett jó a beállítás. Mióta tudom, azóta fáj a mellem.

Hétfőn azért elmegyek megcsináltatom a 3. napi vérvételt, de csak márciusban kezdek.

2013. febr. 2. 16:47
 234/354 anonim ***** válasza:
Egyszer az unokatesómat is visszahívták, mondjuk tüdőröntgen után. Hallálra idegeskedte magát, aztán kiderült, hogy valami baj volt a géppel, és az aznapiakat mind ismétlésre hívták :) Szilvi
2013. febr. 3. 00:38
 235/354 anonim ***** válasza:
Lehet altatással is kérni a leszívást? Már ha eljutok odáig. Én inkább így szeretném. Ismét Szilvi
2013. febr. 3. 00:39
 236/354 anonim ***** válasza:

Lehet altatással is, bár nem tudom hány petécskéd van. Úgy tudom, ha kevés van, akkor előnyben részesítik az érzéstelenítést. Nagyon nagy élmény, amikor látod a monitoron mit csinálnak, és fel tudsz készülni a leszívásra. Én egy-egy erősebb mensi görcshöz tudnám hasonlítani. Bár ha félsz, akkor inkább altatás, ez kb 5

perces időtartam.

Mondjuk én a HSG-t is f.csillapító nélkül kértem, attól nem rosszabb.

2013. febr. 3. 09:24
 237/354 anonim ***** válasza:

Szoritok mindenkinek

Gina vok.

Most ültették be végül 2 lett egyik 3 a masik 4 napos.

Én is helyi erzestelenitessel csinaltattam, tényleg annyira nem fáj.

Van akinek rögtön a doki javasol valamit, de keresedre el lehet térni. Ezt a dokival kell megdumalni.

Én a cél miatt meg nagyobb fájdalmat is képes lennék elviselni.

De nem volt rosszabb mint a HSG, legalábbis nekem.

Kaptam fényképet a beultetes helyéről.

Sok sikert mindenkinek.

2013. febr. 4. 12:48
 238/354 A kérdező kommentje:
REmélem, hogy sikerül! :)Majd írj!
2013. febr. 4. 15:05
 239/354 anonim ***** válasza:
Nagyon megy a drukk. Judit
2013. febr. 4. 16:53
 240/354 anonim ***** válasza:
Köszi mindenkinek.
2013. febr. 5. 12:04
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!