Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
201/354 anonim válasza:
Sziasztok.
Leszivásnál honnan? És hová kell menni vele a BMC be vagy a Kórház nőgyógyászati osztályára, vagy ügyelet traumatológiai osztályra, ez nem veszélyes a babara nézve?
202/354 anonim válasza:
Judit vagyok
Nekem nem volt semmi mellékhatás az elsőnél. Ha minden igaz, jövő hét pénteken megyek megbeszélésre, aztán kezdés.
Egyébként én sem voltam előadáson, de már annyit olvastam róla...
203/354 A kérdező kommentje:
"leszívásnál honnan?" Ezt most mire értetted?
2013. jan. 14. 21:35
204/354 A kérdező kommentje:
Judit! Én is így voltam vele! :) Meg szerintem néha nem rossz a boldog tudatlanság! :)
2013. jan. 14. 21:36
205/354 anonim válasza:
Leszivásnál, ha felvizesedik az ember, akkor honnan szívják le?
206/354 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, hogy a hasból! De elég ritka, ne parázz rá! :)
2013. jan. 15. 19:11
207/354 anonim válasza:
Fura, mi is voltunk az előadáson, de ott nem volt szó mellékhatásokról, csak a lombikok történetéről. :(
208/354 anonim válasza:
15-én voltunk megbeszélésen, nagyon furi volt 2 órát vártunk hogy sorra kerüljünk, aztán meg nem is beszélgettünk, hanem közölte Konc Tanár úr hogy ha megjön a 2. Naptól ezt szúrjam + a többit felírta.
Ezt nem nevezném megbeszélésnek.
Mivel 16 órakor megjött csütörtökön megyek indítására.
209/354 A kérdező kommentje:
Ez volt a bajom Koncczal, ezért váltottunk! Mindig volt egy olyan érzésem, hogy nem figyel oda az emberre eléggé! Neked nagyon sok sikert! :)
2013. jan. 17. 09:03
210/354 anonim válasza:
Köszi
Most megyünk hétfőn ellenőrzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!