Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti
Müllerian hormon) értéket?
Sziasztok BUÉK Mindenkinek.
Csak határozottan!
Írj azért ha kerültél mi a vélemény, hallottam jót rosszat is. A legnagyobb bajom hogy fizetős állítólag.
2013. jan. 4. 18:38
Az előző volnék Gina.
Meg egy kérdés kinek, melyik protokoll szerint cskínáltak. Melyik miből áll?
Köszi
2013. jan. 4. 18:41
183/354 A kérdező kommentje:
Nekem antagonista volt. Mensi 2. napjától ment a szurka, kb. a 12. napon volt a leszívás és rá 3 napra a beültetés. Nem volt hosszú és nekem nem kellett fogamzásgátlót sem szednem!
Mi próbáltuk megszerezni a leleteket, nem azért, mert el akartunk menni, hanem egyszerűen látni akartuk. Nem egyszerű ügy. Napokkal előtte telózz oda, mert alá kell ott íratni a leleteket vmi fődokival. Az asszisztensek nagyon csodálkoztak, hogy minek nekünk a lelet? Úgyse értjük. Hát nem mondtam nekik, hogy lassan jobban értjük, mint a dokik... amúgy ezt komolyan gondolom.
2013. jan. 4. 20:15
185/354 A kérdező kommentje:
Én is úgy hallottam, h nem szívesen adják ki! De azok a Tieid, szóval jogod van látni, elkérni! A Kaáliban azt mondták, hogy a biológiai leleteken kívül minden ki kell adniuk!
Mi a biológiai lelet? Ami az embriókról szól?
2013. jan. 5. 14:14
187/354 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Egy kicsit elvesztem. Judit vagyok.
Eszter, sajnálom, hogy a BMC nem jött be. Nekünk nincs másra anyagi lehetőségünk, így is egy vagyon. Remélem, azért megírod, a fejleményeket.
Szilvi, így, hogy ez a genetikai dolog kiderült, biztatnak legalább valami jóval?
Én most veszem fel újra a kapcsolatot Konccal, most vagyok nagyjából félidőnél. Elkezdem a Q10-et szedni, hátha...
2013. jan. 7. 20:46
Hát, ez leginkább csak még jobban ledarálja az embriószámot, mert ugye némelyiket sajnos nem lehet beültetni. (A fiúkat, akik a hiányos x kromoszómákat öröklik.) Viszont lehet, hogy így most mégsincs korai klimaxom, csak szegény petesejtek nem nagyon tudnak megérni. A biológus szerint lehet, hogy hiányosan termelődik vmi fehérje, amiatt makacskodnak nagyra nőni. Ebben annyi a jó hír, hogy ha ez a helyzet, akkor, ha mégis lesz petesejt, azok legalább nem az utolsó petesejtjeim egyike, amik már olyan csetvásak, hogy nem lesz belőlük sosem baba...
2013. jan. 8. 00:32
Sziasztok
Tegnap voltunk a BMC előadásán, kicsit furi volt, erről már többet olvastam, es irtatok róla.
Főleg az anyagi részén lepődtem meg amit mondták az az 1/3 volt mint amibe nekünk került az inszem, remélem a lombiknal nem így lesz.
Meglepődtem a lehetséges mellékhatásokra, de a cél lebeg a szemem előtt.
Szűcs tartotta az előadást.
2013. jan. 9. 11:06
Kapcsolódó kérdések: