Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok BUÉK Mindenkinek.

Csak határozottan!

Írj azért ha kerültél mi a vélemény, hallottam jót rosszat is. A legnagyobb bajom hogy fizetős állítólag.

2013. jan. 4. 18:38
 182/354 anonim ***** válasza:

Az előző volnék Gina.

Meg egy kérdés kinek, melyik protokoll szerint cskínáltak. Melyik miből áll?

Köszi

2013. jan. 4. 18:41
 183/354 A kérdező kommentje:
Nekem antagonista volt. Mensi 2. napjától ment a szurka, kb. a 12. napon volt a leszívás és rá 3 napra a beültetés. Nem volt hosszú és nekem nem kellett fogamzásgátlót sem szednem!
2013. jan. 4. 19:06
 184/354 anonim ***** válasza:
Mi próbáltuk megszerezni a leleteket, nem azért, mert el akartunk menni, hanem egyszerűen látni akartuk. Nem egyszerű ügy. Napokkal előtte telózz oda, mert alá kell ott íratni a leleteket vmi fődokival. Az asszisztensek nagyon csodálkoztak, hogy minek nekünk a lelet? Úgyse értjük. Hát nem mondtam nekik, hogy lassan jobban értjük, mint a dokik... amúgy ezt komolyan gondolom.
2013. jan. 4. 20:15
 185/354 A kérdező kommentje:
Én is úgy hallottam, h nem szívesen adják ki! De azok a Tieid, szóval jogod van látni, elkérni! A Kaáliban azt mondták, hogy a biológiai leleteken kívül minden ki kell adniuk!
2013. jan. 5. 13:39
 186/354 anonim ***** válasza:
Mi a biológiai lelet? Ami az embriókról szól?
2013. jan. 5. 14:14
 187/354 A kérdező kommentje:
Igen!
2013. jan. 5. 15:13
 188/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Egy kicsit elvesztem. Judit vagyok.

Eszter, sajnálom, hogy a BMC nem jött be. Nekünk nincs másra anyagi lehetőségünk, így is egy vagyon. Remélem, azért megírod, a fejleményeket.

Szilvi, így, hogy ez a genetikai dolog kiderült, biztatnak legalább valami jóval?

Én most veszem fel újra a kapcsolatot Konccal, most vagyok nagyjából félidőnél. Elkezdem a Q10-et szedni, hátha...

2013. jan. 7. 20:46
 189/354 anonim ***** válasza:
Hát, ez leginkább csak még jobban ledarálja az embriószámot, mert ugye némelyiket sajnos nem lehet beültetni. (A fiúkat, akik a hiányos x kromoszómákat öröklik.) Viszont lehet, hogy így most mégsincs korai klimaxom, csak szegény petesejtek nem nagyon tudnak megérni. A biológus szerint lehet, hogy hiányosan termelődik vmi fehérje, amiatt makacskodnak nagyra nőni. Ebben annyi a jó hír, hogy ha ez a helyzet, akkor, ha mégis lesz petesejt, azok legalább nem az utolsó petesejtjeim egyike, amik már olyan csetvásak, hogy nem lesz belőlük sosem baba...
2013. jan. 8. 00:32
 190/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Tegnap voltunk a BMC előadásán, kicsit furi volt, erről már többet olvastam, es irtatok róla.

Főleg az anyagi részén lepődtem meg amit mondták az az 1/3 volt mint amibe nekünk került az inszem, remélem a lombiknal nem így lesz.

Meglepődtem a lehetséges mellékhatásokra, de a cél lebeg a szemem előtt.

Szűcs tartotta az előadást.

2013. jan. 9. 11:06
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!