Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
" Tegnap voltunk a BMC előadásán, kicsit furi volt, erről már többet olvastam, es irtatok róla.
Főleg az anyagi részén lepődtem meg amit mondták az az 1/3 volt mint amibe nekünk került az inszem, remélem a lombiknal nem így lesz.
Meglepődtem a lehetséges mellékhatásokra, de a cél lebeg a szemem előtt"
Ezt nem tudom, ki írta, de itt említ lehetséges mellékhatásokat! Erre lennék kiváncsi!:)
Sziasztok
Gina vok én kérdeztem a mellékhatásokról!
A leszivásnál mondta, hogy előfordulhat bevérzés, gyulladás a leszivásnál használt tű helyén, és még mondott párat latinul, sajnos olyan gyorsan mondta nem tudtam se megjegyezni se jegyzetelni. Ezért érdeklődtem nálatok jelentkezett e valami mellékhatás. l
folytatott...
pl a hyperstimuláció.
Előfordult e valakinél, hogy lefekveskor nem kapott rendesen levegőt, és akkor rögtön kell e menni a Jánosba, vagy csak reggel, feltéve ha addig tud aludni.
És ehhez hasonlók.
Köszi
Nem szeretnék senkit megijeszteni.
Gina vok
Holnap megyünk Konchoz megbeszélésre, hogy melyik protokoll legyen.
Aztán ha megjön 17- én kezdjük.
Valaki elkezdte már idén?
Szia Gina! Nekem szerencsére semmilyen mellékhatás nem volt.
Nem hallottam, hogy a hiperstimulációnál nem kaptak levegőt, inkább vizesedtek, amit le kellett szívni ha nagyon felgyülemlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!