Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/354 anonim ***** válasza:
Igen, az Árpád hídnál van a kórház. Azon belül kellett eórákat várakozni :( Komolyan, rosszab, mint a Szűcs!
2012. dec. 17. 22:25
 172/354 A kérdező kommentje:
Boldog Karácsonyt csajok! Remélem, hogy jövő ilyenkor eggyel többen állunk a fánál! :))
2012. dec. 21. 14:25
 173/354 anonim ***** válasza:
Let's hope! (Szilvi)
2012. dec. 21. 18:22
 174/354 anonim ***** válasza:
Szia! Férfiaknak nem kell, ez a nőknél lényeges. Szilvi
2012. dec. 22. 11:40
 175/354 anonim ***** válasza:
Bocsi, ezt máshová akartam írni...
2012. dec. 22. 11:41
 176/354 anonim válasza:

Sziasztok! Most olvasom a levelezéseteket. Nekem 2012. májusában volt az első lombikom, ekkor az AMH értékem 1,0 volt. 37 éves vagyok, akkor ez kicsit rossznak számított, el is voltam keseredve. A stimu jól ment, kettőt kaptam vissza, kettőt fagyasztottak. Nem sikerült az első és a fagyasztott beültetés sem. Most január közepén megyünk a következőre, megint kért a Konc doki AMH vizsgálatot, ma jött meg az eredmény és nem hittem a szememnek, 1,7 lett Nem tudom, hogy mitől javult, talán jobban odafigyelek az étkezésre, talán az hogy mérsékeltem a tej fogyasztását, talán többet sportolok?

Rossz AMH esetére olvastam a héten, hogy DHEA tablettát kell szedni, és ez javítja az eredményeket. Gondoltam is, hogy beszerzem, de most, hogy jobb lett az eredményem nem fogom. Javasolják még a paleo étkezést, állítólag ez is segít, de én vega voltam jó pár évig, most is csak halat eszem, szóval nekem elég nehéz lenne azt betartani.

Sok sikert mindenkinek!

Márta

2013. jan. 3. 11:58
 177/354 anonim ***** válasza:
Szia Márta! Üdv a klubban! Hát rajtam sajna nem fog segíteni sem a paleo, se semmi; max. a szerencse. A kariotipizálás választ adott az amh rejtélyére. Kromoszóma letörés, vagy mi. Most megint halasztani kell, mert az embriókat, ha lesznek, genetikailag kell analizálni. (Mert egy fiú, ha a rossz x-et örökli, valószínűleg értelmi és testi fogytékos lenne.)De rendelni kell hozzá a vizsgálati készletet, és az 4-6 hét, amíg megjön.) Szilvi
2013. jan. 3. 16:39
 178/354 A kérdező kommentje:

Szia Márti! Én is 37 voltam az első lombiknál, az AMH 1,3 volt, arra azt mondta a Koncz, hogy a koromhoz képest nem rossz és jól is ment a stimu! Azóta én is változtattam sokat az életmódomon, de nem tudom, hogy ezek befolyásoljá-e az eredményt!Amúgy sztem ez most még akár hónapról hónapra is változhat! Én búcsút mondok a BMC-nek, nekem sajna a Koncz nem jön be. Átigazoltunk a Kaáliba Krizsa dr-hoz! Sok szerencsét mindenkinek!

Szilvi! Mi ez most megint? Nekünk kariotipizálás a páromnak volt.

2013. jan. 3. 22:15
 179/354 anonim ***** válasza:
HIányzik az egyik x kromoszómám egy darabja, és egy fiú babának ezt nem szabad örökölnie, mert ugye neki nincsen másik x, és mindenféle baja lenne. BMC-n belül másik doki nem lenne jó? Igaz, nem mondom, hogy agyon törik magukat a kivizsgálással, és tényleg mindenre magunknak kell rájönni. De a Kaáli-ról is hallottam hasonlókat, szóval mindenütt ébernek kell lenni.
2013. jan. 4. 16:28
 180/354 A kérdező kommentje:
2 barátnőm is a Krizsánál volt, sikerült nekik a lombik!Mindkettő nagyon ajánlja és meg voltak vele elégedve! Azt mondták, hogy odafigyel és nagyon emberséges! Na, ezt itt nem éreztem! :) Csak azt nem tudom, hogy simán kiadják-e a leleteimet??!! Biztos kellemetlen lesz!
2013. jan. 4. 17:49
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!