Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Sziasztok! Most olvasom a levelezéseteket. Nekem 2012. májusában volt az első lombikom, ekkor az AMH értékem 1,0 volt. 37 éves vagyok, akkor ez kicsit rossznak számított, el is voltam keseredve. A stimu jól ment, kettőt kaptam vissza, kettőt fagyasztottak. Nem sikerült az első és a fagyasztott beültetés sem. Most január közepén megyünk a következőre, megint kért a Konc doki AMH vizsgálatot, ma jött meg az eredmény és nem hittem a szememnek, 1,7 lett Nem tudom, hogy mitől javult, talán jobban odafigyelek az étkezésre, talán az hogy mérsékeltem a tej fogyasztását, talán többet sportolok?
Rossz AMH esetére olvastam a héten, hogy DHEA tablettát kell szedni, és ez javítja az eredményeket. Gondoltam is, hogy beszerzem, de most, hogy jobb lett az eredményem nem fogom. Javasolják még a paleo étkezést, állítólag ez is segít, de én vega voltam jó pár évig, most is csak halat eszem, szóval nekem elég nehéz lenne azt betartani.
Sok sikert mindenkinek!
Márta
Szia Márti! Én is 37 voltam az első lombiknál, az AMH 1,3 volt, arra azt mondta a Koncz, hogy a koromhoz képest nem rossz és jól is ment a stimu! Azóta én is változtattam sokat az életmódomon, de nem tudom, hogy ezek befolyásoljá-e az eredményt!Amúgy sztem ez most még akár hónapról hónapra is változhat! Én búcsút mondok a BMC-nek, nekem sajna a Koncz nem jön be. Átigazoltunk a Kaáliba Krizsa dr-hoz! Sok szerencsét mindenkinek!
Szilvi! Mi ez most megint? Nekünk kariotipizálás a páromnak volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!