Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Juhéjj! :) Nagyon szorítok! Látod, a stimu is ilyen jól fog sikerülni!!!!
AMH 0,2-vel rosszabb, mint a múltkor, szóval azért nem rossz szerencsére! A tenyésztés is negatív,holnap hívom őket, hogy mikor mehetek konzira a Konczhoz, mert csak ezt vártuk, hogy mikor megjön kezdhessünk! Olyan nov.30-ra, dec. elsejére várom/nem várom:)
Nem mondta, hogy milyen protokoll lesz?
Nem, de szerintem short, ahogy olvasgattam. (Mivel a mensi első napjaiban kezdjük.) Nem mertem kérdezgetni, mert irtó harapós kedvében volt a doki. Különben, képzeljétek, ma van a jövendő gyerekem névnapja. (Olivér) Hülyeség, de úgy vennék neki vmit...
Örülök az amh-nak! Épp ma volt az origón egy cikk a petesejtekről, és arról szól, hogy felnőttkorban is képződhetnek petesejtek! Fellelkesedtem tőle. :)
Szilvi
Nem olyan hülyeség! Én tegnap tévedtem véletlenül a neten egy baba oldalra! rengeteg cuki dolog volt, annyira rendeltem volna! Csak nem merek.....Babonából! Szóval bennem is bennem van ez az érzés!:)
Ma hívtam a BMC-t, nagy sóhajtozva beszuszakoltak jövő hét csütörtökre konzira! Nagyjából párhuzamosan haladunk majd, Te egy kicsit előrébb leszel! Most kezded hétfőn, ugye?
De örülök nektek! Akkor most már sínen van a dolog. :)))
Mindent infót írjatok.
Tegnap voltam nőgyogyinál. Begyulladt az egyik mirigy, állítólag ez az ösztrogén túltermeléstől lehet a görcs. Most is látta a pco-s petefészkemet, de arra azt mondta, hogy az nem okozhatja. Borogatni, jegelni kell és adott antibiotikumot, illetve el kell mennem UH-ra megnézetni. Lehet, hogy az előző hónap hormondoppingja bekavart, de remélem nem lesz többet ilyen. Nagyon megijedtem.
Gondoltam, hogy nem lesz nagy baj! Bár azért ez is elég kellemetlen!Nem hiszem el, hogy amikor az ember lánya elkezd babát akarni, rögtön előjön az összes addig nem létező nyavalyája! :) Legalábbis nálam így volt!
Igen, jövőre már ünnepelünk, mert mindhármunknak sikerülni fog!! :D
Sziasztok!
Gina vok.
Mostanra olvastam el a levelezesetek.
Pco-s, Férjem spermája sem tökéletes.
Én meg csak 25 vok ezért már 3 inszemen túl vagyunk, Konchoz járunk, most kezdjük a lombikot.
Amh, mammagraphiara lettem küldhet, vervetelek újra, Sperma minöség ...stb.
Sajna januárban lesz csak a kezdés.
Sok sikert mindenkinek!
Egy kérdésem lenne akinek a cisztaja volt, az nem pco- volt?,
Sok helyen azt olvastam attól nem lehet gyerek, vagy csak nehezen, az enyemmel mégse foglalkoznak. Vajon miért?
Előre is köszönöm a választ.
Jajj bocsi még 1 kérdés.
Fogamzásgátlót miért kellett szedni?
Köszi
CSAK POZITÍVAN!
Szia Gina!
Akinek csak 1 cisztája van, az nem PCO-s! Legalábbis én így tudom, de majd a Szilvi biztosan válaszol!
Fogamzásgátlót pedig akkor szoktak adni, mikor teljesen le akarják állítani a saját hormonműködésedet és úgymond "kézi vezérléssel" működtetni a lombiknál!
Ti miért csak januárban kezdtek? A PCO-t kezelni szokták, Koncz nem mondott semmit? Én is hozzá járok! :) Mit mondjak, néha érdekes! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!