Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/354 anonim ***** válasza:
November vége, ha minden igaz!!!!
2012. nov. 8. 14:01
 112/354 anonim ***** válasza:
Amúgy elkezdtem a vérhigítót, mert a dokim vmi tesztet akar vele, hogy lássa, hogy reagálok rá... és nem is fáj a szúrás! Ma egy kicsit csípett, de az előző két nap, ha nem tudom, hogy épp bennem van a tű, észre sem vettem volna! Szilvi
2012. nov. 8. 14:02
 113/354 A kérdező kommentje:
Szuper! Akkor nagyjából együtt kezdünk! :)Te a Bromóra egy csepp alkoholt sem ittál? Úgy értem, h egy pohár bor sem fér bele? Mert azt olvastam, h nem ajánlott!Mennyi idő alatt viszi le a progit? (nekem nem túl magas)Bocsi a sok kérdésért!!! Kíváncsi vagyok, h milyen protokollod lesz és mivel stimuznak majd!
2012. nov. 8. 19:02
 114/354 anonim ***** válasza:
Gondolod, elárulják? Semmit nem mondanak a BMC-ben. :( Nem is emlékszem már, én szedem egy ideje a bogyót. Szerintem a következő kontrollra már jó volt. Állítólag gyorsan hat. Én nem szoktam inni szinte egyáltalán, max. néhány kortyot. Annyi, úgy gondolom, hogy belefér.
2012. nov. 8. 19:19
 115/354 A kérdező kommentje:
Csak anyunak lesz vasárnap a szülinapja és azon szoktunk pezsgőzni vagy borozni de most sztem nem fogok! :) Mikor elkezditek úgyis kiderül, h milyen protokoll lesz és meddig kell szúrni és mennyivel magadat! Nekem nem kellett fogigátlót szednem az elsőnél!
2012. nov. 8. 20:28
 116/354 anonim ***** válasza:
Szerintem a szülinapi bulin nyugodtan ihatsz :) Persze ne részegedj le, de egy-két pohárból nem lehet baj, ha amúgy jól vagy. (Állítólag a kellemetlen mellékhatásokat fokozza.)
2012. nov. 8. 22:35
 117/354 A kérdező kommentje:
Majd írj, ha van valami "történés"! :)
2012. nov. 9. 14:41
 118/354 anonim ***** válasza:
Köszi, Te is! Tegnap voltunk különben az örökbefogadós alkalmasságin a pszichológusnál. Hát, elég mufurc volt. Először gyereknek hitt, aztán jól kizavart :)
2012. nov. 9. 22:24
 119/354 A kérdező kommentje:
:) EZ tök vicces!!! Akkor nem nézhetsz ki valami öregnek! :)Végül mi lett? Megenyhült?:)
2012. nov. 9. 22:43
 120/354 anonim ***** válasza:
Igen, aztán igen. Csak azt nem értem, az orvosi dolgokhoz mi köze volt. Nagyon faggatot róla. Totál feleslegesnek éreztem, mert, ugye, ahhoz, hogy örökbefogadhass, nem kell semmiféle problémával rendelkezned. Ha 28 gyereked van, és alkalmas vagy, fogadhatsz örökbe. Meg rá akart beszélni a paleó táplálkozásra... szerintem ez gáz. Nem egészségügyi tanácsért mentem oda, hanem, hogy megállapítsa, nem vagyok pszichiátriai beteg. (Szinte csak ebben az esetben tagadhatják meg.) De a többi oké volt :)
2012. nov. 10. 18:43
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!