Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/354 anonim ***** válasza:
Jaj, egyébként, ha rosszak a hormonok, és ha IR is az ember, akkor min múlik? A szerencse akkor is jól jön :)
2012. okt. 18. 16:34
 72/354 A kérdező kommentje:

Nem görcsölök, nem izgulok, valahogy sokkal természetesebb az egész! Valamiért az elsőben egyáltalán nem hittem! Gáz ezt így leírni, de ez az igazság! Most hiszem, hogy sikerülni fog! :) ...és nem fogok 2 hétig feküdni sem, mert nem jó! De ezt már leírtam!:)

Ja, és nem mondtam most nagyon senkinek, h mikor lesz a 2.! Az elsőnél mindenki tudott róla és halálba idegesítettek a sok kérdéssel!:) Nálatok miért kell a lombik? Ha nem titok!? :)

2012. okt. 18. 17:34
 73/354 A kérdező kommentje:
"Jaj, egyébként, ha rosszak a hormonok, és ha IR is az ember, akkor min múlik? A szerencse akkor is jól jön :)"visszaolvastam ezt a mondatomat! az "is" kimaradt. Szóval jó hormonok és ha nincs IR, akkor IS sok szerencse kell! :))
2012. okt. 18. 17:37
 74/354 anonim ***** válasza:

Eszter, a 72-es hozzászólásod az olyan, mintha én mondtam volna. Én is úgy érzem, hogy a második lesz a nyerő, azt mondjuk nem mondanám, hogy nem hittem az elsőben. Ott kezdett nálam lankadni a lelkesedés, mikor kezdett lassulni a tüszők érése, utána, hogy csak 3 érett lett, utána, hogy 1 termékenyült meg. Sajnos nálam elkerülhetetlen, hogy ne tudják meg mikor belekezdek, mert én vidéki vagyok, és ezt csak szabival tudom megoldani. De most el fogok zárkózni minden ilyen kérdéstől.

Nálunk: én PCOS D-s vagyok, a doki szerint (bár ezzel vitatkoznék, mert semmi tünetem nincs, azon kívül, hogy sok tüszőm van a 3. napon, IRem nincs, hízás, szőrösödés stb nincs), a férjemnek meg 10 M alatt van, és lusták. Bár meggyőződésem, hogy ez a cigi miatt van, és nagyon remélem, hogy a következőre már el is felejtjük, hogy valaha füstölt.

Szilvi szerintem ne keseredj el, nézd úgy, hogy a természet szerint is egy pete és egy sperma kell. Itt legalább összerakják a „cuccot”, és jó helyre teszik. Igazából nem szeretném, ha ezen most tovább keseregnél, mert amit írok az nem jó: annak a lánynak a 3. sikertelen lombik volt. De neki még számos baja van, és öregek a sejtjei is. Úh minden ember más. Ja Q10-et nagyon javasolja, úh azt én is elkezdem szedni, sejtjavító.

(Judit vagyok)

2012. okt. 18. 20:09
 75/354 A kérdező kommentje:

Akiknek a 2., 3. sikerült, mindenki azt mondta, h teljesen más volt a hozzáállás, mint az elsőnél. Akkor nem értettem, most már tudom, h miről beszéltek! :)

Judit! Örülök, h így állsz hozzá, nem szabad keseregni, hanem lélekben készülni kell a következőre! Minden rendben lesz! :)Nálunk is a párom a "ludas"! Kevés sajnos nagyon a katona! De lelkiismeretesen szed minden vitamint/FER14? E, D vit/, hátha javul a dolog! Nálam csak a korom az, ami miatt nehezebben megy a megtapadás!

Szilvi! Tudom, h nehéz, de ne parázz rá előre! Volt egy lány, akivel együtt voltunk a punkción! 2 petesejtje lett, abból 1 termékenyült meg és elsőre sikerült is neki! Úgyhogy fel a fejjel! Nekem Femibion 800-at javasolt a doki. Azt szedem már a 2. hónapja és próbálok egészségesen kajálni!

2012. okt. 18. 20:59
 76/354 anonim ***** válasza:
Engem az AMH miatt raktak azonnal lombikra. Öregek a sejtjei? Mármint, idősebb a "lány"? Az a baj, hogy a rossz AMH együttjárhat rossz petesejtminőséggel, de, persze, ezt nem lehet előre tudni. Q10-et már szedek egy ideje, kb. meglesz a 3 hónap szedés a lombik előtt. Nekem is van még sok bajom: pajzsmirigy alulműködés, IR (illetve csökkent cukortolerancia - mindezt a 45 kilómhoz), és a méhem is kisebb az átlagosnál. Bár a fiatal dokik szerint ez nem gond. Állítólag régebben ennek nagyobb feneket kerítettek. És, persze, ki tudja, mi van odabent, állítólag a HSG az nem a vizsgálatok csúcsa... igen, szerintem is zsámít, hogy az ember már tudja, mi vár rá... de kicsit reménykedem azért, hogy nem tudom meg, milyen a második/harmadik lombik. :) Most adtuk be az örökbefogadást. Ez valahogy feldobott. Mert igaz, hogy sokára, de előbb-utóbb tuti lesz gyerek. 1 éves korig jelöltük meg, de ezen még lehet változtatni. Kicsit sajnálom, hogy nem mentünk előbb, mert így már idén nem lesz meg az engedély. A különféle alapítványokhoz meg csak akkor lehet jelentkezni. De mindegy, 1-2 hónap már nem számít. Csak jó lett volna úgy lezárni az évet, hogy átmentünk a "vizsgán"., és a kötelező tanfolyam is letudva lenne. Ti nem gondolkoztok ilyesmin? És mit szólnátok a donorhoz, ha csak úgy lenne esélyetek? Vállalnátok? (Akármelyik oldalról.)Szilvi
2012. okt. 18. 22:47
 77/354 anonim ***** válasza:
Tényleg, Nektek nincs olyan érzésetek, hogy az IR-t egy kissé túllihegik manapság? Beszéltem egy lánnyal, és gyógyszerezik, pedig az értékei a töredékei az enyémeknek. Ha még az is rossz, nekem soha nem lesz olyan a ch háztartásom... de remélem, hogy csak "nem árthat", meg "hátha" alapon adják neki.
2012. okt. 18. 22:50
 78/354 A kérdező kommentje:

Szerintem is túl van lihegve az IR! Nem tudom, a lánynak milyenek az értékei, de úgy látszik akkor én kifogtam egy normális endodokit, mert nekem is a 120-as inzulin picit magasabb volt, de azt mondta, h ch mentes diétával kordában tudom tartani! Azóta erre nagyon figyelek! De mondta, h nem kell gyógyszer!

Ha másképp nem sikerülhetne, én a donoros megoldásban is benne lennék és az örökbefogadást sem vetném el! Nem is értem, miért kell ennyit várni rá, mikor annyi gyerek van állami gondozásban! A múlt héten hallottam, h 2 kisbabát is otthagytak az inkubátorban!

2012. okt. 19. 08:15
 79/354 anonim ***** válasza:
Mesélte az ügyintéző, hogy sok babát úgy hagynak akórházba, hogy az anya nem mond le róla, csak eltűnik. Ettől kezdve fél évet kell várni, hogy örökbeadható legyen. Még papírmunka, hercehurca... mire hazaviszik a leendő szülők, 9 hónapos. És addig otthonban volt. Hát én nem lacafacáznék! 1 hónap! Ennyit adnék az anyának, hogy legalább betelefonáljon, hogy mi van a gyerekével! Ha ezelatt nem jelentkezik, szevasz! Sok pár szívesen befogadná azt a babát, miért kell szegénynek egy otthonban élnie hónapokat? Ez neki a legrosszabb.
2012. okt. 19. 13:07
 80/354 A kérdező kommentje:
A bürökrácia útvesztői! :( ?i most elutazunk erre a hosszú hétvégére egy kicsit töltődni! :) Nektek is jó pihenést!
2012. okt. 19. 16:06
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!