Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/354 anonim ***** válasza:
Mára már egyáltalán nem fájnak a melleim és mindjárt megjön érzésem van. :(
2012. okt. 15. 09:10
 42/354 anonim ***** válasza:
Azért még ne temesd! Ezekre a jelekre ne alapozz, mert ha körülnézel, láthatod, hogy van, aki egyáltalán nem érezte őket. A teszt majd elárulja :)
2012. okt. 15. 17:02
 43/354 A kérdező kommentje:
40-es! Nagyon köszi! :)Találékony vagy! :) Jóban vagyok a házi dokimmal, majd megbeszélem vele! Mondjuk nálunk senkinek nem volt, de ártani nem árt, ha megcsináltatom!
2012. okt. 15. 17:53
 44/354 A kérdező kommentje:
Tényleg ne temesd, bár tudom,hogy nagyon nehéz!!!! Már csak pár nap a vérvételig! Megy a drukk!:))
2012. okt. 15. 17:57
 45/354 anonim ***** válasza:
Hát, muszáj találékonynak lenni, ha az ember az egészségügy útvesztőjében kavarog :) Az egyik legnagyobb szenvedésforrásom, hogy nem merek megbízni a dokikban. De kivívták! Muszáj mindennek utánanéznem, és nekem kell rájönnöm a dolgokra. Az első endokrinológusom pl. SOHA nem küldött volna inzulinrezisztencia vizsgálatra. Pedig én tapasztaltam tüneteket. Nevetett rajtam, hogy ugyan már, ne képzelődjek. A testalkatom nem olyan, hagyjam abba a hipochondriát. És ha nem olvasok utána, soha nem derül ki. Hónapokig nyeltem a clostylbegytet, egy nagyon "hozzáértő" nőgyógyi javaslatára. Hormonvizsgálat nélkül. Én harcoltam ki, hogy legyen már meg, mert a neten láttam, hogy az azért kéne. (Olyan prolaktinom lett...) Később aztán egy (újabb) nőgyógyi is csak őrültnek képzelt, mikor felvetettem neki az AMH mérést. Egyenesen le akart róla beszélni, mondván, hogy minek az? Basszus, ha rajta múlik, még mindig hozzá járogatnék. Soha egy szóval nem említett meddőségi központokat. Csak menjek hozzá ultrahangra, oszt' kész. Annyira rossz, hogy komplett letojnak (nagyon magasról), és mindent úgy kell kiharcolni, meg kinyomozni. Aki nem jó önérvényesítő, azt nem irigylem, mert szerintem annak vége ebben a helyzetben. De nem csak a meddőség dologban, hanem, ha komolyabb eü. problémája van valakinek. Azért, gondolom, már tudjátok ezt jól Ti is, aki ide írtok... :( Én viszont elhatároztam, hogy velem többet nem szórakoznak! Az én éveimről van szó, meg az én (leendő)gyerekemről. Ki fognak rendesen vizsgálni, ha a fene fenét eszik is! Hát így jött a hemofília központ is...
2012. okt. 16. 00:24
 46/354 A kérdező kommentje:
Meg tudlak érteni! Én is pont ettől készültem ma ki! Elmentem magánszorgalomból a nődokimhoz 3hete /16 éves korom óta hozzá járok, nagyon megbízom benne/, hogy ugyan csináljunk már a 2. lombik előtt egy vizsgálatot arra, vajon nincs-e vmi fertőzésem!? Hát ma kiderült, h van! Nem is 1! Köztük olyan is, ami meddőséget illetve vetélést is okozhat! Csodálkozott is a dokim, h erre nem vizsgáltak ki sem az elsőnél, sem most! Lehet, h ezért vetéltem el először is és valószínűleg most sem sikerült volna, ha így vágunk bele!Az IR vizsgálatnak is én mentem utána és magánklinikán csináltattam meg! Egy szónak is 100 a vége, ha Te nem mész utána,a meddőségiben szarnak rá, megcsinálják az alapvizsgálatokat és ennyi! Kitartás!! :))
2012. okt. 16. 18:53
 47/354 anonim ***** válasza:
Úgy látom, egy csónakban evezünk, kedves Kérdező :) Fertőzéseket én is nézettem, sőt, a férjem is hősiesen megvizsgáltatta magát. Persze ezt sem a meddőségiben végezték. MOndjuk szerencsére ezt megúsztam :) Remélem, meglesz azeredménye a sok utánajárásnak!
2012. okt. 16. 19:00
 48/354 A kérdező kommentje:
:) Hát én is remélem! Te mikor kezded a stimut?
2012. okt. 16. 19:13
 49/354 anonim ***** válasza:
Hú, hát a fogigátlóból még csak 8 szemet vetem be, és 21 van. Még sosem szedtem, nem tudom, utána mikor jön meg. De, gondolom, néhány nap, nem? Akkor kezdhetem elvileg, a második napon. Ha elmúlik a cisztám... Te mikor?
2012. okt. 16. 19:46
 50/354 A kérdező kommentje:
Ha beszedted az utolsót, akkor kb. 3 nap múlva megjön! Asszem! :) Én elvileg november elején, amikor megjön! De most antibiotikumos kúrán vagyunk (a páromnak is szednie kell)! Remélem addigra elmúlik a fertőzés és kezdhetjük! Nekem az elsőnél ún. antagonista protokoll volt. Nem kellett fogigátló, hanem a mensi 2. napjától egyből böktem magamat 9 napig, aztán tüszőrepesztő és 2 nap múlva leszívás! Szóval nem volt olyan vészes! Most nem tudom még,hogy milyen protokollt akar majd a doki!
2012. okt. 16. 20:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!