Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Bocs, tegnap későn értem haza.
Sajnos nem sikerült, bár már sejtettem. Az az erős görcs, nem a beágyazódástól volt. Konc szabin volt, így Zekével beszéltem. Mondta, hogy első lombik egy petével, max 15% esély. Legközelebb, majd nagyobb dózissal kell indítani. Nekem Konc óvatosan kezdte a hormonadagokat, mert nagyon jó lett az AMH és az inszemekre is jól reagáltam. Az emelés pedig már későn volt ezek szerint. Januárban mehetünk újra.
Húúú, azóta nagyon sok mindent írtatok. Azért leírom a tapasztalataimat. Én iszonyatosan félek a tű láttán is, de a párom és az egyik kolléganőm hősiesen szúrtak, ezek a hasbaszurik nem vészesek, enyhe csípés jellegű. A leszívásnál én nem kértem altatást, így fájdalomcsillapítóval csinálták. Mondjuk nekem elég magas a fájdalomküszöböm. Egy-egy pete leszívásánál olyan érzése van az embernek, mintha nagyon erős menzis görcse lenne, nekem ez annyiból volt ismeretlen, hogy soha nem voltak erős görcseim. De kibírható és folyamatosan néztem a monitort, láttam mindent. A beültetés lényegesen kellemesebb, mondjuk nekem is korrigáltak egy kicsit a méhszájon, mert enyhén balra húz, de egyébként nagyon nagy élmény volt, mikor lehetett látni, hogy visszateszik.
Azt nem tudom, hogy a pete vastag burkával lehet-e vmit csinálni? Igaz, hogy lézerezték, de hátha van valami jó praktika. Kedves kérdező, kaptál ötleteket valahonnan, hogyan lehet elősegíteni a megtapadást? Azt tudom, hogy legközelebb nem fekszek annyit, max 1 napot, megyek sétálgatni, és esténként meg fogok inni egy deci vörösbort a vérkeringés fokozására.
Kedves Szűcs dokis. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked hogyan alakul a helyzet, mert az egyik leányzónak pont ilyen bajai vannak, mint neked, de ő eddig nem kapott vérhígítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!