Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/354 anonim ***** válasza:
Orvosi anomália vagyok :) Életem során már két doki kijelentette, hogy visszaadja a diplomáját miattam. :) :) :) Ez amúgy komoly. Különben az AMH engem is meglepett. Kétszer is ugyanolyan szar lett, szóval nem laborhiba, sajna...
2012. okt. 17. 22:38
 62/354 A kérdező kommentje:
Én is a jövő héten megyek! Újra meg kell csináltatnom, nem is értem, miért, mert az elsőnél is kellett! Nekem egész jó lett, nálam az a gáz, hogy a korom miatt nehezebben tapadnak meg a babák!Mindenkinek megvan a maga keresztje! :) De addig megyünk, amíg nem lesz gyerekünk! :)
2012. okt. 17. 23:27
 63/354 anonim ***** válasza:
Dehát az AMH nem szokott percenként változni! Miért kell újra menned?
2012. okt. 17. 23:34
 64/354 anonim ***** válasza:

Bocs, tegnap későn értem haza.

Sajnos nem sikerült, bár már sejtettem. Az az erős görcs, nem a beágyazódástól volt. Konc szabin volt, így Zekével beszéltem. Mondta, hogy első lombik egy petével, max 15% esély. Legközelebb, majd nagyobb dózissal kell indítani. Nekem Konc óvatosan kezdte a hormonadagokat, mert nagyon jó lett az AMH és az inszemekre is jól reagáltam. Az emelés pedig már későn volt ezek szerint. Januárban mehetünk újra.

Húúú, azóta nagyon sok mindent írtatok. Azért leírom a tapasztalataimat. Én iszonyatosan félek a tű láttán is, de a párom és az egyik kolléganőm hősiesen szúrtak, ezek a hasbaszurik nem vészesek, enyhe csípés jellegű. A leszívásnál én nem kértem altatást, így fájdalomcsillapítóval csinálták. Mondjuk nekem elég magas a fájdalomküszöböm. Egy-egy pete leszívásánál olyan érzése van az embernek, mintha nagyon erős menzis görcse lenne, nekem ez annyiból volt ismeretlen, hogy soha nem voltak erős görcseim. De kibírható és folyamatosan néztem a monitort, láttam mindent. A beültetés lényegesen kellemesebb, mondjuk nekem is korrigáltak egy kicsit a méhszájon, mert enyhén balra húz, de egyébként nagyon nagy élmény volt, mikor lehetett látni, hogy visszateszik.

Azt nem tudom, hogy a pete vastag burkával lehet-e vmit csinálni? Igaz, hogy lézerezték, de hátha van valami jó praktika. Kedves kérdező, kaptál ötleteket valahonnan, hogyan lehet elősegíteni a megtapadást? Azt tudom, hogy legközelebb nem fekszek annyit, max 1 napot, megyek sétálgatni, és esténként meg fogok inni egy deci vörösbort a vérkeringés fokozására.

Kedves Szűcs dokis. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy neked hogyan alakul a helyzet, mert az egyik leányzónak pont ilyen bajai vannak, mint neked, de ő eddig nem kapott vérhígítót.

2012. okt. 18. 09:36
 65/354 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon sajnálom, olyan jó lett volna + híreket hallani! Az első lombik általában nem sikerül! Nem tudom, miért, de mikor én voltam az elsőn, ott is mindenkinek a 2., 3. volt sikeres!A Koncz óvatos a hormonokkal, engem sem stimuzott agyon hál istennek. Nem lenne jó egy hiperstimuba belefutni!
2012. okt. 18. 09:48
 66/354 A kérdező kommentje:
A korom miatt :) kell újra méretni az AMH-t! Legalábbis ezt mondta doki. Én sem gondoltam, h 5 hónap alatt változik. Remélem, h jó lesz, mert a múltkorinál is szét idegeskedtem magam, mire megjött az eredemény!
2012. okt. 18. 09:50
 67/354 anonim ***** válasza:
Sajnálom a rossz híreket :( És mi lett azzal a lányzóval? Én egyre jobban nekikeseredek. Tényleg ennyire rosszak az első lombik esélyei? Miért? Még nem ismerik a szervezetedet a dokik? És nekem még az átlagos esélyek sem jutottak. Le vagyok hangolva. :( Egyébként mi elindítjuk az örökbefogadást is. Az vagy 5-6 év, más bajom nincs vele. És az még csak egy gyerek. Én meg már most elrabolnék minden csecsemőt, aki az utcán szembe jön velem .(Szilvi vagyok amúgy)
2012. okt. 18. 13:08
 68/354 A kérdező kommentje:
Ja, a megtapadás! Az elsőnél én is végig feküdtem szinte, de a meddőségiben a lányok azt mondták, az nem jó! Elég az első 3 napban, utána kímélő életmód, de lazán lehet csinálni ezt-azt! A vörösbort én is hallottam és a paradicsomlére is azt mondják, h segíti a megtapadást! Ha a hormonjaid jók és nem vagy IR-es, akkor sajna sok múlik a szerencsén is! Én most nem fogok végig feküdni és ezen agyalni! Élem a minden napokat, de persze azért vigyázni fogok! Ja, még annyi, h a fehérjére jó a napi 3 banán tejjel turmixolva! Sok benne a vitamin és a fehérje!
2012. okt. 18. 13:19
 69/354 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért nem sikerül sokaknak az első! Az egyik jó barátnőm a Dévainál dolgozott sokáig, vele beszélgettem erről. Ő azt mondta, h általában inkább a lelki tényezők miatt nem sikerül elsőre! Én is érzem magamon, h a 2.-hoz teljesen másképp állok hozzá! Persze semmi sem törvényszerű és remélem, h neked az első sikerül! :) Eszter vagyok
2012. okt. 18. 13:22
 70/354 anonim ***** válasza:
Mármint hogyan másként? Nem izgulsz annyira? Mert én nagyon! Már szívesen kezdeném. Csak múljon el ez a ciszta!
2012. okt. 18. 16:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!