Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
101/354 A kérdező kommentje:
AHM-ről annyit, h az csak azt vetíti előre, ha rossz, h a köv. 5 évben kimerülhet a petefészek! Legalábbis én így tudom, főleg, ha jó mellette az FSH!
2012. nov. 3. 19:37
102/354 anonim válasza:
Igen, én is, de már önmagában az, hogy mindenhol azt írják: kimerülHET, nekem fura. Szerintem gőzük sincs :( Prolaktin menjen csak le, arról eddig nekem mindenki azt mondta, hogy még a tartomány felső részében se legyen... Szilvi
103/354 A kérdező kommentje:
Hétfőn kezdem a Bromot! Brrrrr! :)De tudom, h muszáj!Az AMH nekem 1,3. Azt mondta a doki, h a KOROMHOZ KÉPEST jó! Kevés hormonnal is nagyon jól stimulálható voltam! Remélem, h ez így is maradt! :)
2012. nov. 4. 14:10
104/354 anonim válasza:
No para! Lehet, hogy észre sem fogod venni! Drukkolok, hogy így legyen!
105/354 A kérdező kommentje:
Szilvi, neked mi van a cisztáddal?
2012. nov. 4. 20:12
106/354 anonim válasza:
Csak 20.-án nézik meg újra, szóval az is lehet, hogy már eltűnt... ha nem, akkor leszívják :( Szilvi
107/354 anonim válasza:
Hogy viselted a Bromót? Szilvi
108/354 A kérdező kommentje:
Negyeddel kezdtem, nagyon be voltam parázva! Szerencsére nem érzek semmilyen mellékhatást egyenlőre!;) akkor már nem is fogok,ha váltok majd a félre? Nàlad hogy volt?
2012. nov. 8. 12:28
109/354 anonim válasza:
Semmit nem éreztem sem a negyeddel, sem a féllel, sem az egésszel. Egy hét alatt elértem a teljes adagot, holott az endokrinológus két hetet javasolt. De nem láttam indokoltnak a tötyörészést. Ne aggódj, ez jó jel, hogy eddig megúsztad :)
110/354 A kérdező kommentje:
Nekem csak felet kell,szóval szerintem a hètvègèn vàltok a fèlre èn is! Amúgy ha most màr minden ok, akkor December elejèn kezdünk vègre!!!;)nàlatok mi a helyzet?
2012. nov. 8. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!