Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
141/354 A kérdező kommentje:
Judit! Nekem meg azt mondták, h nem kell mamma, mert még "fiatal" :) vagyok, elég az UH! Fene sem érti ezeket az orvosokat!
2012. nov. 25. 13:57
142/354 anonim válasza:
Pco-ra nem mondtak semmit, ha nem nézek utána a neten a mai napig nem tudnám mi az.
Januárban kezdünk, mert a vizsgálatok miatt, ez a ciklus kimarad, a következő, pedig a decemberi szabik miatt, marad el.
143/354 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy ha dec. 5-ig megjön, akkor még okés!
2012. nov. 25. 22:05
145/354 anonim válasza:
Nem kezdjük. Csak 2-3 kis tüsző kezdett növekedni a ciklus elején, és Szücsi várni akar, hátha legközelebb több indul el. De akkor meg Karácsony lesz. PÉnteken még vissza kell mennem, hátha elkezdtek nőni, és akkor "mild" protokoll lesz. De nagyon kicsikék, úgyhogy ez nem túl valószínű, sajnos. Bár, ha azt nézem, hogy ezek most pihennek, akkor lehet, hogy késik a mensim 1 vagy 2 hetet, és akkor januárban kezdhetnénk. Hogy van zárva a BMC az ünnepek körül? Szilvi
146/354 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy vannak nyitva. Az ünnep alatt asszem a biológus nincsen, ezért kell, h 5.-éig megjöjjön!
Nem értem, hogy nálad most mi van? Nem szurizni kezdted magadat a mensi első napjaiban? Miért baj az, hogy most csak 3 tüsződ van? Bocsi a sok kérdésért, de nem értem az összefüggést!
A Bromótól egy kicsit azért sz@rul vagyok. Szédelgés és néha meglódul a pulzusom! Csüt. megyek a Konczhoz és rákérdezek, hogy mi legyen, mert nem igazán érzem jól magamat tőle!!
2012. nov. 26. 13:55
147/354 anonim válasza:
Hát ezek ilyen kis mini (antrális) tüszők. Mindenkinél így van. A ciklus elején egy csomó elindul, és csak egy érik majd meg az ovulációra, legalábbis, ha a természet dolgozik, és nem a szurik. (Mert akkor jóval több.)Nem kezdhetem a stimut, mivel már most lehet tudni, hogy alig lenne eredménye. Szücsi szerint ha lenne 4-5 ilyen kezdetleges tüsző, már optimistább lehetnék. (Amúgy normál amh-val 15-16 ilyen van egy 30 éves csajszi esetében.)Szóval most abban reménykedik, hogy a következő ciklusban jobb lesz, mert azért van ingadozása. Ha nem, akkor elindítja a programot, aztán lehet reménykedni... (Most az egyetlen esélyem, hogy ez a kevés mini tüsző szépen nőni kezd, és akkor indulhat a mild.)Szilvi
148/354 A kérdező kommentje:
Ja értem, csak nekem nem a stimu előtt nézte, hanem az előtte lévő mensim 3. napján!Ezért nem értettem/amúgy tisztában vagyok a többi összefüggéssel/ :) Nálam majd csütörtökön kiderül, hogy indulhat-e a dolog!
2012. nov. 26. 18:46
149/354 anonim válasza:
Húha, ha ezt tényleg a megelőző mensinél kell nézni, akkor miért most tartotta lényegesnek a Szűcs? Na jó, már tényleg én sem értem a dokikat.
150/354 anonim válasza:
Sajnálom a Bromo mellékhatásait. Reméltem, hogy a szerencsések közé fogsz tartozni, akik vígan elvannak a bogyesszal. :( Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!