Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
161/354 A kérdező kommentje:
Én is nagyjából próbálom betartani a diétát! De nem mindent! Egyetértek veled Szilvi, hogy agyon van beszélve ez az IR dolog! Amúgy nekem kezd elegem lenni ebből a "mindig oda kell valamire figyelni" dologból!
A Bromót befejeztem, iszonyú rosszul lettem tőle!Most olvastam ilyen alternatív módokat, ami segíthet! Megpróbálom! Bár egyáltalán nem olyan magas a prolactinom!
2012. dec. 5. 09:17
162/354 anonim válasza:
Én szedtem homeopátiás bogyót a prolaktinra. Akkor kezdtem, amikor már bromoval beállt egy közepes szintre, amit több vérvétel igazolt. Pár hét múlva a mérésen egy hihetetlen alacsony szintet produkáltam. Aztán abbahagytam a homeopátiát, mert ugye kezdtem a fogigátlót a ciszta miatt, és állítólag úgy nem olyan hatékony az egész. Proalktinuum volt a neve, azt hiszem. Olyan érdekes ez a bromo! Én tényleg semmit nem éreztem tőle soha. Kezdéskor se, most se. És nekem a metformin sem ártott meg. Ilyen szempontból szerencsés vagyok. Szilvi
163/354 anonim válasza:
Na jó, most már tényleg elég! Az összes ismerősöm terhes lesz! Persze úgy, hogy "hát még nem is igazán akartuk, és csak egyszer nem védekeztünk". Mindennek van határa!Irtóra elegem van! Szilvi
164/354 A kérdező kommentje:
Megértelek! Az én baráti körömből most hárman várnak babát! Az egyik ikreket! Én is nehezen viselem! :(
2012. dec. 7. 08:52
165/354 anonim válasza:
Egek, úgy szeretném, ha Szücsi ikreket gyártana nekünk, mert annyira nem akarom ezt az egészet újra csinálni! :(
166/354 A kérdező kommentje:
Szívemből szóltál! :)
2012. dec. 7. 13:41
167/354 anonim válasza:
Sziasztok
Gina vok.
Ezzel én is így vagyok, kollégáim sorra mennek gyesre, van aki a 2.gyerekkel, megörjít, hogy van aki 2- éves gyereke mellől már jön dolgozni.
Igazságtalan az élet, sokaknak csaj becsuszik, van aki a 3. esetben megy abortuszra.
VÁÁÁÁ
168/354 anonim válasza:
Azt mondják állítólag először nehéz csak utána a szervezet tudja a dolgát, vagy csak minimális segítség kell.
169/354 anonim válasza:
Igen, de mér' van az, hogy valakinek elsőre is tudja a szervezete a "dolgát"? Van egy ismerős pár, akik épp összehozták a harmadik lurkót elsőre. MInd jött rögtön, probléátlan terhesség, szép babák. MI meg itt szenvedünk. :(
170/354 A kérdező kommentje:
Szilvi! te melyik hemofíliai kp-ban voltál? Budapestiben?
2012. dec. 17. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!