Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/354 A kérdező kommentje:

Én is nagyjából próbálom betartani a diétát! De nem mindent! Egyetértek veled Szilvi, hogy agyon van beszélve ez az IR dolog! Amúgy nekem kezd elegem lenni ebből a "mindig oda kell valamire figyelni" dologból!

A Bromót befejeztem, iszonyú rosszul lettem tőle!Most olvastam ilyen alternatív módokat, ami segíthet! Megpróbálom! Bár egyáltalán nem olyan magas a prolactinom!

2012. dec. 5. 09:17
 162/354 anonim ***** válasza:
Én szedtem homeopátiás bogyót a prolaktinra. Akkor kezdtem, amikor már bromoval beállt egy közepes szintre, amit több vérvétel igazolt. Pár hét múlva a mérésen egy hihetetlen alacsony szintet produkáltam. Aztán abbahagytam a homeopátiát, mert ugye kezdtem a fogigátlót a ciszta miatt, és állítólag úgy nem olyan hatékony az egész. Proalktinuum volt a neve, azt hiszem. Olyan érdekes ez a bromo! Én tényleg semmit nem éreztem tőle soha. Kezdéskor se, most se. És nekem a metformin sem ártott meg. Ilyen szempontból szerencsés vagyok. Szilvi
2012. dec. 5. 10:30
 163/354 anonim ***** válasza:
Na jó, most már tényleg elég! Az összes ismerősöm terhes lesz! Persze úgy, hogy "hát még nem is igazán akartuk, és csak egyszer nem védekeztünk". Mindennek van határa!Irtóra elegem van! Szilvi
2012. dec. 6. 20:37
 164/354 A kérdező kommentje:
Megértelek! Az én baráti körömből most hárman várnak babát! Az egyik ikreket! Én is nehezen viselem! :(
2012. dec. 7. 08:52
 165/354 anonim ***** válasza:
Egek, úgy szeretném, ha Szücsi ikreket gyártana nekünk, mert annyira nem akarom ezt az egészet újra csinálni! :(
2012. dec. 7. 12:46
 166/354 A kérdező kommentje:
Szívemből szóltál! :)
2012. dec. 7. 13:41
 167/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Gina vok.

Ezzel én is így vagyok, kollégáim sorra mennek gyesre, van aki a 2.gyerekkel, megörjít, hogy van aki 2- éves gyereke mellől már jön dolgozni.

Igazságtalan az élet, sokaknak csaj becsuszik, van aki a 3. esetben megy abortuszra.

VÁÁÁÁ

2012. dec. 8. 18:45
 168/354 anonim ***** válasza:
Azt mondják állítólag először nehéz csak utána a szervezet tudja a dolgát, vagy csak minimális segítség kell.
2012. dec. 8. 18:47
 169/354 anonim ***** válasza:
Igen, de mér' van az, hogy valakinek elsőre is tudja a szervezete a "dolgát"? Van egy ismerős pár, akik épp összehozták a harmadik lurkót elsőre. MInd jött rögtön, probléátlan terhesség, szép babák. MI meg itt szenvedünk. :(
2012. dec. 8. 19:20
 170/354 A kérdező kommentje:
Szilvi! te melyik hemofíliai kp-ban voltál? Budapestiben?
2012. dec. 17. 17:42
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!