Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/354 anonim ***** válasza:

Ez a hosszú hét teljesen kivette az erőmet, úh. most olvastam vissza, miket írtatok.

Nagyon örülök, hogy már nemsokára kezdhettek, már helyettetek is izgulok. Jó karácsonyi ajándékotok lesz ;)

Olyan távol van még a január, hogy minden bajom, bezzeg máskor csak úgy rohan az idő.

2012. nov. 11. 14:36
 122/354 A kérdező kommentje:

Hidd el pikk-pakk itt lesz! Addig meg lelkiekben egy kicsit meg tudsz erősödni! :)

Én ma éreztem, először, hogy izgulok! Eddig olyan távolinak tűnt a kezdés!

Szilvi! Tök gáz, amit leírtál! Nem értem, "hogy jön a csizma az asztalra", vagyis mi köze azokhoz a dolgokhoz, amit leírtál! Mi a köv. lépés az örökbefogadásnál? Környezet tanulmány?

2012. nov. 11. 16:39
 123/354 anonim ***** válasza:

Aha, jön ki egy családgonozó lakás-szemlére. Aztán tanfolyam, aztán randi még egyszer a paleo-ügynök pszichológussal, aztán kerseti igazolsáo benyújtása, valszeg még egy lakásszemle, és már csak 3-4 év, és pikk-pakk, itt a gyermek :) Nekem most valahogy gyorsan telik az idő. Még örülök is a "szabadságnak", amit a fogigátló adott. Nem kell végigstresszelni a hónapot, hogy hátha...

Egyébként hamar itt lesz a január! A Karácsonnyal elmegy majd az idő, feltéve, hogy nem kell az összes rokon összes kisbabáját végiglátogatni. Az engem megviselne, de ilyen nincs nálunk, huh. Köszönjük amúgy a drukkokat! Tényleg jó Karácsonyi ajándék lenne a babó! Szilvi

2012. nov. 11. 21:54
 124/354 A kérdező kommentje:
Hamarosan kezdődik a "buli"! :) Nálatok mi újság?
2012. nov. 16. 16:48
 125/354 anonim ***** válasza:

Húúú, én most nagyon beparáztam, mert egy duzzadt csomót találtam a mellembe és kívülről piros és meleg a bőröm. Ma estére jött elő. 2 hónapja voltam rákszűrésen, úh. remélem csak egy mirigygyulladás. Pár nap és meg kell jönnie, lehet, hogy a sok hormon így ürül. Holnap bejelentkezek.

Kezdtetek már csajok?

2012. nov. 19. 21:14
 126/354 anonim ***** válasza:
Juj, rosszul hangzik ez a csomó! Remélem, semmiség, és hamar elmúlik. Megy a drukk ezerrel. Én holnap megyek ciszta ellenőrzésre, illetve, ha még ott van, leszívásra... megy a para rendesen nekem is. :(
2012. nov. 19. 23:40
 127/354 A kérdező kommentje:

Szerintem az a csomó csak gyulladás lehet, főleg ha most voltál rákszűrésen! Viszont tényleg nem árt azért minél hamarabb megnézetni, hogy megnyugodjál!

Szilvi! Remélem a ciszta eltűnt és Ti is kezdhettek!

Nálam minden ok, szedem a Bromót töretlenül! :) Bízom benne, hogy használ mire elkezdjük! Ma várom az eredményeket a nőgyogyimtól, hogy végre megszabadultam-e a fertőzéstől! Ezen múlik, hogy 2 hét múlva indulhat-e a stimu! Mindenkinek sok szerencsét!!:))

2012. nov. 20. 09:06
 128/354 anonim ***** válasza:
Már csak órák kérdése, és bejutok ultrahangra. Ez a rengeteg várakozás kikészítő. Stimu alatt milyen gyakran lesz szerencsém hozzá? Nehezen viselem. Remélem, a ciszta eltűnt, mert még a leszívásra is várni... megy a para rendesen. Már úgy kezdeném az egészet. Persze attól is aggódom, hogy zéró petécském lesz. Na, majd meglátjuk... Szilvi
2012. nov. 20. 10:59
 129/354 A kérdező kommentje:

Stimu alatt legalább 2 UH + 1 vérvétel! Szóval készülj! Ne is gondolj rá, hogy nem lesz petesejted.Nekem az első stimunál eszembe sem jutott, hogy nem lesz elég tüszőm ill. petesejtem, egyszerűen tényként kezeltem, hogy minden ok lesz! Legalábbis e téren!

És mi lett az eredmény???

2012. nov. 20. 19:50
 130/354 anonim ***** válasza:
Elmúlt a cisztám! Nem kellett leszívni! Összesen 3,5 órát várattak, és ma igen harapós hangulatban volt Szűcs. Kicsit csalódtam is benne, de hát, gondolom, néha neki is lehet elege. Az asszisztenséről nem is beszélve. Na, ő mindenkit kiosztott, aki kérdéssel merte zaklatni :( Hétfőn kezdődik a stimu! Már várom. Majd szuggerálom a szép nagy tüszőket :)AMH eredmény már van? Szilvi
2012. nov. 20. 20:01
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!