Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/354 anonim ***** válasza:
Nem kezdtünk semmilyen programot. Szűcs szerint várjuk meg a januárt, hátha akkor több tüsző indul fejlődésnek a ciklus elején. A hó elején kell mennem, addigra lőttük be a mensit fogigátlóval. Legalább nem kapom a nyakamba a vért Karácsonykor :) Aggódom. Elvileg januárban akármi lesz, kezdünk, aztán lehet reménykedni...
2012. nov. 30. 22:53
 152/354 anonim ***** válasza:

Szia Gina!

Judit vagyok. Nálunk ugyanez a helyzet. Én PCO, férjem nem tökély. Én is januárban megyek legközelebb. Mi is már túl vagyunk 3 inszemen, és októberben volt az első lombik.

Konc egyébként nem kezeli a PCO-t, és a rossz spermaképre is csak a komplex vitamint javasolja.

A PCO-nál sok kis tüsző cisztásodik be és ha van is rendes ciklus, nincs tüszőrepedés. Akinek meg egy cisztája van, az megnőhet több centisre is, akkor szoktak fog.gátlót írni, és ahogy Eszti írta.

Húúú Szilvi, ezt most értem. A mild a hosszú protokollt jelentené? Lehet, hogy szedned kellene Q10-et jó sejtképző, nagyon jókat olvastam róla, én is nekiálltam, hogy januárra jó legyen.

Eszti indultok a projekttel?

Nekem szerencsére elmúlt a csomóm. :)

2012. dec. 1. 21:37
 153/354 A kérdező kommentje:

Szia Judit!

Csütörtökön mentem a Konchoz, erre szerdán megjött! :( 2 nappal korábban! Így nagyjából a 2 ünnep közöttre lőttük be a kezdést, már fel is írta a szurikat!

Mi az, hogy nem kezeli a PCO-t?? Nekem mindig olyan fura érzésem van vele kapcsolatban, hogy olyan félvállról veszi a dolgokat! Pedig Neked ugye nagyon-nagyon sok múlik rajta!!!!

2012. dec. 1. 22:06
 154/354 A kérdező kommentje:

Ja, örülök, hogy megszűnt a csomó! Azért akármilyen ártalmatlan, ne legyen ott! :)

A Bromót tegnaptól abbahagytam, nem voltam jól tőle! Bár sztem a felét csak bedumáltam! :)

2012. dec. 1. 22:08
 155/354 anonim ***** válasza:
Sziasztok! A "mild" az olyan enyhe stimuláció. INkább rövidnek tűnt nekem, mint hossznak, mert a 7. napon is elkezdte volna, ha lát elég kicsi tüszőt. Szedem már egy ideje a q10-et, remélem, használ! Képzeljétek, azt olvastam, hogy rossz amh esetében, ha fiatal az illető (még annak tartom magam 30 évvel), akkor ha sikerül petét nyerni, akkor az esélyek semivel nem rosszabbak, mint bárki másnak.(Persze ettől még lehet olyan, akinek már tényleg rossz minőségűek a petesejtjei ilyen korán is, de állítólag nem ez a jellemző!) Hátha... közben haladunk az örökbefogadással is. Itt volt egy családgondozó hölgy környezettanulmányon. Semmi extra nem volt, körbenézett, meg elmondta ugyanazt, amit előtte már ketten. Elég empatikus volt. Bőven lepipálta a pszichológust! Hát én meg teljes parában voltam, hogy meglát pár porcicát, aztán rossz véleményt ír rólunk. De semmi ilyesmi nem érdekelt. Megállapította, hogy bőven elfér az a gyerek. Kiderült, hogy most azoknak ad örökbe babákat, akik 2008 végén, 2009 elején jelentkeztek. Szép kilátások... de legalább addig van idő lombikolni, donort keresni, ha kell. Már a Szűcs is pedzegette amúgy a dolgot, de még nem mondott róla semmi konkrétat. Nem mintha nem olvastam volna már el a neten... kicsit azért gáz. Képzeljétek, láttam olyan donoros hirdetést, aki kisebb budapesti lakást óhajtott a szolgáltatásaiért. Őszintén, nem várnám ingyen senkitől, de azért maradjunk a realitásoknál. Egyelőre még nem nyertem lottó ötöst. Szilvi
2012. dec. 2. 12:44
 156/354 anonim ***** válasza:
Petesejt donorról írsz? Az nem csak rokon lehet?
2012. dec. 2. 18:54
 157/354 anonim ***** válasza:
Nem, létezik olyan is, hogy anonim. (Persze ez csak elvileg anonim, tekintve, hogy nekem kell szereznem.)De az sem ciki, ha csak rokon lehet; közjegyző előtt ki kell jelenteni, hogy rokonok vagytok, aztán ennyi. Hát én kijelentem bezony, ha kell... nem értem, miért nem lehet ezt megoldani korrekt módon, ahogyan számtalan országban már sikerült...
2012. dec. 3. 00:00
 158/354 anonim ***** válasza:

Köszi Judit!

Gina vok.

Nem értem az orvosokat. Egy betegséget kezelni illene. Kicsit parazok mert sok helyen olvastam hogy a pcosoknak nem jön össze a baba.

Nekem férjem rossz Spermamára Q10 +Fer14, ja meg minta vetelnel taptalaj.

Nekem is kéne Q10- et szedni? NA EZT 6.-án megkérdezem.

Érdekes nekem is pont 24-25-én jön meg elvileg de szó sem esett arról hogy fogamzásgátlóval oldjuk meg így én csak január végén mehetek a lombikbébi kezelés indítására.

Szép estét.

2012. dec. 4. 19:03
 159/354 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem sem a Szűcs javasolta, én jelentettem ki nagyon határozottan, hogy belőjük január elejére, és kész. Nem akarok vacakolni, könnyen lesz cisztám, aztán akkor megint várhatok 2 hónapot potyára. Szilvi
2012. dec. 4. 21:47
 160/354 anonim ***** válasza:
Amúgy én mostanában nem tartom az inzulinrezisztens étrendet. Elegem van belőle. Én most nagyon azt gondolom, hogy bizonyos sztárhely, akikkel roppant ellégedetlen vagyok amúgy, a kelleténél jobban felfújja az egészet. Azért nem csinálok nagyon rémes dolgokat, nem eszem óriási adag desszerteket, de hogy idén nem lesz lelkiismeretfurdalásom pár szem szaloncukor miatt, a hót ziher. A tavalyi szezonban összesen két (!) darabot ettem! Azok a bizonyos sztár endokrinológusok nem jöttek rá, hogy az amh a baj forrása nálam (vagyis elvileg a petesejtek megcsappant száma), és amikor bevittem az eredményt, a drága doktornő csak annyit reagált, hogy folytassam a diétát, előbb-utóbb meglesz az eredménye. Hát elmegy a francba. Nem értem, miért nem lehetett az elején megnézetni, mi újság amh fronton? Pláne, hogy nekem sosem voltak cisztáim, a tesztoszteronom is jó volt, és irtó vékony is vagyok. A hajam sem hullott soha, hiába kérdezték meg nyolcszázszor. Sok-sok hónapot elpazaroltam a hülyeségük meg az igénytelenségük miatt. Ismét Szilvi voltam :)
2012. dec. 4. 21:56
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!