Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Szia Gina!
Judit vagyok. Nálunk ugyanez a helyzet. Én PCO, férjem nem tökély. Én is januárban megyek legközelebb. Mi is már túl vagyunk 3 inszemen, és októberben volt az első lombik.
Konc egyébként nem kezeli a PCO-t, és a rossz spermaképre is csak a komplex vitamint javasolja.
A PCO-nál sok kis tüsző cisztásodik be és ha van is rendes ciklus, nincs tüszőrepedés. Akinek meg egy cisztája van, az megnőhet több centisre is, akkor szoktak fog.gátlót írni, és ahogy Eszti írta.
Húúú Szilvi, ezt most értem. A mild a hosszú protokollt jelentené? Lehet, hogy szedned kellene Q10-et jó sejtképző, nagyon jókat olvastam róla, én is nekiálltam, hogy januárra jó legyen.
Eszti indultok a projekttel?
Nekem szerencsére elmúlt a csomóm. :)
Szia Judit!
Csütörtökön mentem a Konchoz, erre szerdán megjött! :( 2 nappal korábban! Így nagyjából a 2 ünnep közöttre lőttük be a kezdést, már fel is írta a szurikat!
Mi az, hogy nem kezeli a PCO-t?? Nekem mindig olyan fura érzésem van vele kapcsolatban, hogy olyan félvállról veszi a dolgokat! Pedig Neked ugye nagyon-nagyon sok múlik rajta!!!!
Ja, örülök, hogy megszűnt a csomó! Azért akármilyen ártalmatlan, ne legyen ott! :)
A Bromót tegnaptól abbahagytam, nem voltam jól tőle! Bár sztem a felét csak bedumáltam! :)
Köszi Judit!
Gina vok.
Nem értem az orvosokat. Egy betegséget kezelni illene. Kicsit parazok mert sok helyen olvastam hogy a pcosoknak nem jön össze a baba.
Nekem férjem rossz Spermamára Q10 +Fer14, ja meg minta vetelnel taptalaj.
Nekem is kéne Q10- et szedni? NA EZT 6.-án megkérdezem.
Érdekes nekem is pont 24-25-én jön meg elvileg de szó sem esett arról hogy fogamzásgátlóval oldjuk meg így én csak január végén mehetek a lombikbébi kezelés indítására.
Szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!