Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/354 A kérdező kommentje:
Inkább beágyazódásra tippelnék!:)
2012. okt. 11. 10:48
 32/354 anonim ***** válasza:
Lányok, aki még lombik előtt előtt áll, vagy, ha - de ne ez legyen! - nem sikerül, sírjatok ki a házidokitól a hemofília központba beutalót! Én voltam, és igen meglepő dolgok derültek ki! Hálás vagyok annak a cisztának, ami odatermett a semmiből, és megakadályozta a lombik indítását! Hát, mint kiderült, esély sem lett volna a sikerre... ha következő ciklusban kezdek, vérhigítót kell majd szúrnom magamnak. :( Nem is értem, ezt a BMC-ben miért nem nézik meg, pláne, ha valakinek amúgy sem adnak sok esélyt, mondván, hogy irtó kevés a petécskéje. A harmadik kudarc után minden bizonnyal kivizsgáltak volna ők is... a barátnőm így járt! Még jó, hogy tanultam az esetéből. (Az voltam, aki Szűcshöz jár, és 0,1 alatti az amh-ja.) Drukk megy mindenkinek!
2012. okt. 14. 00:14
 33/354 anonim ***** válasza:
És mi derült ki, ha nem titok?
2012. okt. 14. 09:49
 34/354 A kérdező kommentje:
miért nem lett volna esély a sikerre??
2012. okt. 14. 09:59
 35/354 anonim ***** válasza:
Hát, ha jól értettem, a trombózishajlam, ami nekem van, a lombikra kapott hormonokkkal, + az esetlegesen kialakuló terhesség hormonjaival fokozódik. Úgy meg rossz lesz a méh vérellátása is. (Trombózis alakulhat ki bárhol za erekben.) Sőt, a dolog erősen valószínűen a saját testi épségemnek sem tett volna jót. De most, hogy tudjuk, ezt ki lehet védeni, és javulnak az amúgy nem rózsás esélyeim :)
2012. okt. 14. 13:06
 36/354 A kérdező kommentje:
Értem! Erről már én is hallottam! Szívesen megnézetném én is! A háziorvos adhat ide beutalót? Milyen vizsgálatokat csináltak? Elmondtad, h a lombik miatt kell? Bocsi a sok kérdésért! :))
2012. okt. 14. 14:37
 37/354 A kérdező kommentje:
Akinek most volt a beülti, mi újság?
2012. okt. 14. 14:38
 38/354 anonim ***** válasza:

Nem merek tesztelni. Igazából semmi tünet. A mellem még érzékeny, de már közel sem annyira, mint a leszívás és beültetés környékén. Az inszemeknél is ez volt és utána meg is jött. :(

Szerdán megyek vérvételre.

2012. okt. 14. 15:58
 39/354 A kérdező kommentje:
Annyira drukkolok, h sikerüljön! :))) Majd írj!
2012. okt. 14. 19:53
 40/354 anonim ***** válasza:
Én egy kicsit kijátszottam a dokikat, hogy meglegyen a vizsgálatom. Mondtam a háziorvosnak, hogy a BMC-ben kérnek trombózishajlam vizsgálatot (igazából nem kértek, csak én akartam, biztos, ami biztos), mert családi előzményeim vannak. (Ez mondjuk igaz volt, de kicsit túloztam azért.)A házioorvos nem tudta, hová kell küldeni, szóval otthon telefonálgatni kezdtem a kórházaknak. És kiderült, hogy a hemofília központba kell menni. Szerintem több helyen is van ilyen szakrendelés. Kértem időpontot, visszasétáltam a házidokihoz, aki megírta a beutalót. A szakrendelésen elmondtam, hogy lombik lesz, és a BMC ragaszkodik az alapos kivizsgáláshoz, minthogy alig maradt petesejtem. Ne aggódj, az orvosnak fogalma sem lesz, mit is kértek a meddőségiben. Csak arra készülj fel, hogy megkérdezi: ott miért nem csinálják meg? Én erre azt feleltem, hogy a chlamydia vizsgálatra is a körzeti nőgyógyihoz kellett mennem, annyira tele vannak munkával.(Na, ez sem volt igaz, de tény, hogy első körben valóban megpróbáltak lerázni.)Többé nem kötözködött, és fél oldalnyi rövidítést írt a papírra a szakorvos, hogy miket kell nézni. Pár hét után lett eredmény, de most még újabbakat is végeztek nekem. Én egy nagyon alapos, bár kissé ijesztegetős dokit fogtam ki. De komolyan veszi a dolgot. (Kicsit Te is kitalálhatsz családi előzményeket, unokatesódnak is kiderült a terhesség alatt trombózishajlam, vagy vmi hasonló.)Hát ennyi, "röviden"... továbbra is drukk-drukk mindenkinek!
2012. okt. 14. 21:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!