Hát úgy fest, nem jutok el a beültetésig. :( Csak egy petécske indult meg, és végigvihettük volna, de úgy döntöttünk, hogy következő hónapban ismét nekifutunk. Akkor egyel is megpróbáljuk, de hátha lesz 2-3 is. Kapok majd tüszőrepesztőt, és itthon azért megpróbáljuk a hagyományos módszert. Aztán izgulhatunk, hogy rendben legyenek a kromoszómái, ha valami csoda folytán sikerülne. :( Szilvi
2013. febr. 6. 13:15
242/354 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Hátha a következő......
2013. febr. 6. 20:03
243/354 anonim válasza:
Sok sikert a következőhöz
2013. febr. 8. 08:51
244/354 anonim válasza:
Sziasztok
Hétfőn volt a beültetésm és a crinon gelt használom, szerintetek ha irritacio jött ki, viszket éget és néha fáj, es egy kis vér is megjelent. Mit csináljak hagyjam abba a gelt és irány a doki vagy elmúlik.
Köszi
Attól meg beagyazodhat ha nem használom a gelt?
2013. febr. 10. 15:49
245/354 anonim válasza:
Gina! Mikor véreztél? 6-7.napon lehet a beágyazódástól is.
És mióta érzed a mellékhatásokat? Én megkérdezném a dokit. Progeszteron pótlás kell, de lehet, hogy másikat ad.
Szilvi! Nagyon sajnálom. Remélem, indulhatunk akkor együtt.
A mammográfia eredménye az én kontár fordításomban: A jobb oldalon egy 8mm-es jóindulatú valami van. A bal oldalon egy 7 mm-es sűrűsödés, és egy 3 cm-es ugyancsak valami sűrűsödés szerkezeti torzulás gyanúval és ez csak 3 különböző felvtéleből, csak az egyiken látszódik.
Szerdán még megyek Uh-ra, utána dokihoz a leletekkel.
2013. febr. 10. 18:40
246/354 anonim válasza:
Köszi.
Megnyugtattál. Igen a 6. nap.
Holnap felhívom a dokit reggel, és ha kell bemegyek.
A csomok nem feltétlenül jelentenek rosszat, a családban van akinek szintén volt , és mondjuk neki javasolták a műtétet hogy ne nöjjenek
2013. febr. 10. 20:03
247/354 anonim válasza:
Amúgy ma reggel jelentkeztek a tünetek, egy az egyben a gel mellékhatása a leírás szerint.
2013. febr. 10. 20:06
248/354 anonim válasza:
Most jövök Konctól.
A crinon gel mellékhatása volt, idővel elmúlnak a tünetek.
Kaptam helyette utrogestant.
Szép hetet mindenkinek
2013. febr. 11. 12:49
249/354 anonim válasza:
Szorítok. Judit
2013. febr. 11. 21:48
250/354 anonim válasza:
Sziasztok, ezt a mell nyavalyát nem teljesen vágom. Most ez baj vagy nem? Remélem, hogy nem. Nekem is szurkoljatok, mert az az egy tüszőcske, amit felizmoztunk a hormonokkal, szépen megnőtt, majd meg is repedt. (Naná, muszáj volt neki, kaptam repesztőt.) A hőm az egekben, tehát jó peteérés lehetett! Holnaptól progi pótlás is megy, és aztán ki tudja... :) Talán már van ott valaki. :) Ha nem, akkor következő ciklusban ismét lombik próba. Ha legalább két tüsző megérne... de szép lenne... Szilvi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!