Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/354 anonim ***** válasza:
Hát úgy fest, nem jutok el a beültetésig. :( Csak egy petécske indult meg, és végigvihettük volna, de úgy döntöttünk, hogy következő hónapban ismét nekifutunk. Akkor egyel is megpróbáljuk, de hátha lesz 2-3 is. Kapok majd tüszőrepesztőt, és itthon azért megpróbáljuk a hagyományos módszert. Aztán izgulhatunk, hogy rendben legyenek a kromoszómái, ha valami csoda folytán sikerülne. :( Szilvi
2013. febr. 6. 13:15
 242/354 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom! Hátha a következő......
2013. febr. 6. 20:03
 243/354 anonim ***** válasza:
Sok sikert a következőhöz
2013. febr. 8. 08:51
 244/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Hétfőn volt a beültetésm és a crinon gelt használom, szerintetek ha irritacio jött ki, viszket éget és néha fáj, es egy kis vér is megjelent. Mit csináljak hagyjam abba a gelt és irány a doki vagy elmúlik.

Köszi

Attól meg beagyazodhat ha nem használom a gelt?

2013. febr. 10. 15:49
 245/354 anonim ***** válasza:

Gina! Mikor véreztél? 6-7.napon lehet a beágyazódástól is.

És mióta érzed a mellékhatásokat? Én megkérdezném a dokit. Progeszteron pótlás kell, de lehet, hogy másikat ad.

Szilvi! Nagyon sajnálom. Remélem, indulhatunk akkor együtt.

A mammográfia eredménye az én kontár fordításomban: A jobb oldalon egy 8mm-es jóindulatú valami van. A bal oldalon egy 7 mm-es sűrűsödés, és egy 3 cm-es ugyancsak valami sűrűsödés szerkezeti torzulás gyanúval és ez csak 3 különböző felvtéleből, csak az egyiken látszódik.

Szerdán még megyek Uh-ra, utána dokihoz a leletekkel.

2013. febr. 10. 18:40
 246/354 anonim ***** válasza:

Köszi.

Megnyugtattál. Igen a 6. nap.

Holnap felhívom a dokit reggel, és ha kell bemegyek.

A csomok nem feltétlenül jelentenek rosszat, a családban van akinek szintén volt , és mondjuk neki javasolták a műtétet hogy ne nöjjenek

2013. febr. 10. 20:03
 247/354 anonim ***** válasza:
Amúgy ma reggel jelentkeztek a tünetek, egy az egyben a gel mellékhatása a leírás szerint.
2013. febr. 10. 20:06
 248/354 anonim ***** válasza:

Most jövök Konctól.

A crinon gel mellékhatása volt, idővel elmúlnak a tünetek.

Kaptam helyette utrogestant.

Szép hetet mindenkinek

2013. febr. 11. 12:49
 249/354 anonim ***** válasza:
Szorítok. Judit
2013. febr. 11. 21:48
 250/354 anonim ***** válasza:
Sziasztok, ezt a mell nyavalyát nem teljesen vágom. Most ez baj vagy nem? Remélem, hogy nem. Nekem is szurkoljatok, mert az az egy tüszőcske, amit felizmoztunk a hormonokkal, szépen megnőtt, majd meg is repedt. (Naná, muszáj volt neki, kaptam repesztőt.) A hőm az egekben, tehát jó peteérés lehetett! Holnaptól progi pótlás is megy, és aztán ki tudja... :) Talán már van ott valaki. :) Ha nem, akkor következő ciklusban ismét lombik próba. Ha legalább két tüsző megérne... de szép lenne... Szilvi
2013. febr. 11. 23:25
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!