Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
271/354 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, a lombikosok között hányan vannak a diagnosztizált PCO-sok. Szerintem jó sokan. :( Ha jól gondolom, a peteérés úgy 9.-10. közötti éjszaka lehetett, mert akkor vasárnap reggel már szép magas volt a hőm. De lehet, hogy tévedek. Elvileg még 5-6 nap, hogy tesztelhessek... a vérszivárgás elállni látszik, már nem is görcsizik a hasam. Tényleg nem tudom mire vélni, mi volt ez...
272/354 A kérdező kommentje:
A párom tegnap betelefonált a BMC-be és simán kiadják a leleteket! Sőt még ők kértek elnézést, hogy csak szerdára lesz meg! :)
2013. febr. 19. 19:08
273/354 anonim válasza:
Az a baj, hogy a PCO-t a BMC-ben nem kezelik. Nekem D tipusú pco-m van. Semmi tünetem nincs azon kívül, hogy sok tüszőm van, úgy 20-20 db.
Sem IR, sem szőrösödés, a ciklusom szabályos. És mégis itt kínlódik az ember.
274/354 anonim válasza:
Gina!
Igazából a pco-nál nincs tüszőrepedés, ezért a lombikkal kiküszöbölhető lenne. Már nem emlékszem, hány tüsződ érett meg, de pl. nekem 3, és abból 1 felszívódott, mert túl nagy volt. Most már más adagban kapon a szurit, az elején is már többet, hogy több induljon meg.
275/354 anonim válasza:
D típusú PCO? Na, ez új, pedig sokat olvasott babára-vágyó vagyok :)Én úgy tudom, hogy a ciklus elején 15-20 kis tüsző is normális. Petefészkenként. (Persze nekem sokkal kevesebb van :((( )És az sem tuti, hogy emiatt nem megy, lehet, hogy más oka is van, csak nem nézték meg... Szilvi
276/354 anonim válasza:
Tök jó, hogy meglesznek a leletek! Kár volt eddig húzni :) Lányok, nem tudtok értelmes endokrinológust? A Mensmentis nem jön szóba, azok hót idióták. Én legalábbis irtó nagyot csalódtam bennük. A bogyóim meg elfogynak lassan. De már abban sem vagyok biztos, hogy kell nekem metformin. Van nyomósabb oka a peteérés elmaradásának, sajna... az a fránya kromoszóma. :( Szilvi ismét
277/354 anonim válasza:
Vagy szerintetek a házidoki felírná a bogyómat?
278/354 anonim válasza:
Ha jóban vagy a házi orvossal biztos felírja, de ha van telefonja érdemes felhívni előtte.
279/354 anonim válasza:
Honnan lehet tudni hogy D típusú a PCOS ?
Nekem 20-20 tüszöm volt nálam meg a szorosodes az van tunetkent.
280/354 anonim válasza:
Örülök hogy ilyen könnyen kiadták a leleteket és nem nehezítik vele a pár dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!