Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/354 anonim ***** válasza:
Én úgy utálom az orvosokat! Akkora kretén az összes, hogy szavakkal ki sem tudom fejezni. Miért képtelenek egy-két kérdésre válaszolni? Mert neki rohannia kell? B..meg, azért kapja a fizetését, hogy rendelési időben az én hülye kérdéseimre válaszoljon! Idióták! (Szilvi)
2013. márc. 1. 19:18
 292/354 anonim ***** válasza:

Mi történt Szilvi nagyon felbosszantottak.

Sajnos ilyenek, ha határozott vagy nem tud kidobni az ajtón.

2013. márc. 3. 08:52
 293/354 anonim ***** válasza:
Hát először is, rosszul emlékezett vmire velem kapcsolatban, és amikor szóltam neki, ahelyett, hogy azt mondta volna, hogy bocsi (így rendben lett volna), elkezdett hantázni, hogy de ez nálam is... hát ennyi ididótaságot én még nem halottam. Ez komplett hülyének néz? Majdnem mondtam neki, hogy lehet, hogy a petefészkem nem a legcsúcsabb, de a memóriám még működik! Aztán csak úgy válaszolt minden kérdésemre, hogy mennie kell.
2013. márc. 3. 13:57
 294/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szilvi sajnálom.

Pénteken voltam előzetes uh-n. Jövő héten ha megjön, akkor kezdődik a szurka. Remélem ez már sikeresebb lesz, mint az előző.

2013. márc. 3. 20:09
 295/354 A kérdező kommentje:

Ez ki volt? A Szűcs?

Én nem tudom egyenlőre, csak reménykedem, hogy a Kaáli más lesz! Nekem pont ebből a "leszarom a pácienst" stílusból lett elegem!

2013. márc. 3. 20:10
 296/354 anonim ***** válasza:
A Szűcs beza... egyszer úgy kiosztanám... :(
2013. márc. 3. 20:11
 297/354 anonim ***** válasza:
Ráadásnak nem is kezdhettem az új próbát, mert ott maradt egy ciszta. Valszeg amiatt szívtam a vérzéssel. A tüszőrepi ellenére :(
2013. márc. 3. 20:12
 298/354 A kérdező kommentje:
Voltunk tegnap a Krizsa dokinál!Meg kell, hogy mondjam, nagyon szimpatikus volt, sajnálom, hogy nem nála kezdtünk rögtön! Kért még egy csomó vizsgálatot, amit a Konc nem! Április 19-én megyünk vissza és akkor megbeszéljük a protokollt és a szurikat! Nagyon bizakodó vagyok!!! :)
2013. márc. 8. 17:07
 299/354 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök hogy a kaaliban a Krizsa drno ilyen rendes.

Reméljük több siker lesz mint a BMCben.

Kért valamit pénzt?

Milyen vizsgálatokat kért? Kérlek írd le hátha a BMCben meglepodnek hogy milyen vizsgálatok vannak.

Köszi

2013. márc. 9. 14:19
 300/354 A kérdező kommentje:
15 e volt az első konzultáció. Kért immunológiai vizsgálatot, teljes kivizsgálást trombofiliára, laktóz, liszt, glutén érzékenység, D vitamin szint, helikobakter. Hirtelen ennyi jut eszembe!
2013. márc. 9. 17:13
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!