Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
 301/354 anonim ***** válasza:
Az imnunológiában mik vannak? Leírnád? Tán kisírom...
2013. márc. 9. 23:16
 302/354 A kérdező kommentje:
Azt még nekem is meg kell kérdeznem, de hétfőn már okosabb leszek! :) Holnap majd leírom!
2013. márc. 10. 17:40
 303/354 anonim ***** válasza:

Köszi

Majd Koncnál rákérdeztek én is.

Akkor ha fizetni kellett akkor mit támogat az oep csak a gyógyszereket?

És a vizsgálatokat ott végzik vagy máshová kell menni?

2013. márc. 11. 13:44
 304/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma tartok a 6. stimu napon. Voltam Uh-n. Van egy 15, két 14, három 13, kettő 12 mm-es az egyik oldalon és három 12-es a másikon. 10mm-es a nyálkahártya. Szerdán megyek újra.

Tetszett Koncnak az eredmény. Judit

2013. márc. 11. 19:54
 305/354 A kérdező kommentje:

A TB magát a lombikot támogatja csak, a szurikra sincs támogatás szerintem! Itt fizetni kell minden vizsgálatért, de ha tudod, máshol is megcsináltathatod. Minket erre biztatott a doki! :)Még nem tudom az immunológiát, de ahogy megvan az infó, írom!

Judit! Nagyon szép! Drukkolok, hogy sikerüljön!

2013. márc. 11. 20:16
 306/354 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy 70%-os támogatás van a legtöbb gyógyszerre. A Kaáli annyiban drágább, ahogy írtad is, hogy ott a vizsgálatokért fizetni kell.
2013. márc. 12. 06:22
 307/354 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, h van rá támogatás, és még így is milyen drága.
2013. márc. 12. 21:18
 308/354 anonim ***** válasza:
Judit nagyon szépek, csak így tovább.
2013. márc. 13. 20:24
 309/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ma voltam megint uh-n. 17-20 mm-esek, szerencsére most van sok, válogathatnak. :) Hétfőn lesz a leszívás. 12mm-es a nyálkahártya, erre még ráerősítek egy kis E-vitaminnal.

Még jelentkezem :) Judit

2013. márc. 15. 18:02
 310/354 anonim ***** válasza:
Egy kicsit eltűntem, de érdekes napjaim voltak. Kb. két hétig azt hittem, hogy vannak igazán segítőkész emberek. Nekiálltam donort keresni, s belebotlottam egy lányba, aki úgy tűnt, hogy pénz nélkül vállalná. Neki is fontos lett volna, mert fiatal korában okozott egy halálos balesetet, és ez amolyan kompenzáció lett volna. Tök jól összebarátkoztunk, és ezzel megszegtem a kiindulási elveimet, miszerint nincs ismerkedés a donorral. Elég jól össze is vakartuk egymást, kölcsönös biztatások, meg ilyenek. Tegnap reggel azért mégis kitört belőle a kapzsiság, s 1 milliót kezdett követelni. Először a férjére fogta, de aztán kiderült, hogy ő találta ki. Már be voltunk jelentkezve a Szűcshöz közös konzultációra. Nagyon megbántódtam. Most mondjátok meg, ezt így tervezte? Vagy miért kellett ez a színjáték? Már előre tudta, vagy csak rádöbbent időközben, hogy a donáció mekkora biznisz? És miért nem szólt előre? Most ebben a ciklusban volt spontán pém, de lekéstük :( Egyébként valószínűleg mindegy, mert már most szivárog a vérem, pedig egy hét van még mensiig. A hőm szuper - gyanítom, megint ott maradt egy ciszta. Mindegy, ha megjön, visszamegyek Szűcshöz, nézzük meg, hátha... közben meg folytatom a donor keresést. Szilvi
2013. márc. 16. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!