Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Lányok!
Bocsánat, hogy beleoffolok a topicba, de segítenétek? Úgy látom, már van tapasztalatotok az ilyenben. Most lett meg az AMH értékem, 1.8. Nagyon meg vagyok ijedve, mert a 1 alatt már úgy tudom, hogy nem jó. És én meg nagyon közel állok hozzá.
Kérlek segítsetek. Mire számíthatok? Most akarunk párommal belekezdeni a babaprojetkbe, 30 éves vagyok.
Szia!
A Te értéked szerintem teljesen jó! Ne legyél megijedve!
Nekem is 1,8 volt az érték az jó nagyon jó.
Az amh csak 1 alatt jelenti hogy a pete fészked kimerüloben van.
Legalább is nekem ezt mondták.
Sok sikert.
Sziasztok Gina vok.
Februárban volt a beültetésem, de sajna megjött utána, most viszont azóta már a második mensim marad ki, csütörtökön megyek Konchoz hogy mi lehet az oka, a felborult hormon háztartás, vagy vajon mi?
Még véletlen se merek másra gondolni!
Jó éjt.
Szia Gina!
Mi történt? Mit mondott Konc?
Sziasztok itt Gina
Konc, azt mondta felborult a rendszer, szedjék merkformint és többet ilyen nem lesz!
Kepzeljetek egy hónapja elkezdtük a 2. Lombikot, de mivel nincs Konc, elvileg szabin van most több mint két hónapja!
Így most Zeke Tanár Úrnál csináltuk!
Most jobban hatottak a gyógyszerek, több tüszöm lett, viszont 2 db lett 8 sejtes, őket ultetek vissza, szeptember 20- án kell visszamenni a sikeres eredmenyert! :-)))
Péntekig izgulunk!
Veletek mi újság hogy tartanak a dolgok?
Szép napot szoritok mindenkinek!
Eszter,Szilvi,Gina!!! Mi van veletek csajok? Vannak jó hírek?
Nekem most volt a 3. beültetés, kedden kaptam meg a jó hírt. 😄 Ha kíváncsiak vagytok mit csináltam másképp, szívesen leírom. Bár nem tudom emiatt sikerült-e, de bízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!