Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
 331/354 A kérdező kommentje:
Nincs pco-m! IR vizsgálatot csináltattam, az akkor 7500 Ft volt. Sajna nem tudom a Drnő nevét, akinél voltam, de nagyon szimpatikus volt és szerintem olcsóbbak, mint a Mesmentis!
2013. ápr. 4. 18:42
 332/354 anonim ***** válasza:

Lányok!

Bocsánat, hogy beleoffolok a topicba, de segítenétek? Úgy látom, már van tapasztalatotok az ilyenben. Most lett meg az AMH értékem, 1.8. Nagyon meg vagyok ijedve, mert a 1 alatt már úgy tudom, hogy nem jó. És én meg nagyon közel állok hozzá.

Kérlek segítsetek. Mire számíthatok? Most akarunk párommal belekezdeni a babaprojetkbe, 30 éves vagyok.

2013. ápr. 18. 12:58
 333/354 A kérdező kommentje:

Szia!

A Te értéked szerintem teljesen jó! Ne legyél megijedve!

2013. ápr. 18. 20:35
 334/354 anonim ***** válasza:

Nekem is 1,8 volt az érték az jó nagyon jó.

Az amh csak 1 alatt jelenti hogy a pete fészked kimerüloben van.

Legalább is nekem ezt mondták.

Sok sikert.

2013. ápr. 30. 21:22
 335/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok Gina vok.

Februárban volt a beültetésem, de sajna megjött utána, most viszont azóta már a második mensim marad ki, csütörtökön megyek Konchoz hogy mi lehet az oka, a felborult hormon háztartás, vagy vajon mi?

Még véletlen se merek másra gondolni!

Jó éjt.

2013. ápr. 30. 21:30
 336/354 anonim ***** válasza:

Szia Gina!

Mi történt? Mit mondott Konc?

2013. máj. 4. 22:23
 337/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok itt Gina

Konc, azt mondta felborult a rendszer, szedjék merkformint és többet ilyen nem lesz!

Kepzeljetek egy hónapja elkezdtük a 2. Lombikot, de mivel nincs Konc, elvileg szabin van most több mint két hónapja!

Így most Zeke Tanár Úrnál csináltuk!

Most jobban hatottak a gyógyszerek, több tüszöm lett, viszont 2 db lett 8 sejtes, őket ultetek vissza, szeptember 20- án kell visszamenni a sikeres eredmenyert! :-)))

Péntekig izgulunk!

Veletek mi újság hogy tartanak a dolgok?

Szép napot szoritok mindenkinek!

2013. szept. 16. 08:28
 338/354 A kérdező kommentje:
Na mi lett az erdmény? Remélem baba!:)
2013. szept. 24. 15:05
 339/354 anonim ***** válasza:

Eszter,Szilvi,Gina!!! Mi van veletek csajok? Vannak jó hírek?

Nekem most volt a 3. beültetés, kedden kaptam meg a jó hírt. 😄 Ha kíváncsiak vagytok mit csináltam másképp, szívesen leírom. Bár nem tudom emiatt sikerült-e, de bízom benne.

2014. márc. 13. 16:46
 340/354 A kérdező kommentje:
Szia! Engem érdekelne, mert a 3. sem sikerült sajnos! :( Neked viszont nagy gratula! :)
2014. márc. 14. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!