Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! Nektek is mértek...

Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?
2012. ápr. 5. 16:25
 311/354 anonim ***** válasza:

Judit szoritok holnapra!

Szilvi sajnos vannak ilyen emberek, lehet hogy miután megismerkedtetek akkor kezdett el utána nézni és akkor jött ra, amúgy mihez kell donor?

2013. márc. 17. 21:58
 312/354 anonim ***** válasza:
Petesejt donort keresek, mert nagyon úgy tűnik, hogy sajátból nem fog menni.
2013. márc. 18. 21:08
 313/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

6-ot tudtak leszívni, és mind a 6 meg is termékenyült. :) Úgy néz ki, hogy most blasztocisztás verzióval próbálkoznak, úh. szombaton teszik vissza. Még csütörtökön telefonálnom kell újra, hogy mi a döntés.

2013. márc. 19. 10:10
 314/354 anonim ***** válasza:
Tök jó! Remééljük, két hét múlbva gratulálhatunk :)
2013. márc. 19. 14:58
 315/354 A kérdező kommentje:
Nagyon drukk!!! Sok sikert! :)
2013. márc. 19. 20:06
 316/354 A kérdező kommentje:
Szilvi! Ezt már a Szűcs is mondta? Mármint, hogy saját petesejtből nem fog menni!
2013. márc. 19. 20:08
 317/354 anonim ***** válasza:
Ő még szeretne még egy saját próbát, én már nem. Folyton cisztám van, vagy kb. 1 kis antrális tüsző látszik a ciklus elején. Az öröklődéstől is félek... végigparáznám az egészet. De ma megjött, szóval szerdán visszamegyek, és ha vmi csoda folytán kivételesen nem csak 1-2 kicsi tüsző látszik az ultrahangon, akkor végül is még egy próba belefér.
2013. márc. 19. 20:46
 318/354 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is érdemes még egy próba! Persze csak ha van értelme! Neked is szorítok! Valamelyikünknek igazán sikerülhetne már!...de inkább mindannyiunknak! :)
2013. márc. 19. 22:56
 319/354 anonim ***** válasza:
Ma voltam benn. Megbeszéltük a donort, mert most épp egy mini tüsző látszott csak, azzal meg nem érdemes lombikolni. Valaki nem tud valakit, aki részt venne donációban? Olyat, aki nem képzeli, hogy milliárdosok vagyunk. Szilvi
2013. márc. 21. 21:41
 320/354 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap behívtak beültetésre, 3-at kaptam vissza (8 sejteseket). Egy kicsit meglepődtem, amikor mondták, de mire felértünk Bp-re addig helyre raktam magamban a dolgokat. A másik 3, sajnos nem fejlődött jól, így fagyibabák nem lettek.

Most azon izgulok, hogy ne ugráncozzanak benn, mikor köhögnöm kell, mert egy kicsit beteg lettem.

2013. márc. 22. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!