Lombikosok! Nektek is mértek stimu előtt AHM (Anti Müllerian hormon) értéket?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, kinek milyen lett ez az érték? Ha túl alacsony, el sem kezdik a lombikot?2012. ápr. 5. 16:25
311/354 anonim válasza:
Judit szoritok holnapra!
Szilvi sajnos vannak ilyen emberek, lehet hogy miután megismerkedtetek akkor kezdett el utána nézni és akkor jött ra, amúgy mihez kell donor?
312/354 anonim válasza:
Petesejt donort keresek, mert nagyon úgy tűnik, hogy sajátból nem fog menni.
313/354 anonim válasza:
Sziasztok!
6-ot tudtak leszívni, és mind a 6 meg is termékenyült. :) Úgy néz ki, hogy most blasztocisztás verzióval próbálkoznak, úh. szombaton teszik vissza. Még csütörtökön telefonálnom kell újra, hogy mi a döntés.
314/354 anonim válasza:
Tök jó! Remééljük, két hét múlbva gratulálhatunk :)
315/354 A kérdező kommentje:
Nagyon drukk!!! Sok sikert! :)
2013. márc. 19. 20:06
316/354 A kérdező kommentje:
Szilvi! Ezt már a Szűcs is mondta? Mármint, hogy saját petesejtből nem fog menni!
2013. márc. 19. 20:08
317/354 anonim válasza:
Ő még szeretne még egy saját próbát, én már nem. Folyton cisztám van, vagy kb. 1 kis antrális tüsző látszik a ciklus elején. Az öröklődéstől is félek... végigparáznám az egészet. De ma megjött, szóval szerdán visszamegyek, és ha vmi csoda folytán kivételesen nem csak 1-2 kicsi tüsző látszik az ultrahangon, akkor végül is még egy próba belefér.
318/354 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is érdemes még egy próba! Persze csak ha van értelme! Neked is szorítok! Valamelyikünknek igazán sikerülhetne már!...de inkább mindannyiunknak! :)
2013. márc. 19. 22:56
319/354 anonim válasza:
Ma voltam benn. Megbeszéltük a donort, mert most épp egy mini tüsző látszott csak, azzal meg nem érdemes lombikolni. Valaki nem tud valakit, aki részt venne donációban? Olyat, aki nem képzeli, hogy milliárdosok vagyunk. Szilvi
320/354 anonim válasza:
Sziasztok!
Tegnap behívtak beültetésre, 3-at kaptam vissza (8 sejteseket). Egy kicsit meglepődtem, amikor mondták, de mire felértünk Bp-re addig helyre raktam magamban a dolgokat. A másik 3, sajnos nem fejlődött jól, így fagyibabák nem lettek.
Most azon izgulok, hogy ne ugráncozzanak benn, mikor köhögnöm kell, mert egy kicsit beteg lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!