Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/147 anonim ***** válasza:
Böbe,merre vagytok Angliába?tesóm s knt vannak a menyasszonyaik kíséretébe.egyikőjük épp most készül lakást venni.Londonban vannak egyébként ők.
2012. márc. 28. 17:37
 82/147 anonim ***** válasza:
100%

Csajszik ez tok jo!! Egy valosagos forumot alakitottunk itt a GYK-n :)

Nori a gorbed szerintem is tok jo!! Csak maradjon igy, es unneplunk.

Kutya: igy igaz! Vagy kert, vagy kutya! Sajnos ez igy van...vagy egy extran jol nevelt kutya :) Bar ha csak kertben van tartva, akkor ott nem marad meg semmi egy kolyok mellett. Egy reszt le kellene keriteni neki. Volt ismerosom, akinek `csak` tujai voltak a kertben...na azt a kiskutya ameddig elerte leragta :)) Arrol nem beszelve, hogy nem egyszeru utana elmenni akar nyaralni, vagy hosszu hetvegere stb. nelkule. :S Ezek tartanak engem is vissza a kutyatartastol. :( A macskusszal egyszerubb a tortenet, mert bar nem idealis, de ot mondjuk 1-2 napra siman ott lehet hagyni nem amortizalja le lakast :) Ezt tenyleg gondold meg ketszer, mert utana jo par evre el vagy kotelezve, mint kutyatulajdonos.

Bobe-baba a nodokinak mindenkeppen mondd el, hogy mit tapasztaltal, es vesz kenetet, megnezik hogy meg mindig fenn all-e a fertozes. A canesten jo, de mi van ha nem 100%-ig mulasztotta el? Jobb ha a doki is tud rola.

Csacsi soha nem lehet tudni. En a GYK-n mar olvastam, hogy valaki gyogyszert szedett, meg beteg volt, aztan megis babas lett abban a honapban. Ha meg akar maradni a baba, akkor majd kapaszkodik erosen ;)

ani

2012. márc. 28. 19:53
 83/147 A kérdező kommentje:

Csajok, szerintem még bármi lehet ezekből a görbékből!

Saci: jobbulást kívánok Neked! Mi is Londonban lakunk! Bár irígylem tesódékat, mi még egy ideig nem tudunk itt lakást venni, örülünk, ha az otthoni lakásunk devizahitelét fizetni tudjuk :(

Nóri: ne keseredj el és ne hagyd magad ilyen könnyen lebeszélni!

Csak át kell gondolnod, hogy tudod megoldani a majd esetleg felmerülő problémákat! Csak egy terv kell. Ha mi ki tudtunk hozni külföldre magunkkal egy kiskutyát, akkor Te is mindent meg fogsz tudni oldani! Az tény, hogy egy kiskutyával sok gond van. De mivel most otthon leszel, ez a legjobb idő, hogy legyen egy kutyusod. Otthon leszel vele egy pár hetet, és az elég hogy magadhoz szoktasd és meg tudj neki tanítani alapvető szabályokat. Csak sok odafigyelés és következetesség. Sajnos lesz egy két kikapart virág meg szétszedett cipő, de utána meg fogja tanulni, hogy ezt nem szabad.

Nekünk van olyan nap, hogy csak későn este érünk haza, a kutya bent van a lakásban egész nap és mégsem pisil be és nem szed szét semmit. Az igaz, hogy találnod kell valakit aki szivesen vigyáz a kutyára amíg nyaraltok, pl szomszéd vagy szülők, testvér. De ha nem mentek messzire még az is lehet, hogy a kutyust is magatokkal tudjátok vinni, ha pl kirándulni mentek.

Szóval egy kutyival sok gond van amíg kicsi, de nagyon sok örömet fog adni! Majd meglátod! :)

Ani: Igazad van, mindenképp szólni fogok a dokinak, hogy volt valami bajom és ”nézzen át” rendesen, főleg mivel a párom nem lett kezelve ezért simán visszafertőzhetett.

2012. márc. 28. 22:02
 84/147 anonim ***** válasza:

móta vagytok kint Böbe?knt is akartok majd maradni,vagy csak pár év és jöttök vssza magyar honba?engem egyébként 7 lóval sem lehetne kivonszolni.egyszerüen nem tudom mért.volt egy dő még gyerek elött,hogy lehet kimegyünk m is a tesóim után,de akkor elmaradt(még suliba jártam),most meg ugy néz ki a dolog,hogy az uram Ausztriába akar kimenni,m meg tthon várjuk.ja egyk tesóm már vagy 7 éve kint van a másik meg azt hiszem 6.

Ani,te akkor ezek szernt nem akarsz vsszamenni dolgozn görögbe!?

2012. márc. 29. 11:45
 85/147 anonim ***** válasza:

Milyen nemzetközi a kis csapat. :) Én Írországban voltam, igaz csak 3 hónapot, szakmai gyakorlat végett. (Még 2006-ban.) Eredetileg vidéki vagyok, de Pesten éltem 6 évet, de már egy éve "hazajöttem" Debrecen mellé. :) Nagyon szeretek itt élni. Ha beütne a krakk, meglehet, hogy mi is külföldön próbálnánk szerencsét. Most, hogy olvastam Londont Saci bejegyzésében, úgy megkívántam egy jó kis english breakfast-t. Hmmm... :D

Böbe, Ti mióta éltek kint? (Lehet, hogy már írtad, bocsi.) Szoktatok jó kis magyaros ételeket enni/készíteni?

(Megint jól elkalandoztam az eredeti témától. :D)

Nóri

2012. márc. 29. 11:56
 86/147 anonim ***** válasza:

Amúgy ha meg szabad kérdezni, ki hány éves? Ahogy visszaolvasgattam ezt a 9 oldalt, nem találtam. :) Én 25,5, a férjem 32,5 évesek vagyunk. Ti?

Nóri

2012. márc. 29. 12:04
 87/147 anonim ***** válasza:
én most leszek szerdán 25 a férjem meg 28 éves.az ördögöm meg 2,5 éves.a két pasim augusztusi egyébként.pont most nézem,ma van 29-e,ma 31 hónapos a fiacskám,vagyis majd csak este 6:10-kor :)))
2012. márc. 29. 12:11
 88/147 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Én 26, férjem 31.

Januárban volt 2 éve hogy itt élünk. Szeretnénk hazamenni, de nem hiszem, hogy fogunk. Szerintünk egyre rosszabb a helyzet otthon, főleg munka szempontjából és ezért nem érné meg hazamenni.

Persze lehet, hogy egyszer nagyon beleununk és hazamegyünk, de egyelőre jól megvagyunk itt. Csak a család meg a barátok hiányoznak.

Persze, sokszor van nálunk tarhonyás csirke, meg apu hozni fog bográcsot és akkor lehet enni a jó kis pörit. Egyedül a töltött káposzta hiányzik nagyon, mert nem lehet kapni savanyú káposztát meg túró sincs sajnos, hogy ennénk egy kis kőrözöttet! :)

2012. márc. 29. 15:14
 89/147 anonim ***** válasza:
hát igen,ezt én s hallottam már sokszor a tesóimtól,hogy ott nagyon sok élelmiszer/alapanyag nincs,amit itt szinte mndig használ az ember.mondták,hogy a pékáruk pocsékak például.
2012. márc. 29. 16:30
 90/147 A kérdező kommentje:

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége!

Saci: Én találtam már olyan pékárut amit szeretek, persze itt semmi sem olyan, mint otthon..

Akartam kérdezni, hogy mikor a kisfiadat terveztétek, Ti voltatok valamilyen kivizsgáláson? Csak mert írtad, hogy 15 hónapig próbálkoztatok. Kiderült, hogy miért tartott annyi ideig vagy szedtél valamit? Egyelőre mi még biztos nem megyünk, csak kíváncsi vagyok, hogyha nem sikerül az első hónapokban, akkor annak oka van-e általában.

Kicsit ma depis voltam, tele van a környezetem terhes kismamákkal, már a facebookra sem nézek fel, mert mindenki kisbabát vár vagy szül. Persze a legtöbbje nem is tervezte. Olyan igazságtalanság ez, nem?

2012. márc. 30. 18:17
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!