Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/147 anonim ***** válasza:
Mi is most próbálkozunk majd először. én a ciklus 3.napján tartok, már türelmetlenül várom az időt mikor elkezdjük:)
2012. márc. 9. 14:03
 42/147 A kérdező kommentje:
Akkor üdvözöllek a klubban! Én ma vagyok a 12. napon, ugyhogy a peteérés már a láthatáron. :) Csak egy kicsit vagyok előrébb, mint Te és teljesen megértelek. Egyre lassabban telnek a napok...:) Elsö baba lesz? Csak ma jöttem rá hogy onnantól hogy az ember eltervezi a babát, az élete egy végtelen "várakozás". Várjuk a peteérést, aztán a pozi tesztet aztán az uh-t, kivizsgálásokat, a születést, az első mosolyt :)
2012. márc. 10. 00:37
 43/147 A kérdező kommentje:
Kedves 19! Hogy vagy? Végül eljött a nemvárt?
2012. márc. 10. 00:40
 44/147 anonim ***** válasza:

41vagyok

Igen első baba lesz:) És innentől tényleg csak várunk várunk és várunk, de izgatottan és boldogan!:) Remélem hogy sikerül elsőre, és mindenkinek sok sikert!:)

2012. márc. 10. 11:47
 45/147 A kérdező kommentje:

Haho csajok! Részemről ovu megvolt, mostmár izgatottan várom a jövő hét végét! Ti hogy álltok? 19 nagyon eltűntél!

41: szorítok neked is nagyon, de jó is lenne ha összejönne elsőre.. Mi apával beleadtunk mindent, szóval kicsit csalódott leszek ha nem jött össze. De van ilyen is, úgyhogy akkor próbálkozunk tovább és várunk a kis manóra :)

2012. márc. 14. 08:24
 46/147 anonim ***** válasza:

Halihó, itt vagyok! (19.) Hirtelen nem is tudtam, hogy rólam van szó. :) Én még viszonylag a ciklus elején járok, a hőmérőzést folytattam, de nem olyan nagy izgalommal, mint eddig. Most nem iszom semmilyen teát, csak úgy elvagyunk. A munkahelyem megszűnik, így még a hó végéig dolgozom, de ez sajnos várható volt, viszont elmondhatatlanul nagy kő esett le s szívemről (nem éreztem magam itt jól). Ahogy korábban írtam, most nem akarunk a projectünkre fókuszálni, csak élvezni egymás társaságát, amikor csak ránkjön. :D

Kérdező, Te vezetsz görbét? Hogy érzed magad? Ne gondolj a babára túl sokat (persze ez nem is olyan egyszerű), mert akkor nagyon lassan fog telni az idő. Van egy barátnőm, akinek első próbálkozásra összejött a baba, minden gond nélkül. Kívánom, hogy Neked is így legyen, illetve a 41.válaszolónak is. :)

2012. márc. 14. 09:02
 47/147 anonim ***** válasza:

sziasztok.nekem tegnap megjött sajnos,de hát várható volt.valahogy éreztem h most sem sikerült.minden jó volt most pedig.jókor voltunk együtt,még a hőm is szépen fenn volt végig,de aztán tegnap megjött a drága :( még az sincs h görcsösen akarom,mert nem is igazán gondolok a babára,lefoglal a fiam mega háztartás.annyi hogy ovukor és környékén is gyertyázok együttlét után.de hát ez van ezt kell szeretni.majd a következő hónapban majd talán.akkor kb a szülinapom körül fog megfoganni,ha skerül,ugyhogy kíváló ajándék lenne nekem :)

drukkolok nektek nagyon.

2012. márc. 14. 11:06
 48/147 A kérdező kommentje:

Csacsi44: Sajnálom hogy megjött végül! :( Írigyellek, hogy ilyen jól viseled, én biztos kileszek az első csalódás után..

19: Sajnálom a munkádat, vagyis lehet inkább örülni kellene, ha amúgy sem szeretted. Na én sem vagyok egy nagy munkaimádó, de egész jól elvagyok a mostani munkáimmal. Akkor gondolom most új munkát fogsz keresni, az meg kicsit eltereli majd a gondolataidat! Nem is baj, ha egy kicsit lazábban veszitek a dolgokat. Ha nekünk sem jön össze akkor valahogy majd nekem is le kell egy kicsit engednem a babatémával kapcsolatban..

Igazából ezt az ovu utáni időszakot valahogy sokkal jobban viselem. Olyan megkönnyebbült vagyok.. A peteérés előtt többet járt az agyam, számolgattam, hogy nehogy lecsússzunk róla, de mostmár igazán nincs mit tenni csak várni. Attól sem tartok hogy lassan telik majd az idő mert jövő hét végéig minden nap dolgozni fogok, még hétvégén is. Plusz most itt van nálunk apu látogatóba, ezenkívül a kocsit fel kell készíteni műszakira és még a kert rendbeszedését is erre a hétvégére terveztük. Úgyhogy szerencsémre nem lesz túl sok időm a babaprojekten rágódni :)

Egyébként én nem hőmérőzök, hanem van egy termékenységi monitorom ( szó szerint fordítva). Egy ilyen kis digitális kijelzős kütyü, kell hozzá ilyen kis teszt pálcikákat venni és a ciklus 6. napjától minden regel pisilni kell a pálcikára és bedugni a monitorba. Pár perc után pedig kijelzi, hogy mennyire vagyok termékeny, vagyis az ovuláció közeledtét jelzi. 3 fokozat van: alacsony, magas vagy csúcs, ami után egy két nappal bekövetkezik a peteérés. És annyira jó, mert hétfőn voltam a csúcson és tegnap pedig már éreztem az ovu fájdalmat is. Persze csodát nem várok tőle, de legalább az időzítésben segít. Próbáltam az ovu tesztet is, de nekem nem igazán lett pozitív.

Na, mostmár befejezem! Mindenkinek további szép hetet!

2012. márc. 14. 15:13
 49/147 A kérdező kommentje:

19 és 41: ha jól számolom akkor nektek nemsokára itt az ovu! Remélem akcióztok ezerrel! Persze semmi görcsölés és ez rám is vonatkozik! Bár azért a hétvégén tesztelek ha nem jön meg. :)

Csacsi44: milyen idős a kisfiad? Szoritok, hogy a szülinapodra megtapadjon a kistesó! Egyébként én is szoktam gyertyázni, meg apa mindig hozza a párnákat akció után. :D

Persze én ma is dolgozom, a fiúk meg rendezik a kertet. Szivem szerint én is odakint ültetném a virágokat!

Mindenkinek szép hetet kívánok és írjatok, ha van időtök!

2012. márc. 18. 15:45
 50/147 anonim ***** válasza:

(19) Sziasztok! Elvileg nekem 22-re írja az ovu a cilus.hu, de most nem fogok ovutesztet csinálni. Érdekes módon, akkor éreztem mindenféle ahhoz hasonló "fájdalmakat", hasszúrkást, miután elmúlt a mensim. Biztos ami biztos, nem hagyjuk egymást parlagon heverni. ;) Csacsi44 hogy vagy?

Kédező, Te mikorra nem várod pontosan? Izgulok érted én is. :D Kár, hogy a hétvégén is dolgoznod kellett, nálunk gyöbyörű volt az idő (bár kissé szeles), élveztük a napsütést. Már csak 2 hét és (végre) én is otthon leszek. Sokminden be van tervezve: folytatom a holland tanulást, kertészkedem, minden nap meleg vacsorával várom haza a férjem. :) Aztán bízom benne, hogy sikerül munkát találni, vagy aminek még jobban örülnénk: egy 2 csíkos teszt.

Azt meg szabad kérdezni, hogy mivel foglalkozol?

Szép hetet mindenkinek!

2012. márc. 19. 11:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!