De jó lenne a páromat megajándékozni egy kisbabával . Olyan sokunknak nem sikerül pedig biztos vagyok benne, hogy akik itt vagyunk ezen az oldalon azok mindent megadnának a picinek szeretetet meg mindent . Ki mióta próbálkozik?
én valamilyen szinten offolok. Nekkem mind2gyerkőcöm első hónapban sikerült :) nagyon szerencsések vagyunk!
nektek kitartás!!! +++
5. hónapja próbálkozunk, és 20.-a körülre nem várom..
Ovutesztet próbáltam már meg hőgörbét is vezetek.
Nagyon boldog lennék ha sikerülne, de sajnos nem vagyok egy szerencsés tipus...
Pedig szeretnék egy pozi tesztet a fa alá... Az lenne a legszebb karácsonyi ajándék!
Sok sikert!
Mi 3,5 éve próbálkozunk, most volt a második inszem, hétfőn lesz 2 hete... vasárnapig nem tesztelek, akkor is csak azért, hogy ha negatív, akkor ne a dokinál omoljak össze... :D :D
Most valamiért úgy érzem, hogy ez sem jött össze, nem lesz karácsonyra pozi teszt a fa alá, de nekem annyi előnyöm talán van, hogy már van egy 5 éves nagyfiunk, akit el lehet halmozni szeretettel. :) Mindenkinek szurkolok, a kismamiknak meg gratulálok! :) :) Sok boldogságot az apróságokhoz! :) :)
nekem már van egy kisfiam,27 hónapos.rá 15 hónapot vártunk mire sikerült.most megint belevágunk.múlt hónap elején hagytam abba a gyógyszert és most várok h megjön-e vagy sem.
Ti mióta próbálkoztok Kérdező?
Kislányom egy éves, Ő 10 hónap próbálkozás sikerült. De akkor nagyon nagyon rágörcsöltem,teljesen beképzeltem a terhességet, késett is, de baba nem volt. Amikor már nem is gondoltam rá,akkor kopogtatott:):)
Most ez az első hónap,hogy próbálkozunk. 22-re nem várom, remélem pozitív teszt kerül a fa alá:):)
Drukkolok mindenkinek!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!