Próbálkozik most valaki itt babával? Mi holnaptól próbálkozunk a kistesóval, beszélgethetnénk?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 21:18
1/20 anonim válasza:
Igen, 2 év 2 hónapos a fiam, nyáron elvetéltem, most újra kezdjük:)
2/20 A kérdező kommentje:
A mi kisfiunk 2 éves 3 hónapos,a vetélést nagyon sajnálom.Remélem mihamarabb babásak leszünk mindketten:)És még akik csatlakoznak hozzánk.
2011. okt. 4. 21:34
3/20 anonim válasza:
Mi 2 hónapja próbálkozunk, remélem mindenkinek sikerül. :)
4/20 anonim válasza:
Mi 2 éve próbálkozunk de hiába:(Már volt 34 vetélésem is.(Sajnos nem tudni mi az oka
6/20 anonim válasza:
Az előző aki elvetélt megkérdezhetem, hogy szedett vitamint?
Múlt szombaton indult a tv2 "a 9 hónapról" egy tájékoztató sorozat. Esetleg tudom ajánlani, minden szombaton lesz.
7/20 anonim válasza:
Én vagyok aki elvetélt többször hát szedtem vitamin folsavat vagy terhességi vitamint.
A doki szerint sok nő jár így 3 terhességemnél vagy leállt a sziv verés vagy nem indult 1 terhességem meg felszivodott korán
8/20 anonim válasza:
Terhesség előtt, a tervezéskor is érdemes már szedni valamilyen vitamint?
9/20 anonim válasza:
Csatlakozom hozzátok:)
Kisfiam májusban volt 2 éves, és már 1 éve várjuk a kistesót:( Én folsavat szedek napi 1 szemet.
10/20 anonim válasza:
Persze én szedem a folsavat arra van a legnagyobb szüksége a szervezetednek mert mikor nem is gondolod, hogy babás vagy akkor fejlődik ki sok fontos szerve a babának és állítólag a folsav csökkenti a nyitott gerincel való születést.Szóval mindenképp szedj folsavat vagy már terhességi vitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!