Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozik most valaki itt...

Próbálkozik most valaki itt babával? Mi holnaptól próbálkozunk a kistesóval, beszélgethetnénk?

Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 21:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
mi most bprobalkozunk ,elso baba lenne ,most tartunk a 2dik honapnal ,az elso sikertelen volt sajnos
2011. okt. 4. 22:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Mi 2 éve próbálkozunk, első baba lenne, de eddig semmi. Volt egy vetélésem és azóta sem estem teherbe. :(
2011. okt. 5. 09:18
 13/20 anonim ***** válasza:
szia.van 2egészséges,tündéri gyerekem most szeretnénk egy harmadikat is.Ez a 3.hónapunk.Szedek folsavat és barátcserje kapszulát.
2011. okt. 5. 10:14
 14/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Nagyon örülök,hogy ennyien írtatok,de annak nem annyira,hogy sokan ilyen rég óta próbálkoztok,sok erőt kívánok hozzá.Mi kisfiunk a 3.hónapban fogant meg,sajnos egy vesével született,de egyébként jól van.A kistesó nem tudom majd mennyit várat magára.Mindenkinek kitartást és sok türelmet kívánok,és akkor beszélgessünk itt ha gondoljátok,bátorítsuk egymást.
2011. okt. 5. 12:39
 15/20 anonim válasza:
Szia.Nekünk 2éves 5hós a kisfiúnk,és ez lesz a 3.próbálkozós hónapunk kis tesó fronton.Az első 2.hónapban összejött.:-)Én október 14-re nem várom.Remélem mindenkinek pozitív lesz ez a hónap.:-)
2011. okt. 5. 20:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Ha van kedvetek jöhetnétek a Hoxára ott is sok leendő kismami van és jó kis csapat jött össze:)
2011. okt. 5. 21:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekünk ez lesz az első hónapunk hogy próbálkozunk,első baba lesz.

Sajnos van cisztám is,ezért félek hogy nem jön össze hamar a babó.

Szurkolok mindenkinek hogy pozit teszteljünk hónap végén :)

2011. okt. 6. 11:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok,Köszönöm,hogy még írtatok.Mi ma este "indítjuk a kistesót útjára"....

A hoxa-n pontosan melyik topikban írhatnánk?Én jó ötletnek tartom,hátha több kérdésünkre is választ kapunk ott.

2011. okt. 6. 18:58
 19/20 anonim ***** válasza:

A Hoxán én a - "Akik mostanában szeretnének teherbe esni..."

- "Akik 2012-ben szülni szeretnének:)"

fórumon vagyok:)ha van kedvetek gyertek beszélgessünk:)

2011. okt. 6. 19:47
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi.Pont ezeket néztem én is ki magamnak:))
2011. okt. 6. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!