Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/147 anonim ***** válasza:
19/20-as vagyok. Elvileg ma várható az ovum (a ciklus.hu szerint), de a hőm nem ment lentebb és egyelőre semmi előjelét nem érzékelem. A masszírozás valóban nagyszerű ötlet, mi is azt tervezünk ma estére. :)
2012. febr. 20. 09:58
 22/147 A kérdező kommentje:
Kedves 19, akkor szoritok nektek, mindent bele! :) Elsö baba lesz? Miota probalkoztok? Majd várom a fejleményeket!
2012. febr. 20. 19:19
 23/147 anonim ***** válasza:

19-es vagyok. Igen, első baba lenne, kb fél éve próbálkozunk. 2 hónapja vezetek görbét, elkezdtem teákat inni és bizakodunk. :) Elvileg tegnap volt ovum, gyakorlatilag ezt most annyira nem érzékeltem, mint a múlt hónapban. A hőm fentebb ment, de inkább megmutatom a görbém:

[link]

Te Kedves Kérdező? Hogyhogy március lett kitűzve? :) Bár mi is abban bízunk, hogy a tavaszi zsongás még jobban beindítja a hormonokat. :)

2012. febr. 21. 08:48
 24/147 A kérdező kommentje:

Hát nem vagyok nagy görbeszakértő de szerintem jó helyen vannak a 18-asok. Szorítok!

Mi Augusztusban házasodtunk össze és még kicsit élvezni akartuk a házaséletet kettesben. Először májust tűztük ki (mert akkor járnak le fizetnivalók), de olyan izgatottak lettünk, hogy előrehoztuk 2 hónappal. Szeptemberre már lefoglaltuk a nyaralást, ezért nem fogtunk hozzá ebben a hónapban. Mert ha esetleges mégis elsőre összejönne, akkor félő hogy akkora pocakkal nem tudnék már repülni. :) Már alig várom, hogy csatlakozzak egy pár hét múlva. Remélem addigra neked már meglesz a két csík!

2012. febr. 21. 20:29
 25/147 anonim ***** válasza:

Sziasztok,Kriszta vagyok.

Novembertol januárig probálkoztunk mi is. Februárt kihagytuk,szoval márciusba újult erővel megpróbáljuk ismét. Már van egy 2,5 éves csöpp lányunk,ő elsőre megfogant)).

Szorítok mindenkinek. Lehet hogy közhely,de tényleg ne csak a "babacsinálás" legyen a központba.

2012. febr. 21. 23:30
 26/147 anonim ***** válasza:
Még mindig "19-es". :) Mi szeptemberben házasodtunk, már akkor sem védekeztünk, de azóta tudatosabban odafigyelünk a megfelelő időpontokra. Mi júniusban megyünk "nászútra" (egy kicsit megkésve) és ha ebben vagy a jövő hónapban összejönne a baba, akkor még vígan el tudnánk repülni. Úgy érzem magamon, hogy lelkiekben túl vagyok a "görcsösen akarás"-on, igyekszünk önfeledten élvezni egymás társaságát. :)
2012. febr. 22. 08:47
 27/147 A kérdező kommentje:

Kedves Kriszta, üdv a "klubban"! Sok sikert neked is márciusban a kistesóhoz! Mi sem akarunk görcsölni, csak olyan izgatott vagyok, hogy mi is itt tartunk végre!

19-es: hova mentek nászútra, ha szabad kérdezni?

Mi már októberben letudtuk a nászutat, fantasztikus volt csak kettesben eltölteni egy hetet! Ti is élvezzétekk ki, amíg még lehet! :)

Mi is azért foglaltuk le gyorsan már a nyaralást, mert ki tudja, hogy alakulnak a dolgok, ha már baba is lesz! :)

2012. febr. 24. 00:17
 28/147 anonim ***** válasza:
19. Sokat gondolkodtunk, hogy hova menjünk, végül Krétára eset a választás. Sok jót hallotunk róla, bízom benne, hogy nem fogunk csalódni. Nem bánnám ha már 3-an mennénk. :) Ti merre voltatok, merre mentek?
2012. febr. 24. 09:00
 29/147 A kérdező kommentje:

Huu, Krétára majd mi is szeretnénk elmenni egyszer, szerintem is gyönyörű hely lehet. Mi Tenerifén voltunk nászúton, idén pedig Máltára megyünk nyaralni. Remélem már mi is hárman leszünk.

Hogy áll a görbéd, mikorra nem várod?

2012. febr. 26. 12:08
 30/147 anonim ***** válasza:

Néztük azokat a helyeket is (Teneriffe és Málta), biztos nagyon szép mindkettő. :)Március 5-6 körül nem várom, egyelőre nem érzek semmit, a görbém pedig ilyen:

[link]

2012. febr. 26. 15:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!