Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/147 anonim ***** válasza:

56-os ismet :) Ani vagyok. Valoban ez a rossz oldala a GYK-nak, hogy tulsagosan anonim :) Par valasznal nem is szokott tovabb menni a kerdes. Lehet, hogy ez a mostani lesz a kivetel?

En ugy allok a ciklusommal, mint a kerdezo. Amugy, ahogy latom eppen neki van neve :) Bobe-baba. Szombat ota megvan.

Husvet.. az egyetlen unnep, amit nem szerettem soha :( Hal istennek mivel nem Mo.-n elek en sem, igy nem unnepeljuk :) Amugy is 6 honap utan a jovo heten fogok visszaterni a paromhoz. Azt hiszem, hogy nem kerdes mi lesz a program :P Pont PE-m is lesz...:D

2012. márc. 27. 21:26
 72/147 anonim ***** válasza:

19=Nóri :) Kezdeném az eredeti témával, kb ápr.6-ra nem várom, sajnos nem lehet pontosan belőni, mert megviccel néha. Hátha a nyuszi az én oldalamra áll! ;) Tegnap kicsit el voltam kenődve, mert a görbém nem tetszett. Aztán rájöttem, hogy nem is nagyon foglalkoztam vele, nem egy időben mértem, így felesleges elemezgetni, meg agyalni rajta. :)

Háziállat: Nagyon tetszik a golden is, rajta volt a listán, akár csak a vizsla. Az előbbit a hosszabb szőre miatt a férjem leszavazta, az utóbbi pedig vadászkutya lévén nem nagyon tűri a cicákat. Nekünk viszont van 2 1éves cicónk +2 szomszéd, így az ő kis életüket nem akajuk egy "Frakk"-kal megbolygatni. Sokat olvastam a labrador után, kedves, tanítható, a goldenhez hasonlóan nagyon emberszerető állat. Most épp a fekete felé hajlunk, de ez sűrűn változik. A yorki is cuki, igazi kis bújós szőrmók. :D Annyira szerethető mindegyik.

Húsvét: még nem is gondolkodtunk rajta igazán. Szerintem otthon leszünk és eljönnek a szülők, talán bográcsozás vagy ilyesmi lesz. Utazni nem fogunk most, még az is lehet, hogy a férjem dolgozik hétfőn. Ha szép lesz az idő, biztosan találunk elfoglaltságot. :)

2012. márc. 28. 09:14
 73/147 anonim ***** válasza:

...akkor en pedig folytatnam az allat temanal :) Mivel az eredeti kerdesben a helyzet valtozatlan :)

Nekem is van egy cicam, ugyhogy alapfeltetel, hogy szeresse a cicakat! Ez nem lehetetlen megy a vizslaknal sem! En lattam cicas vizslas egyuttalvos kepet, nagyon edesek voltak :) Hasonlo okbol en nem szeretnek nemet juhaszt, mert az tenyleg nem csipazza a macskakat!

A hosszu szor, meg jobb, mint a rovid, takaritas szempontjabol...en legalabbis ezt hallottam. Ok, a hosszu szor jobban latszik, de a rovid meg mindenbe beleall, es lehetetlen kiporszivozni. (mondjuk ez pont az en vizsla-almom ellen beszel :D )

Ani

2012. márc. 28. 11:15
 74/147 anonim ***** válasza:

Valóban nem könnyű a döntés, minden fajta mellett vannal érvek-ellenérvek. Viszont az ötlet tetik, amit a Kérdező mondott, hogy hagyni kell, hogy a kiskutya válasszon ki minket. :) Olyan izgatott vagyok, alig várom, hogy kész legyen a kerítés! Remélem a cicák is befogadják majd az új családtagot és jól ellesznek majd. Persze a kölyök kutya nagyon játékos, lehet, hogy 1-2 pofon benne lesz a pakliban a cirmosok részéről.

Mellesleg hallottam olyat, hogy a kutya érzi, ha a gazdája babát vár és sokkal óvatosabb, jobban vigyáz rá. :)

2012. márc. 28. 11:34
 75/147 anonim ***** válasza:

sziasztok.

kutya macska sztorit mesélek nektek:nekünk volt egy német-skót juhász kutya keverékünk.egy iszonyat brka természetű kutya volt.azzal bármit lehetett csinálni,meglovagolni,meg hasonlók.akárhányszor vittük a kaját neki,jött ugye a macsek is.a kutya(Gombóc volt a neve),félreállt,megvárta míg a macska/macskák megkajáznak,majd utána evett ő.17 éves volt mikor el lett altatva,mert már nagyon beteg volt.soha senkire nem morgott még akkor sem mikor beteg volt.

ugyan ez a kutya a húgom mkor kcs,újszülött volt,lefeküdta babakocsi mellé és senki idegent oda nem engedett.meglett neki mondva hogy ő a kisgazdi és vgyázn kell rá.és akárhányszor knt volt alány a kutya óvó szemekkel figyelte.egyszre el akart menni a lovakhoz(szomszédba voltak),és a kutya nem engedte,megfogta a ruháját és nem engedte elmenn,a húgom meg kiabált anyunak,hogy ő menni akar.de a kutya nem engedte.ilyen kutya mt ő volt,soha nem is gondoltam volna hogy van,ha nem látom,lehet nem hiszem el,hogy miket meg lehetett csnáln azzal a kutyival.

2012. márc. 28. 13:51
 76/147 A kérdező kommentje:

Saci, Ani, Nori, itt pedig Bobe. Bocsi, nincs ekezetem. :)

A cicak meg fogjak szokni a kiskutyat gyorsan. Anyumeknak van ket oriasi cicajuk, olyan 7-8 kilos dogok. Amikor kikoltoztunk Angliaba, a kutyus egy darabig anyueknal lakott. Eloszor a macskak fujtak meg morogtak, o meg probalt rajuk ugatni a vekony kolyok hangjan. :) A cicak megmutattak gyorsan, hogy ki a fonok, kutyaszamba sem vettek. Kesobb pedig jatszottak vele, hagytak, hogy a kutyus kergesse oket, persze mikor eleg volt, akkor megkapta a fulest a dragam. Egy kis ido utan, pedig ugy osszeszoktak, hogy egyutt aludtak a ket oriasi macsek, kozepen meg a kis 3-4 kilos kutya. Meg nyalogattak, tisztogattak is. Benji azota is szereti a cicakat, mindegyikkel jatszana. Szerintem ez szoktatas es neveles kerdese is. A kutyanak meg kell tanulni, hogy a cica csaladtag es nem bantjuk, de kiskutyanal azt hiszem a cicak meg fogjak neki tanitani, nem lesz semmi gond. :)

Azt hiszem kedves Ani, hogy neked nagyon jo dolgod lesz 6 honap utan. En egyszer 3 honapra mentem kulfodre osztondijjal, utana nem lehet a paromat levakarni sem :)) Nem mintha annyira akartam volna...

Husvetra semmi kulonos program nem lesz nalunk, szerintem egy resze munkaval fog telni, de ha lesz idonk es szep lesz az ido lehet leruccanunk a tengerpartra a kutyussal egyutt es setalgatunk. Mondjuk jo lenne befejezni a kertben a gazolast, fuvesitest, aztan lehetne esetleg kerti sutogetest is csapni. Ugyhogy meg semmi konkret nalunk, de kivanom elore is mindenkinek, hogy jol teljen a husvet!

2012. márc. 28. 14:31
 77/147 A kérdező kommentje:

Ja, elkezdtem hot merni, csak hogy biztos legyek benne, hogy van peteeresem, ugyhogy nem tudom, hogy ki az aki meg meri Norin kivul, de ha alakul akkor majd felteszem valahogy velemeny nyilvanitasra.

Egyebkent eszembe jutott az is, hogy volt valami enyhe fertozesem februar vege fele, aztan a canestentol elmult. Megyek hetfon rakszuresre, szerintetek meg lehet kerni a nogyogyaszt, hogy esetleg teszteljen le fertozesre, hatha nem sikerult rendesen kikezelni?

Mondjuk itt lehet kapni huvely ph tesztet, ami elvileg kimutatja, ha van valami, lehet azt is kiprobalom..

2012. márc. 28. 14:39
 78/147 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan mondd el a dokinak, hogy ezt tapasztaltad. Körültekintőbben fog vizsgálni, biztosan megnézi, hogy maradt-e valami szövődménye.

Megmutatom a görbémet:

[link]

Szerencsére elkezdett fentebb menni, féltem, hogy nem volt peteérésem. Össze-vissza időpontokban mértem, így lehet, hogy nem is ad teljes képet. No majd kiderül. :)

Itt bosszankodom magamban egy kicsit, nagy örömmel újságoltam Anyukámnak úgy 10 perce, hogy párom egyre foghatóbb a kutyusra. Erre kicsit le lettem hűtve, hogy nem kéne annyira sürgetni, mert nagyon nagy felelősség, nem tudunk majd menni sehova, mindenhonnan sietni kell hozzá haza, meg akármennyire is nevelem, tönkreteszi a kertet, amire sok gondot fordítottunk bla bla bla. Kicsit csalódott vagyok... de majd kiheverem.

2012. márc. 28. 14:51
 79/147 anonim ***** válasza:
Nóri voltam... mindig elfelejtem odaírni. :-)
2012. márc. 28. 14:52
 80/147 anonim ***** válasza:

én s mérem a hőm,már ez az 5. hónap,de ez a cklus kicst necces.sajna bekaptam valami nyavalyát,megfertőztek a pasijaim(uram és fiam),meg az óraállítás bekavart,igy a hétvégétől nem mértem.ciklus elején meg antbogyót szedtem,felfázásra.ugyhogy az enyém most kacatot sem ér ebben a pllanatban.majd talán 1-2 nap múlva újra elkezdhetem mérn,mert ma nagyon sz@rul vagyok,remélem holnap már nem nyom enyire,reggel még hőemelkedésem is volt.Nóri neked nagyon szép a görbéd.

azért belnkelem:

[link]

2012. márc. 28. 17:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!