Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?
Itt minden rendben. Aktiv szakaszban vagyunk, es mivel ez az elso honapunk, elegge mokas a dolog. Mindenen elpoenkodunk :) Ragorcsolesnek nyoma sincs :)
Kellemes Husveti Unnepeket mindenkinek!!!
ani
Haho! Látom Ani visszatért közénk! Sejtettem én, hogy csak átmeneti kommunikációs hiba történhetett! :) Jut eszembe, ha a párod szlovén, akkor milyen nyelven beszéltek? Beszél magyarul vagy Te beszélsz szlovénül? Tényleg, és görögül is tudsz?
De témához visszatérve, ma vagy a 14. napon, úgyhogy remélem nem csak virágot ültettek ;)
Saci: szerintem is a legjobb dolog amit tehetsz, hogyha elmész egy dokihoz megnézetni magad. Valahol olvastam, hogy ha hosszú vagy rövidebb (min 21 nap) a ciklus az még nem probléma, de ha több mint 7 nap különbség van a ciklusok között, az utalhat problémára.
Persze nem kell megijedni, a doki biztos tudja, hogy ilyenkor mi a teendő. Felír egy két tabit és utána sitysuty babás leszel :)
Én már jobban vagyok, két napig iszonyatosan fájt a fejem, nem is mentem dolgozni, ma már jobb de ma szabadnapos vagyok, úgyhogy ma is pihizem és érlelem azokat a petéket. Pár nap múlva elvileg nekünk is itt az ovu, úgyhogy gyűrjük a lepedőt!
Továbbra is mérem a hőmet, de egyelőre úgy néz ki, mintha egy hegyes-dombos vidéket rajzoltam volna.. elég bénácska. Azért majd felteszem ha kész lesz. Húsvétkor nekem lesz egy kis munka is sajnos, de mindenkinek boldog nyuszit kívánok előre is!
én nem mondtam le semmiről.ugyan ugy étkezem mint eddig.Fiamnál mikor próbálkoztunk akkor sem étkeztem máshogy,sőt bevallom,egész addig míg terhes nem lettem dohányoztam is..igaz most nem bagózok,de a kávé/kapucsínó az megmaradt.alkoholt nagyon,de nagyon ritkán iszok,szülinapomra megleptem megam egy üveg sherryvel,na hogy benyomok egy kicsit,hsz egyszer 25 az ember.hisz már leéltem egy emberöltöt,gy megünneplem.na sok nem fogyott el,még mindig vagy fele ott figyel az asztalon,és azt sem egyedül ittam meg,hanem 4-en.
Ani,Böbe,nektek jó hancúrozást.hajrá.nekem fingom sncs hogy most mkor lesz ovum.eddg használtam ovu tesztet,am szépen mutatta s az ovum,de igy h ennyre kusza,gy nkább hagyom,hagyatkozom a szervezetemre,mert érzem h mikor van.meg marad a hőmérő.az ovu tesztezés azért volt jó,mert akkor láttam h erősödik és tudtam h akkor na most a napokkban már lesz vagy sem,de igy meg csak derült égből villámcsapás kb.
Nem, meg nem beszelek szlovenul . Elcseszett egy nyelv, vagy en vagyok tul oreg :O De tanulgatom, es hamarosan megyek majd tanfolyamra is, mert muszaj leszek megtanulni. Gorogul (sem) beszelek. :)"Csak" angolul es franciaul. A parom meg olaszul (kozel a hatar, itt mindenki beszel olaszul, csak en nem, ezert is frusztralt vagyok :) ), angolul, szerbul (meg ugye hortvat, de ez a ketto bagyon hasonlo) Ha gyerekunk lesz nem tom milyen nyelven fogjuk megtanitani oket :O A boseg zavara :)) Magyar, szloven az alap. O szeretne megtanitani olaszul, ami ugye hasznos,en gondolkodom olasz ovin. Ha addig nem tanulnek meg szlovenul akkor meg angolul is beszelne :O Hat nem tom mennyi egy gyerek kapacitasa, remelem nem lesz zagyva:D
Oszinten szolva en sem tudom mikor van ovum. Max a nyakom nezem, ha van. Most valahogy meg nem tapasztaltam, hogy lenne a tojasheferjes. De mivel a ciklusom elegge pontos, igy a hetvegen van, az tuti ;)
Kellemes nyuszit mindenkinek. Mi most megyunk Husveti reggelire :S Ilyenen sem voltam meg :)
Sziasztok.eltelt,a gyerek már a mikulást emlegette az elöbb :)ma elvoltunk a tropikáriumba.hát csajok én 2 órát álltam sorba mire bejutottunk.a fuk addog a pénzes játékokon játszottak(autó,vonat,meg hasonlók)kb 2000 ft.ot szórtak beléjük,de igy legalább elvolt a gyerek.nagyon élvezte a cápákat.én kicsit többre számítottam a képek alapján,de nem volt rossz.simogattam ráját is :) na ezt vártam a legjobban.egyébként nem volt rossz.gyerek élvezte ez volt a lényeg.a hosszú utat is jól bírta,visszafele aludt is egyet.igy most foggalmam sncs mkor fog elaludni este,mert 4 után aludt el és fél 6-kor ébredt.
nekem még mindg megvan.majd valamelyk nap keresek egy dokt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!