Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
 131/147 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Bocsi, hogy eltűntem! Azt hittem, hogy a nyakamba szakadt szabadidő miatt majd mennyit fogok tudni gépezni, ehelyett mindig van mit csinálni. :S Nem unatkozom egyáltalán, csak szeretném már végre utolérni magam. A holland könyveimet még elő sem vettem, így soká lesz nyelvvizsgám... Ebben a ciklusban még egyszer sem mértem a hőmet, most kicsit úgymond felhagytam a babatémával. (Bízva abban persze, hogy most fog összejönni.:)) Mi is szoktunk borozgatni, persze csak mértékkel. Eddig én is visszakoztam, ha vendégségben megkínáltam valami alkohollal, hogy "jajj nekem most nem szabad innom mert bla bla bla", de ennek vége. :)Sőt, jövőhét végén wellnessezni megyünk és alig várom, hogy szaunázhassak. Eddig azt sem tettem, mert mi van ha ártok vele...

Valamelyikőtök kérdezte a kiskutyát. Most pillanatnyilag csend van felőle, nem nagyon van olyan szabad hétvége, amikor meg tudnánk csinálni azt a fránya kerítést. Ha az meglesz, onnantól semmi akadály nem lesz. :)

Azon gondolkodtam, hogy tényleg csinálni kéne valami blogot, ahol tudnánk tovább cseverészni. :) (Amúgy is régóta tervezek csinálni valami jó kis blogot, csak még nem szállt meg az ihlet, hogy mi egyen a fő irányzat.)

Nóri voltam. :)

2012. ápr. 12. 13:29
 132/147 anonim ***** válasza:

Böbe,ki lesz az első?na áruld el!!!!létszilétszilétszi :))))

óri,ez ismerős.az ember azt hinné,na most majd reggeltől estig pihi lesz,de aztán csakcsak közbejön mindg minden.a welnessezés nagyon jó ötlet.én is szívesen elmennék egyszer apjával,de a kakisomat nem lehet itthagyni senkire,mert nem alszik el nélkülem,sajnos még lefektetn sem engedi magát mással :( pedg nem volt lyen,mert 1 éves korág elaludt az apjával s,de azóta....

már nem tudom k kérdezte a tropikáriumot.nem rossz hely,a gyerek nagyon élvezte,én mint általában más helyeken is,másra számítottam.képek alapján nagyobb élményre,de igy sem volt rossz.

a blog nem rossz ötlet.én anyatanyán vagyok fenn,2 babatervezős fórumban is.de babaneten s be vagyok regizve.de beregisztrálhatok máshova is.

2012. ápr. 12. 14:33
 133/147 anonim ***** válasza:
komolyan kivágom ezt a billzetet.sokszor kihagy betüket.eddig csak az "i" volt h kihagyott,de most már sokszor mást s kihagy.ugy kell megerőszakolni a betüket :(((
2012. ápr. 12. 14:35
 134/147 anonim ***** válasza:

Az alkoholfogyasztasrol: en ugy gondolom, hogy amig nem tortent meg a beagyazodas addig sokat nem lehet vele artani. Olvastam valahol, hogy a kismama, meg nem tudta, hogy terhes, es elpippantott egy fuves cigit. Es be volt tojva, hogy artott e a babanak. Valami nogyogyasz valaszolos oldal volt, igy hozzaerto valaszolt, nem egy masik anyuka, aki vagy eliteli az illetot, vagy felmetni, attol fuggoen neki mi fer bele a "normalis" kategoriaba. Szoval a doki irta, hogy beagyazodas es kornyeken meg nincs a babanak olyan szoros kapcsolata az anyaval, hogy egy joint artani tudna. Persze nem ezt tartom kovetendo peldanak, sot :) Az alkohollal is igy vagyok. Most, hogy a cilkusom masodik feleben vagyok nem fogok inni mar tobb alkoholt (minimalis szinten sem).

Van egy ismerosom, aki a terhessege alatt nyaron siman megivott egy-egy froccsot. Extra nagy higitasban :) Ugy fel deci bor 2 deci szoda keveresben :) Ebben sem latok semmi kivetnivalot. Ha nekem ugy fog alakulni, hogy babasan megkivanom, akkor egy pici vb, nem fog artani. Mar csak a vasam miatt sem, ami mindig a beka segge alatt van.

A blog jo otlet. En azon gondolkodtam, ha esetleg kedvetek van, akkor attelepulhetnenk valahova egy forumra. Az nlcafenak peldaul van zart koru forumja is, ahova csak az mehet, aki kapott meghivot. Szerintem konnyebben attekintheto mint a GYK, ami elegge szemelytelen.

2012. ápr. 12. 14:36
 135/147 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

nekem szerntem pé-m van csajok,de a hőm meg nem ment le,sőt már 3 napja felfele ível.ugy görcsölök,hogy csak na.megint a bal fele.ezek sezrnt az a dominánsabb oldalam,mert amkor a jobb van épp soron,az nem görcsöl ennyire.

nem tudom már melyőtök írta a fogfájást,talán Ani,na tegnap nekem is elkezdett.ugy néz k jön a jobb alsó bölcsem,ugyhogy már nagyon okos,bölcs leszek,mert majdnem midne knt lesz:)

2012. ápr. 13. 12:51
 136/147 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hogy álltok csajok? Peteérés láthatáron? Ani, érzel már valamit?

Nekem megvolt a peteérésem, de nem vagyok biztos benne, hogy elég magas a hőm:

[link]

Én sajnos sokat dolgozom mostanában, ezért nem tudok mindig írni, de azért mindig felnézek, hogy írtatok-e valamit. Felőlem átmehetünk az nlcafera (oda már regisztráltam) vagy bárhova máshova.

Csak mondjátok, hogy mi legyen a neve a topiknak!

Kellemes hétvégét!

2012. ápr. 15. 19:32
 137/147 anonim ***** válasza:

Ani vagyok (mivel a vegerol ugyis lemaradna a nevem :) )

Nem erzek semmit, es meg annal is kevesebbet. Bemagyarazas szinten neha faj a pocim, de nem hasszurka szeruen, mert azt mar egyszer bekepzeltem, szoval tudom, hogy milyen :))) A parom ugy kezel, mintha terhes lennek :) En meg nyugtatom, hogy nem! A baj az, hogy tudom en koppanok ha beleelem magam, o meg ugy lesz vele, hogy sebaj, akkor majd jovo honapban. Ez nekunk noknek nehezebb :(

Viszont tesztelni mar 20-an fogok (ami meg talan a nemvart elott van, vagy vele egy napon), mert a hetvegen valoszinu sportolni fogok, utana meg unneples lesz. Most meg agyalok rajta, hogy azt mondjam e hogy vezetek ezert nem iszom, vagy teszteljek elotte, es ha negativ, akkor indulhat maris a bufelejto :) Az ivas is max egy pohar lesz, mert vezetni mindenfelekeppen en fogok haza, ez mar most tuti :)

Forum: mint irtam mar en benne vagyok. Asszem kis csoportunk minden tagja mellette voksolt. Akkor most marad az, hogy hol, es milyen forum:) En az nlcafe mellett szavaznek, igaz nincs nagy jartassagom mas forumos helyeken. Aki tobb helyen is regisztralva van, esetleg adhat tippet mas oldalrol. Es meg van a masik kerdes, hogy nyitott forum legyen, vagy zart. A zartnak megvan az az elonye, hogy fel lehet tenni (mondjuk a kesobbiekben) kepet ultrahang stb, nem annyira nyilvanos. Viszont megvan a hatranya,hogy ha elmaradozunk akkor befullad :) :( A nyitottra meg pont az ellenkezoje igaz. Mondjuk en ott azt nem szeretem, hogy neha mar kovethetetlen, hogy kivel mi tortent stb. Viszont vitathatatlanul nagyobb az elet rajta...neha talan tul nagy is :))

2012. ápr. 16. 09:35
 138/147 A kérdező kommentje:

Ani: szerirntem a nemvárt előtti napon egy jó teszttel már megbízható eredményt fogsz kapni. Nézz körül, hogy van-e nálaton digitális clearblue, az már 4 nappal a nemvárt előtt kimutatja ha van valami. Én sok jót olvastam róla angliai fórumokon. Vagy esetleg kezd el mérni a hődet, szerintem a nemvárt előtti nap reggelén csökkenni fog, ha nincs baba. DE nagyon szorítok, hogy legyen!!

Ha iszol is egy pohárral, nem sokat ártanál vele egy egészséges magzatnak!

2012. ápr. 16. 11:49
 139/147 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Böbe nagyon jó a görbéd.ez akár esélyes s lehet,ha ilyen szépen fent marad.kb ugyan ugy állunk mindketten,ugyhogy kb egyszerre tesztelhetünk.habár nálam semmit nem lehet előre tudni.nem biztos hogy a hő mens elötti nap leesik,mert nálam pl megjön és másnap esik le ált.szóval erre nem lehet adni.de szerntem nem lesz semmi baj ha megiszol 1-2 pohár italt.

fórum:én nlcafet nem ismerem,arra még nem regztem.babaneten,anyatanyán hoxán vagyok fent.ja és a jó facebook-ot ki ne hagyjuk a sorból(függő majdnem).esetleg olyat is lehet csinéálni,hogy csak a regisztrált felhasználók láthatják a hz-ket,de a topik nyitott,szóval bárki regizhet ha gondolja.ilyen pl anyatanya is.

Ani neked megy a drukk,hogy 2 csíkos legyen.ja és én pont hogy a clearbluet hallottam gagyi tesztnek.gabriel,cupido,medi lab-ezeket hallottam h mensi elött 10-12 naposat is kimutathatnak.ja meg a jó kis vaterás wondfo teszt.álítólag az elég érzékeny 25-öshöz képest.de egy 10-es teszt,amit a gyógyszertárban ált nem tudják melyk,igy én sem,már kimutatja.

2012. ápr. 16. 12:43
 140/147 anonim ***** válasza:

25-os tesztet vettem :( Keson kaptam meg az infokat a melyik jo melyik nem-rol.20-an kellene NEM megjonnie, ugyhogy szerintem a 21 reggel mar ezzel a teszttel is jo lesz :) Foleg ha belevesszuk, hogy Jonas napon fogant :P akkor mar 3 hetes lesz :D

Amugy, hogy leirtam hogy nincs semmi tunet... elmentem DM-be, a boltban meg elovett egy kis hanyinger...de tenyleg csak alig. Nem olyan majd elhanyom magam fajta :) Ugyhogy akarmennyire nem akarom belelovalni magam, csak sikerult a vegere. Tuti, hogy belemagyarazom csak, szoval probalom elhesegetni a gondolatokat magamtol. Mar a parommal kozoltem, h nem sikerult, mert olyan vagyok, mint a hazi sarkany. Barmit csinalt felhuzom magam rajta. Ezen kivul fajdolgalt meg a pocim is, mintha meg akarna jonni, majd ez atcsapott hasmenesbe :O :O Szoval itt tartok most :) De a remeny nem halt meg, majd csak ha megjon, addig bizva bizok.

Es hogy lekossem magam, ranezek az emlitett forumokra. A hoxat erintolegesen ismerem. Az a fajta nekem tetszik, hogy a regisztralt felhasznalok lathassak csak, es ok johetnek stb... szoval megyek megnezem az anyatanyat, aztan majd irok :)

Es meg vissza a temahoz. Azert jo igy mensi korul, mert vegre tortenik valami :)))

2012. ápr. 16. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!