Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van más is, aki márciustól...

Van más is, aki márciustól kezdi a babaprojektet? Van kedvetek megbeszélni, milyen érzések kavarognak bennetek?

Figyelt kérdés
Mi nagyon várjuk, de közben meg iszonyatosan be is vagyok gyulladva, hogy jó anya lennék-e, hogyan fogom tudni ellátni, mekkora váltás lesz az életünkben, stb....
2012. jan. 26. 12:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mi is márciusban kezdjük a babaprojektet a tervek szerint. Már nagyon várom és remélem nagyon hamar össze is jön. Mennyi idősek vagytok? Mi 25 és 35. ne félj attól, hogy nem leszel jó anya, biztosan az leszel :) az meg, hogy mekkora váltás az életben, szerintem mi határozzuk meg, ahogy mi hozzáállunk, olyan lesz
2012. jan. 26. 12:55
 2/15 A kérdező kommentje:
30 évesek vagyunk, nagyon régóta tervezzük már. Próbálok tudatosan úgy hozzáállni, hogy a gyerek érkezése nem kell feltétlenül, hogy azt jelentse, hogy mindenkinek hozzá kell igazodnia, hanem a gyerek érkezik egy meglévő környezetbe, és kicsit neki is csiszolódnia kell, de hát ki tudja, mit hozna az adott helyzet....láttam már ellenpéldát.
2012. jan. 26. 13:31
 3/15 anonim ***** válasza:

mi ebben a honapbn kezdjuk, pont most kezdodott a ciklusom

kisteso lenne, a most 16 hos melle:)

allitolag 6 .a korul van peteeres

az erzesek meg kavarognak hogy tenyleg kell-e , de inkabb igen, minden emellett szol:)

2012. jan. 26. 14:26
 4/15 anonim ***** válasza:
elozo vagyok , bnocs nem ebben a honapban hanem mar februarban:)
2012. jan. 26. 14:28
 5/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi is márciustól kezdünk neki. Én 28 férjem 32 éves. Én már régóta szeretnék babát, de most jutottunk el odáig hogy lehet. Eléggé rémisztő. : )Valahogy még nem hiszem el az egészet.

L

2012. jan. 26. 17:35
 6/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hogy viselitek a várakozást? Szedtek valamilyen vitamint? Változtattatok valamit a szokásaitokon? Voltatok dokinál?

Mi szombaton voltunk bulizni, akkor ittam utoljára alkoholt. : ) Nem mintha olyan sűrűn előfordulna. Elvileg ma kellene megjönnie, hétfőn lesz meg az eredmény a nőgyógyásztól és ha minden rendben indulhat a próbálkozás. : )) Kíváncsi vagyok milyen érzés lesz bennem az első hónapokban. Már most izgatott vagyok, mi lesz ebből...

Harmadik, nálatok 1-2 hét és eredmény lesz. : ) Remélem beszámolsz róla!

L

2012. febr. 15. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:
3. vagyok , tenyleg kene eredmeny legyen, de nem elem bele magam, egy darabig fajt a pocim mar nem faj, neha szurkal egyet egyet, 22.en nem kene megjojjon :), addig nem tesztelek, nem sietem el, csak csendben figyelek, hatha valami biztatot erzek :P
2012. febr. 15. 14:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En is nyitottam egy marciusi topikot, most vettem csak észre, hogy valaki megelőzött. Március elején kell megjönnie, utána mi is próbálkozunk. Én 26, férjem 31. Már közel 6éve együtt vagyunk és nagyon örülök, hogy párom végre beadta a derekát! Én is kicsit aggódom, hogy mennyire fog felfordulni az életünk, de amikor meglátok egy babát, minden aggodalmam semmive válik. Külföldön élünk, sok segitségünk nem lesz, talán emiatt aggódom kicsit.
2012. febr. 15. 22:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Kedves márciusban kezdök! Hogy viselitek a várakozást? Mar nemsokara itt van március, en mar szamolom a napokat! :)
2012. febr. 20. 19:23
 10/15 anonim ***** válasza:

3. vagyok, nemtudom ha meg kovetitek :)

az elobb teszteltem egy halvany pozitivat, boldog vagyok :)

remelem nektek is sikerulni fog!!!!

2012. febr. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!