Méhszájseb nehezíti a teherbeesést? Fel kell függeszteni a "babaprojektet"?
Ma nőgyógyászati vizsgálaton találtak egy méhszájsebet, amit következő menstruáció után le fognak fagyasztani. utána 2 hónapig hüvelykúpot kell használnom és közvetlenül a beavatkozás után nem élhetünk házaséletet 2 hétig.
Elfelejtettem megkérdezni a dokit, hogy gyermekvállalás szempontjából ez mit jelent. Volt valakinek hasonló? Meg kell várni a 2 hónapot még teljesen rendbe jön vagy mehet párhuzamosan?
előre is köszönöm a válaszokat
Én mindkét gyereket megszültem méhszájsebbel. Az elsőre 8 hónapot vártunk (de ez PCOS miatt volt, nem a seb miatt), a másik egyből jött.
Nekem azt mondta a doki, hogy egy méhszájsebből sok-sok év alatt alakulhat ki rosszindulatú daganat, ha már nem akarunk több gyereket majd akkor érdemes plasztikáztatni, de szülések előtt nem kéne hozzányúlni. Nekem ezt mondta és hallgattam rá.
NEkem a dokim szerint pont egy ilyen műtét segítette elő a beágyazódásomat azzal, hogy hihetetlenül lúgos környezetet csinált.
Mondjuk a műtét előtt nekem csak 1 hét szexmentes időszakot mondott és 2 hétig kellett öblítenem és kúpoznom utána.
Szóval a baba szempontjából hasznosra ( :-) ) sikeredett, előző két nap voltunk együtt és megfogantam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!