Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van más is, aki márciustól...

Van más is, aki márciustól kezdi a babaprojektet? Van kedvetek megbeszélni, milyen érzések kavarognak bennetek?

Figyelt kérdés
Mi nagyon várjuk, de közben meg iszonyatosan be is vagyok gyulladva, hogy jó anya lennék-e, hogyan fogom tudni ellátni, mekkora váltás lesz az életünkben, stb....
2012. jan. 26. 12:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Kedves 3.! Nagyon gratulálok és sok boldogságot a babához! Remélem jövő hónapban nekem is ilyen gyorsan meglesz a két csik! :)
2012. febr. 21. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Gratulálok a két csíkhoz! Nem semmi! Te leszel a példa előttünk úgy gondolom. Boldog babavárást!

Elvileg vasárnap lesz peteérésem, de tegnap elkaptam valamit és ma lázasan fetrengek itthon. Lehet hogy mégis kimarad ez a ciklus. Még annyi erőm se volt, hogy megnézzem a Rubophen betegtájékoztatóját. Amúgy még a terhesen szedhető fájdalomcsillapítóknak kéne utánanéznem, mert sajnos elég fejfájós vagyok.

Igyekszem lefoglalni magam, hogy ne legyen időm gondolkodni a babán. Az oké, hogy most már lehet, de olyan hihetetlen!

2012. febr. 22. 15:09
 13/15 anonim ***** válasza:

koszi a gartulaciot:)

amiert gyogyszert kell szedned nemhiszem hogy ki kell maradjon ez a honap

en ugy tudom hogy pl a paracetamol szedheto terhesen, en tobbszor szedtem orvosi engedellyel, fogfajas miatt

\

2012. febr. 22. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi újság veletek! Remélem van pár 2 csíkos tesztesünk. Nekem még nincs. : ( : )

L

2012. júl. 19. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
ne agodjatok mindeskinek sikerülni fog mi a babánkra 15 évet vártunk de nem jött össze igy a lombik bébit választottuk mert nem akarjuk hogy ki öregedjünk belölle 34 éves vagyok a párom is és 31 hetes boldog terhes lombik bébivel nagyon várom már hisz nem sokára kezemben tarthatom a gyermekemet mindenkinek sok szerencsét lehet kérdezni ha nem tudtok valamit :)
2012. aug. 15. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!