Van más is, aki márciustól kezdi a babaprojektet? Van kedvetek megbeszélni, milyen érzések kavarognak bennetek?
Gratulálok a két csíkhoz! Nem semmi! Te leszel a példa előttünk úgy gondolom. Boldog babavárást!
Elvileg vasárnap lesz peteérésem, de tegnap elkaptam valamit és ma lázasan fetrengek itthon. Lehet hogy mégis kimarad ez a ciklus. Még annyi erőm se volt, hogy megnézzem a Rubophen betegtájékoztatóját. Amúgy még a terhesen szedhető fájdalomcsillapítóknak kéne utánanéznem, mert sajnos elég fejfájós vagyok.
Igyekszem lefoglalni magam, hogy ne legyen időm gondolkodni a babán. Az oké, hogy most már lehet, de olyan hihetetlen!
koszi a gartulaciot:)
amiert gyogyszert kell szedned nemhiszem hogy ki kell maradjon ez a honap
en ugy tudom hogy pl a paracetamol szedheto terhesen, en tobbszor szedtem orvosi engedellyel, fogfajas miatt
\
Sziasztok! Mi újság veletek! Remélem van pár 2 csíkos tesztesünk. Nekem még nincs. : ( : )
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!