Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?
Sziasztok! Bocsi, hogy eltűntem, de kicsit összejöttek a dolgok. Ma vagyok a 15. napon és még nincs peteérésem. Kezdek aggódni, hogy mostmár nagyon kevés idő maradna a beágyazódásra és így nem sok esélyünk marad erre a hónapra. :( De azért persze reménykedünk. A görbém is elég ramatyul néz ki, mert volt hőemelkedésem és mivel kimerült voltam ezért sokszor később is mértem, azért majdegy hét múlva felrakom. Örülök, hogy mindenkinek jól telt a húsvét. Mi dolgoztunk ma, tegnap meg csinált nekem a kedves férjem húsvéti reggelit. :) Kicsit honvágyam is lett, anyukám mindig olyan finomakat
csinál húsvétkor..
Saci:mindenképp hívj felegy dokit, hátha mond valami okosat és ad időpontot.
Ani: Örülnék ha annyi nyelvet beszélnék, mint Ti ketten :) Én csak Angolul beszélek. Egy kicsit tudok olaszul. Meg van nyelvvizsgám szlovákból de igazából már nem beszélem a nyelvet. Szívesen tanulnék nyelvet, csak sajnos időm nincs rá.
Nóri: pihenjéték ki magatok, mert remélhetőleg nemsokára beköszönt a gólya és nem lesz pihenés! :)
Mindenkinek szép hetet, aztán nehogy eltűnjetek! :)
A Husvet, ahogy latom mindenkit tavol tartott a nettol :) Ez jo jel. En ahanyszor leultem volna kockulni kicsit, egybol jot,, hogy kapcsoljam mar ki :S Igy most maradt idom irni egy kicsit.
Volt kerdes a taplalkozas. Haaaat en semmit nem valtoztatok mig nincs baba. Dohanyozni nem dohanyzok. Viszont miota visszajottem nincs olyan nap, hogy ne innek alkoholt :DD Egy kis sor, egy kis bor...mondjuk nem lealjasodsaig, mert volt egy kis gond a gyomrommal, igy nem is kivanok tobbet, mint 1-2 pohar. De azt minden nap :D
Enni meg 1 hete egeszsegesebben eszem, mint elotte 6 honapig. De ez sem tudatos.
Viszont szerintem most, hogy itt a tavasz sokkal konnyebb egeszsegesebben taplalkozni. Egy kis zoldseg, egy kis gyomolcs minden nap, es szerintem meg is tettem mindent a babaert is :)
Ani
...folytatas...
Bobe: ha lesz idod tedd mar fel a gorbed, nem mintha ertenek hozza, de hatha a tobbiek. Megnezzuk ;) Amugy mint mar irtam nem nezem a homet, viszont gondolkozom rajta, hogy elkezdjem, de a nyar miatt tuti nem mernem egy idoben. Lehet most a ciklus masodik feleben merem majd, legalabb lassam mikor jon meg :)
Saci: miota ilyen kusza a ciklusod? Ha regebben nem volt jellemzo, akkor tenyleg dokihoz kene menned minel hamarabb. Valami oka csak van. Utana a baba is konnyebben jon. Plusz mivel neked mar van, ezert TUDOD, hogy nem lehetetlen :) Oszinten szolva nekem picit param, hogy mi van ha nem lehet babam :O
Mennyi idos a fiad? Van egy unokaocsem, ha ez a tropikaium ilyen jo, lehet elvisszuk majd a nyaron. Ha hazaemgyunk latogatoba!
Nori: hogy alltok a kutyakerdessel? En mostanaban kezdek agyalni a kerdesen, de aztan elvetem, mert tudom, hogy mennyi hatulutoje van a dolognak. Meg mar van egy macskam...csak sajnos Magyarorszagon (meg). O sem orulne egy kutyanak :) Arrol nem is beszelve, hogy a lakast mar igy is eleg takaritani a szortol :) Majd ha kertes hazunk lesz johet a kutya :)
Es vegul mindenkinek: orulok, hogy mindenkinek jol telt a Husvet. Most igy feltoltodve, tele pozitiv gondolatokkal varom az elso pozitiv tesztet...valakitol :)
hú csajok ugy néz ki abbamaradt.kopkopkop.ma nem volt még semmi a tisztaságin,csak a szokásos sárga folyás,az s nagyon mnimáls.remélem elmúlt.11 napos volt a mensim.
most kezdett begajdulni.5 hónapja nem szedek bogyót.nov 11-én hagytam abba.azóta összevissza jön meg,de ez most durva volt.17 napos volt a ciklusom.ijenek voltak a cklushosszaim:38,26,29,30,17.most vagyoka 12.napnál,eddig pé-m még nem volt a hőm alapján.
ez a mostani.
Hahoo! Most delutan pozitiv lett az ovu tesztem!! Ugyhogy alig varom, hogy hazamenjek es elkapjam apat! Akkor most elvileg holnap szabadul ki a pete, de akkor nekem miert 36,5 a hom tegnap ota? Lehet hogy holnapra meg ennel is lejjebb megy? Lehet, hogy vennem kell egy masik lazmerot. Itt sajnos mar csak digitalisat lehet kapni, de allitolag van a gyogyszertarban, direkt erre a celra hasznalatos lazmero. El is megyek delutan es megkerdezem. Na meg akkor elvileg holnap utan lesz az 1. dpo, akkor csak 10 nap lesz a lutealis szakaszom. Eleg lesz az valamire?
Akkor orulok, hogy nem csak en nem viszem tulzasba az egeszseges taplalkozast, el is adom a konyvet amiben olvastam, mert csak meghulyit. Szedek vitamint, meg eszek ahogy jolesik, aztan kesz.
Ani: Hidd el, nem Te vagy az egyetlen akinek remalma, hogy nem lehet gyereke. En neha konkretan megvagyok rola gyozodve es ferjem is csak nez, hogy micsoda ervekkel es tenyekkel allok elo ennek alatamasztasara. :)
Nem hiszem, hogy sokat ki lehet szedni belole, de itt a gorbem:
Csajok mit talaltam eppen most. Hallottatok mar a Jonas naptarrol/modszerrol? Most olvastam h itt a GYK-n valaki elmlitette es gyorsan utana is neztem. A Jonas naptar alapjan egyaltalan nem biztos, hogy kozepidoben fogan a baba. :O Az alapja a holdnaptar. Ez alapjan nekem ebben a honapban aprilis 2-an volt Jonas napom, amikor a legnagyobb az eselye a babanak. Mi pont elkaptuk :DD mar ha igaz. Kivancsi vagyok, ugyanis a peteeresem kb 1 hettel kesobb kellett hogy legyen :)
Nem kell megadni ciklushosszt, semmit, csak a szuletesi adataitokat, es a holdallas szerint szamol. Mint annyi mar modszer ez is valakinek bevalt, valakinek nem :) Es az is benne van, hogy a Jonas nap egybe esik a menstruacioval. :O
Kivancsi vagyok :) Ez alapjan viszont akkor mar a heten tesztelhetnek is :P ...amit persze nem fogok :)
Bobe: szerintem nem biztos, hogy lerovidul a luteralis szakaszod. Lehet, h ennyivel eltolodik a ciklusod. (ha jol ertelmezem a luteralis szakaszt).Iagazad vana gorbedbol nem sokat latok :) de most mar jo lesz ha elindul felfele:) En holnaptol merek hot, ha fenn marad apr. 25. akkor tesztelek :)
Saci: a 38 es a 17 napos ciklushossz tulsagosan nagy elteres. Amig nem mesz dokihoz probald ki a baratcserjet. Sokan jo velemennyel voltak rola. En masra kaptam, de nekem is bevallt. Egy probat meg meger!
Sziasztok.erről a barátcserjéről én s hallottam már.gondolkoztam is rajta,h kéne venni.
a jónás naptárat én is ismerem.a fiamnál bejött.én februárban néztem meg az enyémet.kb-re tudom csak h mikor fogant a fiam,és az egybe esett a jónás napommal.viszont a kínai fogantatási naptár nem jött be,mert lányt jósolt,de kukaca van a gyereknek :)))
Böbe,tényleg nem sokat látni eddig,de szerintem 1-2 nap és megndul felfelé biztos.akkor most tessék ám akciózn ezerrel :))) a lutaálisod meg nem bztos h 10 nap lesz,lehet kitolódik a cklushosszod s pár nappal.
Haliho csajok, itt vagyok 1. dpo. Szerencsere a hom ma mar fejjebb ment 3 tizedet, remelem meg egy kicsit fejjebb fog menni a napokban. Ki hogy erzi magat? Saci, beiratkoztal az orvoshoz? Meg most menj el menzi utan, akkor rendesen meg tud vizsgalni.
Ani, a 25-e jol hangzik, szerintem akkor en is tesztelek veled egyet, ha nem jon meg. Remelem, hogy kitolodik a ciklusom es nem jon meg 10 nap mulva, mert annak nagyon nem orulnek. Annal mar az is jobb, ha megjon de csak 13-14 nap mulva. De sajnos nekem nagyon ritkan szokott hosszabb lenni a ciklusom 28 napnal. Na,ez is ki fog derulni hamarosan..
Jonas naptar: olvastam mar en is rola, de altalaban nem hiszek az ilyesmiben. Most ugy voltam vele, hogy nincs mit vesztenem, tegnap kiszamoltam egy angol oldalon, elvileg 3-an volt a termekeny napom. Haat, az 9 nappal ezelott volt, ugyhogy akkor par nap mulva tesztelhetnek is. :)
Ja, es fiam lesz, ha osszejott.
Szerencsere, le vagyunk vedve arra a napra is.
Kivanom, hogy mostmar valakinek pozitiv legyen a tesztje. Nekem van tippem, hogy ki lesz az elso! :D
Ja, Ani: En is piazok mostanaban. Tegnapelott is meg tegnap is lecsuszott 1-2 pohar boroskola. :)
Sogornom a terhesseg alatt is megivott neha egy poharka bort, azt modjak, annyi nem art. Sot, meg le is lazit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!