Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
 101/147 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az a nagy helyzet, hogy az este egy csepp vér, ma meg a már jól ismer (bár még enyhe) barna foltok jelentek meg. :( Mit mondhatnék? Kicsit kivagyok. Jó korán elkezdődik, ha 6-án kéne megjönnie... Ha ezek baljós előjelek, akkor 2012-ben már tuti nem bővül a család. :(

Saci, sajnálom, hogy Neked sem fordult jobbra a helyzet. Na de nagy levegő, ne csüggedjünk! Nem akarok pesszimista lenni, amíg nem tudok biztosat.

Böbe, remélem már jobban vagy!

Nóri

2012. ápr. 1. 18:22
 102/147 A kérdező kommentje:

Jajj lányok! Én még bízom bennetek! De ne csüggedjetek, ha mégis megjön! Bár tudom, hogy milyen rossz! Hiába, az én ciklusom 90%ban tök pontos és ettől nem egyszerűbb a teherbeesés! Már kevésbé vagyok lelkes, mint előző hónapban, már nem olvasgatom a fórumokat sem. Azért bízni kell, itt a jóidő!

Köszönöm, már egyáltalán nem fáj az ínyem, nem is bújt ki az a hülye bölcsességfog, nekem is csak a felsők vannak meg.

Nóri, azt hiszem Te nem árultad el, hogy mit dolgoztál, amit nem szerettél? Vagy bocs, ha igen, csak én vagyok feledékeny!

Holnap szabanapos vagyok és este megyek a hülye rákszűrésre. Semmi kedvem hozzá. Amúgy sem szeretek nőgyógyászhoz menni, főleg angolul magyarázni az amúgy is kínos témákat. Vicces lesz :)

2012. ápr. 1. 20:45
 103/147 anonim ***** válasza:
Böbe mi vaolt a dokinál?Nóri,megjött?remélem hogy nem.az enyémmel még mindig ugyan az van,délelött alig van,majd délután kicsit több,késő délután meg már erősebb kicsit,de még mindig nem olyan erős mint amikor ténylegesen beteg vagyok.még olyannak sem mondhatnám,mint első napon,pedig akkor kevés van.nem tom.semmi egyéb tünetem nincs.néha,de nagyon néh(inkább este)görcsöl kicsit a hasam,de ennyi.
2012. ápr. 3. 19:20
 104/147 anonim ***** válasza:
ja az lemaradt,hogy a hőm reggel,mert végre megmértem8elég jól aludtam) 36,3 volt.eléggé a béka segge alatt.hát a lottó 5-öst nem de azért fogadni mernék rá,hogy ez nekem most bukta.nem lesz se szülinapi se nyuszis ajándékom :(((
2012. ápr. 3. 19:26
 105/147 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mindenek előtt, SACI: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!! :)(Sajnálom, hogy nem azt az ajándékot kaptad, amit szerettél volna. :()

Mellesleg nekem is megjött.... :'( Elég ramatyul érzem magam. 3 nappal hamarabb jött, normális ez? Mindegy, inkább nem is bosszantom magam vele. Próbálom elterelni a figyelmem ablakpucolással, meg készülődéssel, jó sokan bejelentkeztek hozzánk péntek délutánra (meg vasárnapra), szóval lesz mit csinálni.

Böbe, Ani? Veletek mi a helyzet?

Üdv, Nóri

2012. ápr. 4. 07:58
 106/147 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sajnalom csajok, hogy megjott. Biztos most meg a szervezetunk alkalmazkodik a joidohoz. :)

Voltam rakszuresen, egy noverke vette le a kenetet, nem volt tul kedves, nem nagyon erdekelte, amit mondok. Azt mondta, hogyha a canestentol elmult a fertozes akkor jol van. Aztan kozolte, hogy egy kicsit verezni fogok, mert jobban megkapart, hogy biztos jo legyen a kenet. :( Vereztem is egy kicsit, de mar elmult szerencsere.

4 hetet kell varnom az eredmenyre.

Azt mondta, hogyha tobb mint egy evig nem sikerul a baba, akkor majd jelentkezzek be az orvoshoz, aztan ennyi.

Tenap estere egy kicsit belazasodtam, iszonyatosan faj a torkom is, de remelem hamar tulleszek rajta. Annyira jellemzo, pont abban a honapban kell lebetegednem amikor a homet akarom merni. Ma nem is mertem, nem hiszem hogy lett vona ertelme. A 10. ciklusnapomon vagyok, draga ferjem ma szabadnapos es en is hamarabb fogok hazaerni, de szerintem homlokpuszin kivul mas nem nagyon lesz..

Nori: Hogy tetszik az otthonlet? Ne szomorkodj, most majd kipihened magad, aztan jon a baba nemsokara. Tenyleg, mit dontottetek a kiskutyarol? Lesz vagy nem lesz? Remelem lesz :)

2012. ápr. 4. 10:11
 107/147 A kérdező kommentje:

Boldog szuuliinaapooot, boldog szuuliinaapooot, boldog szuuuliinapot Saaciii, bolgod szuuliinaapoooot!

Enekeltem is! :)

Egy kis kedvcsinalo:

http://www.youtube.com/watch?v=hi3pbtrqy70

2012. ápr. 4. 10:15
 108/147 anonim ***** válasza:

Itt vagyok en is :)))

Sajnos osszejottek a dolgok meg a mult heten. Igy aztan nem tudtam netezni egyaltalan. Az en laptopom mar vagy 1 honapja elromlott. Kaptam kolcson egyet, aztan a mult heten elment a net :( Szoval alig vartam, hogz visszajojjek Gorogbol, gyors laptop vasarlas, es ujra itt :)Mondjuk az elmult par napban nem hianyzott a gepem...ki erti ezt :)

Valaszolok en is a kerdesekre, amik felmerultek. En 32 vagyok, a parom 34. Szloveniaban elunk. O szloven. Innentol fogva nekem sincs munkam, ugyhogy megy a maximalis rakoncentralas a babatemara :) Azt nagyon elvezem, hogy nem csak en lelkesedek a babaert, sot!! O sokkal jobban :) A rogarocsoles meg egyenlore elkerult minket, tekintve, hogy most kezdjuk! Azert beszerzek vitaminokat. Ugy terveztem, hogy E-vitamint, Omega 3-at,Aloe Verat es folsavat fogok szedni.

Es amugy nalam is az van, mint amit valaki mar irt itt, hogy a csaladban, es a kornyezetemben, plusz fb-on is, mindenki vagy babat var, vagy mar van neki :O En nem is ertem. Eddig is ez volt, csak engem nem erdekelt a tema, igy nem figyeltem volna oda?

Az elkovetkezo napokban en sem fogok unatkozni. Takaritok ezerrel, ablakmosassal egybekotve. Majd ha ezzel megvagyok akkor a teraszt beultetjuk konyhakerti novenyekkel :) A parom nagyon aktiv ilyen teren :) Meg azt is mondta, hogy bentre is vegyunk meg par viragot :O En meg imadom a viragokat, ugyhogy orulok is neki :))

A temahoz visszaterve: en ma vagyok a ... 12. ciklusnapon (kiszamoltam gyorsan, mert ezt sem kovetem igazabol) :D

ani

2012. ápr. 4. 16:28
 109/147 anonim ***** válasza:
Saci: en is sok boldog szulinapot kivanok!!!
2012. ápr. 4. 16:38
 110/147 anonim ***** válasza:
csajok köszönöm h gondoltatok rám.a videót imádom.még soha nem hallottam ezt a számot.végre a nem megszokott boldog születésnapot nóta,hanem valami új,szokatlan.nem tudom írtam e már,de ugye elvileg ez most mensi.már a hőm alapján gondolom,mert ugye ma is mértem,és ma 36,4,pé után meg 36,9 körül szokott forgolódni,ugyhogy tuti mensi.na a lényeg lényege,még ugye mindig van.megeszéltük az urammal,hogyha elmúlik,akkor elmgyek dokihoz-MAGÁNHOZ-hogy nézzük már meg mi van,mert ez nagyon zavar,hogy egyszer 40 napos majdnem a ciklusom egyszer meg 18.ez kicsit kusza igy.szerintem ez már bajos,főleg a 18 nap.ugyhogy már alig várom h elmúljon,és irány doki.egyébként ez már a 7. nap,hgy van ez a nyavalyás.
2012. ápr. 4. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!