Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki márciustól...

Van valaki aki márciustól próbálkozik a babával?

Figyelt kérdés
Márciustól kezdünk próbálkozni a babával és jól lenne valakivel néha beszélgetni, véleményeket, tapasztalatokat megosztani. Esetleg együtt izgulni :) Külföldön élünk a férjemmel és a családnak nem szeretnénk elárulni, hogy mire készülünk. Valakivel mégis jó lenne beszélgetni.
2012. febr. 15. 21:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/147 A kérdező kommentje:

Üdv a klubban 56os! Nekem is rövidebb a luteális szakaszom és nem mindig ugyanakkor van a peteérésem, pedig a ciklusom általában 28 napos, szóval azért azt javaslom, hogy szerezz be egy pár olcsó ovu tesztet biztos ami biztos!

Csacsi44: kellemes időtöltést! :)

41: pár hét és itt a nyár! Majd nézz vissza hozzánk, lehet hogy nyáron is itt leszünk! Bár remélem már mindenkinek lesz valaki a pocakjában!

2012. márc. 24. 17:27
 62/147 anonim ***** válasza:
100%

56-os. Gorogorszagban vagyok. Azt kell mondanom, hogy hal istennek mar csak 1 hetig! Nyaralni szep hely, dolgozni nem annyira :))

En azt hiszem, hogy a szerencsesek koze tartozom annyibol, hogy szabalyos ciklusaim vannak. Mielott itt a GYK-n nem kezdtem el olvasni a nyakokrol, ilyen-olyan folyasokrol a PE-vel osszefuggesban, addig azt sem tudtam, hogy leteznek :O Azota figyelgetem. Van hogy van, van hogy nem talalkoztam vele. Viszont azt megfigyeltem, hogy ha van, akkor a nyulos nyakra hajszal pontosan 14 napra jon meg. Ez gondolom azt jelenti, hogy ott van PE?

Amugy koszonom a tanacsot, akkor lehet, hogy kiprobalom majd az ovu tesztet. Csak eddig annyi tanacs jott, a ne gorcsolj ra oldalrol, hogy szamomra a napi ovu teszteles mar a ragorcsoles kategoria lenne :S De aztan majd kiderul az ido mulasaval. Eloszor csak folyunk majd az arral, aztan ha a nyar sem hozna meg az eredmenyt (remelem mar a tavasz meg fogja) akkor nekiallok tesztelni, es homerozni.

Amugy szerintem a babatervezes szempontjabol a legjobb idoszak a tavasz es a nyar! Akkor mindenki felszabadultabb, jobban fel van toltodve. Nem beszelve a szabadsagokrol, nyaralasrol :)

2012. márc. 25. 09:46
 63/147 A kérdező kommentje:

Remélem igazad van és a jóidő meghozza mindenkinek a pozi teszteket! Én nem gondolom, hogy a tesztelés és hőmérőzés görcsölés, bár tudom, hogy vannak akik azt gondolják. Én csak szeretem biztosra tudni, hogy mi folyik odabent. Persze semmi sem 100%. Másrészről, szerintem mindenki maga döntse el, hogy hogyan készül a babára, milyen módszerekkel próbálkozik. És ezt mások tartsák tiszteletben. Én is csak magamból indulok ki, ezért irtam az ovutesztet, persze igazad van, ha egyelőre nem akarod használni. Neked is nagyon szorítok, hogy mihamarabb összejöjjön a baba, és várjuk a fejleményeket!

Görögországért irigyellek, biztos jobb, mint a ködös Anglia! :)

2012. márc. 25. 12:20
 64/147 A kérdező kommentje:

Hát csajok, nekem sajnos holnapra itt lesz a nemvárt. Már itt van a barna pötty, ami szokott menzi elötti este. Nem baj, este iszogatunk egy kicsit apával, megvigasztalódunk, megveszem magamnak holnap a cipőt amit kinéztem aztán megint indul a hónap új erővel..

Most megint rajtatok a világ szeme, akik a 2 hetes várakozásban vagytok! Várom a fejleményeket! :)

2012. márc. 25. 19:00
 65/147 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo: az ido szempontjabol tenyleg irigylesre melto! De gazdasagi szempontbol ... :)

Majdnem ugyanott tartunk! Nekem tegnap jott meg, szoval fej-fej mellett tesztelhetunk majd :))) Es ne torj le! Hiszen elottunk a tavasz! Most hogy mar szep cipod is van, mi lehet a baj! Ez amugy tok jo otlet! En is megmondom a paromnak, hogy neg. teszt eseten bufelejto vasarlas lesz :)

2012. márc. 25. 19:48
 66/147 A kérdező kommentje:

Ez szupi! Mostmár van tesztelőtársam! :)

Remélem neked nem kell majd búfelejtő vásárlásra menned!

Engem nem is az bánt, hogy nem sikerült első hónapban a baba, hanem hogy most akkor ki tudja meddig nem fog sikerülni. Szivem szerint elmennék egy kivizsgálásra, hogy tudjam, hogy minden rendben van, csak tovább kell próbálkozni. Dehát ugye nem fognak velem szóba állni még vagy 10-11 hónapig. Persze nem adom fel ilyen könnyen és remélem, hogy hamar összejön, csakhát ilyenkor az ember elkezd aggódni, meg jár az agya.

Na, egyelőre vérezzük, akarom mondani vészeljük át ezt a pár napot, aztán indulhat a menet! :)

2012. márc. 25. 21:44
 67/147 anonim ***** válasza:

(19) SZiasztok! Mennyi hozzászólás volt péntek óta! :) Kérdező, Neked megjött végül? Ha igen, ne csüggedj! Jól írták a többiek, itt a tavasz (nekem is ez a mottóm :)), szóval aggodalomra semmi ok. ;) Örülj a szép új cipellődnek és gondolj arra, hogy remélehetőleg az első és egyben az utolsó "fájdalomdíj".

Kutyatéma: már megvan az ismerős, aki megcsinálja a hiányzó részt a kerítéshez, nomeg a párom is egyre fogékonyabb egy kiskutyára. A labrador nálam már szinte biztos, csak a színét nem tudom eldönteni, hogy zsemle vagy csoki legyen. :) Sosem voltam még ilyen közel hozzá, hogy legyen egy saját kutyusunk.

Eredeti téma: jövőhét közepére nem várom, egyelőre semmi tünetem nincs, de próbálok nem is erre koncentrálni. Lesz, ami lesz.

Kedves "Újoncok" üdv, Nektek! :) Nektek is kívánom, hogy mihamarabb meglátogasson Titeket a gólya! :D

2012. márc. 26. 09:35
 68/147 A kérdező kommentje:

Könnyes szemmel ébredtem tegnap korán reggel, úgy görcsöltem. Mondjuk ez nálam normálisnak mondható..Úgyhogy sajnos megjött ahogy szokott.

Jajj, olyan jó neked, hogy lesz kiskutyád. :))

Az majd biztosan eltereli a figyelmed a babagyártásról!

Mi holnap visszük a miénket kutyakozmetikushoz. Imádom elhozni a kozmitól, mindig olyan jó illata van és friss puha, nyírott szőre! :)

Szerintem, a labrador minden szinben aranyos, én azt javaslom, ha mész kiskutyanézőbe, hogy hagyd hogy a kutya válasszon ki téged! Nálunk is így volt, kihozták őket, mindegyik sírt az anyukájuk után, kivéve Benjit. Ő odajött hozzánk és ráült a lábunkra! Olyan cuki volt!

Akkor jövőhétre pedig kétcsíkosat kívánok!

Többiek, hogy álltok?

2012. márc. 27. 17:05
 69/147 anonim ***** válasza:

(56)En ugy, mint te :) Csak ~4 nappal elobbre talan.

19-esnek: nem gondolkoztal Golden Retrieveren? A parom occseeknek az van. 3 kisgyerek mellett...pfff... mint egy barany! En imadom a kutyakat, de valahogy ugy vagyok vele, hogy ha foga van harapni is tud. Na de ez a kutya...soha!

Nekem cicam van. Most h nem vagyok otthon igy szuloknel van, es kijaros, de majd ha otthon leszek jon vissza, akkor sajnos nem jarhat majd ki. :( Szeretnenk majd kutyat is. Viszont csak majd ha kertes hazunk lesz! Az meg odebb van meg. Ugyhogy egyenlore marad a baba-macska kombo :) Momentan a magyar vizslaba vagyunk belezugva! A Goldenek erre fele nagyon el vannak terjedve, mig a vizsla feher hollo ;) Azt nem tudom mennyire gyerekbarat kutya.

Bocsi a hosszu kommentert. Jelenleg sajnos erdemben a kerdeshez nem tudok hozzaszolni.

2012. márc. 27. 18:47
 70/147 anonim ***** válasza:

sziasztok.

sajnálom hogy megjött nektek :( de új hónap új remény.

56-os te mkorra nem várod kb?én majd úgy jövő 7 vége felé,azaz kb húsvét körülre.mivel egy héttel elöbb volt pé-m a szokottnál,gy ugye ez is előrébb jött.de sanszom van rá,h ez a hónap skertelen,azaz nem fűzök hozzá sok sikert,mert a pé körül nemgazán voltunk együtt.szombaton harakiri volt.sajnos van hogy pé-kor degbeteg vagyok,és most az voltam és ugye belevesztem az emberbe,ugyhogy este hátat fordítottam neki.pedig aznap volt ugye pé-m.de hát ez van.

kutyuli téma:hát nekem az álmom egy busset hound,de a kutyánk mellé nem lehet semmilyen állatot hozni,mert lenyelné keresztbe.egyébként nem bánt senkt.de én is azon a véleményen vagyok ha foga van tud harapni is.és valahogy nem bízom meg benne.gyerek is csak felügyelettel mehet ki az udvarra.

másik téma:lassan tt a húsvét.lesz valakinél valam program akkor?vagy csak ültök otthon és várjátok a locsolókat?mi megszökünk tthonról.vasárnap tthon leszünk,de hétfőn elmegyünk kirándulni egyet.elmegyünk a tropikáriumba.gaz 200 km-re van tőlünk,de igy végre megnézzük és nagyon várom hogy a fiamnak mennyre fog tetszeni.nagy állatbolond.

ja nincs valami becenevetek,vagy akár név is jó,mert igy olyan fura hogy 56-os meg újonc meg kérdező,19-es.én egyébként Saci vagyok,de a csacsi is jó.

)bocs az "i"-k kihagyása miatt,de időnkként nem fog,olyan degesítő)

2012. márc. 27. 19:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!